Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 5038 razy
słowa kluczowe: cipronex  solar 
Autor

Cipronex a solar

xHERMANx

Wysłana - 30 kwietnia 2005 12:08    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Wiec tak, od dluzszego czasu chodze regularnie na solar(raz w tyg 15min) i wszystko bylo ok, skora brazowiała itp. Jednak ostatnio musialem jechac na antybiotyku o nazwie Cipronex. Niestety po wizycie na solarce(15min) niewiedziec czemu bylem zjarany jak dzika swinia na czerwono. Potem pokumalem sie ze mozliwe ze to jakas interakcja z tym antybiotykiem i mialem racje. Na ulotce jest napisane ze nienalezy naduzywac promienie slonecznych i solarium gdyz moze to doprowadzic do zjawiska fototoksycznosci czyli czyms w rodzaju poparzenia slonecznego. Jednak jak tak teraz patrze -5dni po fakcje to nawet niezle jestem przyjarany.

Wiem ze ziomki jedza jakies lekarstwa na lusczyce itp ktore uwrazliwiaja skore na swiatlo i wystarczy chodzic na 8-10min. Zastanawiam sie czy ten Cipronex mzna rowiez zastosowac w tym celu, tylko przy rozsadnych dawkach swiatla

z gory thx za info

HST - zaj**iste uczucie jak sie rośnie niećwicząc [SD]

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 kwietnia 2005 12:25 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Raymond

Wysłana - 30 kwietnia 2005 12:25    Edytuj Cytuj
znowu nastepny ktory bedzie eksperymentowal z lekiem ktory nie ma bezposredniego zastosowania w tym celu.Jezeli na ulotce jest tak napisane tzn ze nie jest przeznaczony na solarium a ze szybciej sie opalasz to w pozniejszym okresie mozesz po przeplacic poparzeniami przebarwieniami i zwiekszonym ryzykiem na raka skory nawet w dawakach minimalnych wszystko wyjdzie pozniej...
proponuje doglebnie przeczytac post i opinie tych ktorzy sie znaja
http://www.sfd.pl/temat171139/ pozdro->

1971-1996-=TuPaC AmArU ShAkUr=-
-= DORADCA w dziale Uroda© =-
-= Znawca w dziale Nasze Zdjęcia© =-
Znawca -

xHERMANx

Wysłana - 30 kwietnia 2005 13:44    Edytuj Cytuj
w sumie mi tam wy***ane bo 15min +krem i mam spokoj na tydzien, a pytalem bo mi jeden tabs zostal

dzieki za info

Karolinkaa

Wysłana - 02 maja 2005 21:00    Edytuj Cytuj
Cipronex to nie jest czasami antybiotyk na problemu z układem moczowym (zapalenia itp.) ... ?

xHERMANx

Wysłana - 03 maja 2005 01:39    Edytuj Cytuj
czasami jest

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.