Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 358 razy
słowa kluczowe: ciekawy  temat  wejdz 
Autor

Ciekawy temat !!!WEJDZ!!!

Ronaldo08

Wysłana - 19 sierpnia 2008 11:43    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam wszystkich mam taką ciekawostkę małą troszke ściągnietą z Interii mianowicie :
Jaka jest recepta sukcesu? Trzeba mieć talent, ciężko pracować i... dużo jeść. Ośmiokrotny złoty medalista z Pekinu Michael Phelps pochłania 12 tysięcy kalorii dziennie!
uwaga! Przeciętny człowiek potrzebuje tylko 2 tysięcy kalorii dziennie. A żeby wyglądać dobrze i budzić westchnienia kobiet - jeszcze powinien do tego trochę się poruszać (wystarczy intensywne życie seksualne).
PHELPS mówi : - Jem całkiem sporo, wszystko co chcę. Nie mam restrykcyjnej diety. Wszystko sprowadza się do tego, żeby dostarczyć organizmowi jak najwięcej kalorii. I tak cały czas mam problemy z chudnięciem - powiedział Phelps trzy lata temu w wywiadzie, który cytuje Yahoo!.
Jadłospis Phelpsa :
Śniadanie: 3 kanapki ze smażonym jajkiem, 2 filiżanki kawy, omlet z 5 jaj, miska kaszy, 3 francuskie tosty, 3 naleśniki z czekoladą.
Obiad: 1/2 kilograma makaronu, 2 kanapki z szynką i serem, napój energetyczny (1000 kalorii).
Kolacja: 1/2 kilograma makaronu, 1 bardzo duża pizza, napój energetyczny (1000 kalorii).

więc 12 tys, kalorii dziennie to sama energia którą sportowcy mogą czerpac do treningów.

Zmieniony przez - Ronaldo08 w dniu 2008-08-19 11:47:08

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 sierpnia 2008 18:34 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Adamrybka

Wysłana - 19 sierpnia 2008 18:34    Edytuj Cytuj
ciekawe ale mysle ze 12 tys to troche za duuzo..

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ciekawy temat !!!WEJDZ!!!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.