Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 23429 razy
Autor

Ciuchy dla dużych facetów!

BodyLine TRENER

Wysłana - 13 stycznia 2010 13:03    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Siema chłopaki!
Od pewnego czasu przymierzałem się do nowego projektu,który właśnie zaocząłem realizować.
Od dłużeszgo czasu denerwowało mnie,że nie mogę dostać na siebie odpowiednio skrojonych ubrań,które byłyby wygodne,podkreślały atuty sylwetki,wykonane byłyby z dobrych materiałów,w świetnym stylu i wykończone ze smakiem,dotyczącym szczegółów...
Mogłem przymierzyć 10 par spodni i nigdy nie leżały tak jakbym sobie tego życzył(za duży pas,zbyt wąska nogawka).
T-shirty w rozmiarze XXL sięgały kolan,miały wąskie rękawy i ciagnęły się na plecach.Kiedy dostałem coś co leżało właściwie,nie krępowało ruchów i podkreślało moja sylwetkę nosiłem,aż do zdarcia.

Do rzeczy.Postawiłem wszystko na jedną kartę i postanowiłem wypełnić lukę w "naszym" rynku.
Styl Gasp/Better Bodies,jakość ta sama przy znacznie niższej cenie dla klienta.Jestem już po kilku rozmowach biznesowych i mocno się podjarałem,bo widziałem stworzone dla mnie wzory.Muszę jedynie dopracować kroje i będę gotowy do dystrybucji.W ofercie będa spodnie różnego rodzaju(dresowe,3/4,bojówki,super spodnie na zimę podszyte cieniutkim polarem,może również za jakiś czas jeansy),bluzy rozpinane(kaptur,stójka),kurtki wiosenne,zimowe,t-shirty,polówki,longsleev'y.
Po zrobieniu pierwszych sztuk,wrzucę na forum,żebyście mogli ocenić i ewentualnie zasugerować,co interesowałoby Was.Dodam,że jeśli za coś się biorę,to albo na 100% albo wogóle,więc jakość,krój,styl,wykończenia,materiały,aplikacje będą takie,że śmiało będzie mozna podciągnąć ją pod znane,drogie marki.Widziałem dzisiaj próbkę,więc wiem co mówię.
Napiszcie co myślicie o tym pomyśle i wypełnijcie,proszę ankietę z podstawowymi wymiarami.
Jeśli pomysł nie wypali,będę mieszkał pod mostem,ale za to będę za***iście i wygodnie ubrany.Przynajmniej będzie mi ciepło.
Ankieta.
*Niezbędne

Wzrost:
Obwód klatki piersiowej:
Obwód ramienia:
Obwód pasa:
Obwód uda:

*Dodatkowe

Długość całkowita:
Szerokość pod pachami:
Długość wewnętrzna rękawa:

Pozdrawiam i życzcie mi powodzenia

Zmieniony przez - BodyLine w dniu 2010-01-13 13:44:19
Ekspert -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 stycznia 2010 13:06 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 13 stycznia 2010 13:06    Edytuj Cytuj
no koszulki dostać fajne to lipapomysł fajny

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

szczur_

Wysłana - 13 stycznia 2010 13:15    Edytuj Cytuj
swietny pomysl zwlaszcza ze te marki dla bb sa strasznie drogie (np gasp)

It's not Revenge, It's Punishment!
Ekspert -

flex1976 NO PAIN NO GAIN

Wysłana - 13 stycznia 2010 13:17    Edytuj Cytuj
pomysł jak najbardziej trafiony
jak znajdę coś do mierzenie to wypełnię ankietę

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -

OXYTONE Marbo-Sport

Wysłana - 13 stycznia 2010 13:17    Edytuj Cytuj
bardzo dobry pomysl, koszulki swoja droga, ale dzinsy to rowniez tragedia. Mam nadzieje ze twoj plan wypali
Specjalista -

PePoNeNt

Wysłana - 13 stycznia 2010 13:18    Edytuj Cytuj
fajny pomysl, moze we wspolprace wejdziemy :) trzymam kciuki

Vitamin-Shop Słupsk C.H. Passo ul. Tuwima 3/5a
[http://www.sfd.pl/Vitamin%2DShop_S%C5%82upsk_C%2EH%2E_Passo_ul%2E_Tuwima_3-t465690.html]

Perfect Body Center PeP SPORT Słupsk C.H.Jantar ul. Szczecińska 58
[http://www.sfd.pl/PERFECT_BODY_CENTER_nowy_wymiar_sieci_handlowej-t468793-s36.html#post9]

krac

Wysłana - 13 stycznia 2010 13:23    Edytuj Cytuj
Powodzenia Marcin,mysle,ze sam sie skuszę,ale najpierw musze zobaczyc produkt finalny

[http://www.sfd.pl/Krac_...-t428435.html] -moja galeria.

Jedynym schematem w kulturystyce,jest jego brak... 'Krac'.
Ekspert -

Blacha.

Wysłana - 13 stycznia 2010 13:25    Edytuj Cytuj
pomysł moze sie okazać calkiem Ok :)

j/w problem z koszulkami jest :)

SŁABI PSYCHICZNIE MUSZĄ ODPAŚĆ

Doping
Specjalista -

Dibo22

Wysłana - 13 stycznia 2010 13:35    Edytuj Cytuj
tylko nie kłamcie z wymiarami bo wszystkie ciuchy Bodego będą za duże
pomysł bardzo dobry, i życzę aby się udało, ja póki co jeszcze mieszczę się w standardowe ciuchy, może poza garniakami

Ekspert -

Montownik

Wysłana - 13 stycznia 2010 13:42    Edytuj Cytuj
Dobry pomysł ;) myśle że będe klientem :)

Encorus

Wysłana - 13 stycznia 2010 14:21    Edytuj Cytuj
SupeR! Już dawno przymierzam się do kupna trochę ubrań z GASP, ale cena trochę odstrasza.

Odpowiedzi jest na 33 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ciuchy dla dużych facetów!

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.