Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 4311 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uroda
Cipronex a solar 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: cipronex solar
Autor "Cipronex a solar"   

xHERMANx
 Wysłana - 30 kwiecień 2005 12:08        | zgłoś naruszenie regulaminu

Wiec tak, od dluzszego czasu chodze regularnie na solar(raz w tyg 15min) i wszystko bylo ok, skora brazowiała itp. Jednak ostatnio musialem jechac na antybiotyku o nazwie Cipronex. Niestety po wizycie na solarce(15min) niewiedziec czemu bylem zjarany jak dzika swinia na czerwono. Potem pokumalem sie ze mozliwe ze to jakas interakcja z tym antybiotykiem i mialem racje. Na ulotce jest napisane ze nienalezy naduzywac promienie slonecznych i solarium gdyz moze to doprowadzic do zjawiska fototoksycznosci czyli czyms w rodzaju poparzenia slonecznego. Jednak jak tak teraz patrze -5dni po fakcje to nawet niezle jestem przyjarany.

Wiem ze ziomki jedza jakies lekarstwa na lusczyce itp ktore uwrazliwiaja skore na swiatlo i wystarczy chodzic na 8-10min. Zastanawiam sie czy ten Cipronex mzna rowiez zastosowac w tym celu, tylko przy rozsadnych dawkach swiatla

z gory thx za info

HST - zajebiste uczucie jak sie rośnie niećwicząc [SD]

przyznaj SOG'a

Raymond
 Wysłana - 30 kwiecień 2005 12:25      [zgłoszenie]

znowu nastepny ktory bedzie eksperymentowal z lekiem ktory nie ma bezposredniego zastosowania w tym celu.Jezeli na ulotce jest tak napisane tzn ze nie jest przeznaczony na solarium a ze szybciej sie opalasz to w pozniejszym okresie mozesz po przeplacic poparzeniami przebarwieniami i zwiekszonym ryzykiem na raka skory nawet w dawakach minimalnych wszystko wyjdzie pozniej...
proponuje doglebnie przeczytac post i opinie tych ktorzy sie znaja
[http://www.sfd.pl/temat171139/] pozdro->

1971-1996-=TuPaC AmArU ShAkUr=-
-= DORADCA w dziale Uroda© =-
-= Znawca w dziale Nasze Zdjęcia© =-

przyznaj SOG'a znawcy

xHERMANx
 Wysłana - 30 kwiecień 2005 13:44      [zgłoszenie]

w sumie mi tam wy***ane bo 15min +krem i mam spokoj na tydzien, a pytalem bo mi jeden tabs zostal

dzieki za info

przyznaj SOG'a

Karolinkaa
 Wysłana - 2 maj 2005 21:00      [zgłoszenie]

Cipronex to nie jest czasami antybiotyk na problemu z układem moczowym (zapalenia itp.) ... ?

przyznaj SOG'a

xHERMANx
 Wysłana - 3 maj 2005 01:39       [zgłoszenie]

czasami jest

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Cipronex a solar

<< oryginalny prezent dla dziewczyny :) / rycyna+zółtko jajka dobre na włosy? >>

Podobne: Jak rozpoznać opalenizne z solarium | Pytania Odnosnie Solarium | Pierwsza wizyta w solarium | Pomógło komus solarium z walką z trądzikiem ? | >>>>PYTANIE O SOLARIUM<<<< | ile ciagna za solare?

Warto przeczytać: deca tabletki | co jesc w nocy w pracy | redukcja tluszczu budowa masy | kije nordic walking | name bcaa | wszytsko o koksach | wszytsko o sterydach | hyperdrol jungle | selekcja 2008 trening | cofniete | knykcie | kawa hiit | creatyine mega caps 1250 | bcaa anabolic system | spartanski | prosiak | prosie | podciaganie negatywne | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL