Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Przymierzam się do redukcji przed noworocznym cyklem, Do zrzucenia mam ok 7kg smalcu
Do redukcji posiadam : Oxyflux A 0,02mg - 90tab Czekam na efke - mam mieć na dniach Do tego szukam dobrego spalacza.
z powyższych chciał bym wykombinować coś sensownego przed noworocznym cyklem, który mniej więcej będzie wyglądał tak;
1-4/5 Meta Scnatel 30mg ED 3-9/10 Prop Atomic 100mg E2D 4-9 Wino Atomic 30mg ED
Co do środków które ewentualnie miałbym dokupić do redukcji to nie jestem ograniczony finansowo, z dostępnością też raczej nie mam problemu
Czekam na wasze propozycje co do redukcji, jak miało by wyglądać dawkowanie clenu - dodam że będzie to mój pierwszy kontakt z tym środkiem. Pozdrawiam   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 23   Waga: 92   Wzrost: 184   Obwód klatki: 125   Obwód ramienia: 43   Obwód talii: .   Obwód uda: .   Obwód łydki: .   Staż na siłowni: ok 6 lat, ponad 2 lata bez przerwy dłuższej niż 8dni   Ilość spożywanego białka: 3   Ilość spożywanych węglowodanów: 4   Ilość spożywanych tłuszczów: 1,5   Opis przebytych cykli sterydowych: 1. Cykl z dupy meta 25mg ED wieki temu,
2. Byłem bardzo zadowolony 1-8 prop 100mg e2d atomik 2-8 winko 30mg ed scantel
3.Tak jak by go nie było PO TYGODNIU METY SKOŃCZYŁEM CYKL, ANGINA ROPNA 1-4 meta 30mg ED 2-8 prop 100mg e2d
  Trening: HIIT / Aeroby po treningu 30-45 / Bieżnia e2d(lub częściej jak czas pozwala)   Cel cyklu: Redukcja smalcu   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 10   Poziom BF%: .   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): Endo   Stan zdrowia: BDB   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: BRAK   PPM podstawowa przemiana materii: .   Wyciskanie leżąc (MAX): 135   Martwy ciąg (MAX): nie robie maxow   Przysiad (MAX): jw
ja bym brał clena 2 tyg on 2off wtedy na offie efka cykl mógł by byc jednak 2 orale tutaj nie pasują także zostaw tylko wino za krótka przerwa między oralami
Znawca -
1253569032000
game1988
Wysłana - 21 września 2009 23:44
dałbym deke do cyklu zamiast mety ale wtedy trza będzie jakiś długi estr teścia dac i cykl się wydłuży a nie wiem czy tego chcesz ?
Znawca -
1253569488000
Phoneme
Wysłana - 21 września 2009 23:54
Ja bym zamienil ten syf na apteczne srodki:)
1253570080000
game1988
Wysłana - 22 września 2009 00:04
a może kolega hajsu nie ma aż tyle bo to w sumie jedyne wytłumaczenie
Znawca -
1253570652000
inkognitoo
Wysłana - 22 września 2009 00:18
Nie chodzi o hajs, po prostu mam już ten sprzęt w domu. jakie dawki clena ?
my tą moc mamy w sobie, mamy w sobie ogień
1253571482000
szczur_
Wysłana - 22 września 2009 00:26
dla kazdego jest inna dawka, na start wrzuc 1tab. mierzysz temp ma byc, 37,1-37,5. jak nie ma to podbijasz dawke, przy dawce w ktorej osiagniesz ta temp, masz swoja dawke podstawowa, pozniej z kazdym tyg dorzucasz z 20mcg zeby efekt utrzymac.
Zmieniony przez - szczur_ w dniu 2009-09-22 00:30:36