Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Cidoteston 250mg/1ml prośba o pomoc w rozłożeniu dawek i odbloku.

Psujzabaw

Wysłana - 07 marca 2009 14:37    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

ANKIETA:
1. WIEK: 27
2. WAGA: 84
3. WZROST: 186
4. WYMIARY:
-biceps: 37
-klatka: nie potrafie sam zmierzyc
-udo: 62
-pas 84
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6 lat z przerwami, cwicze SW i silownie, okresowo same SW, zdarza sie tez ze nic nie cwiczylem
6. DIETA: (głównie: drób, cielęcina, wołowina, jaja, ryby/kus kus, makaron durum, ryż paraboiled, płatki owsiane/oliwa z oliwek, olej lniany, orzechy włoskie/warzywa/owoce/uzupełnienie braków białka diecie odżywką wysokobiałkową)
-białko: 3
-węglowodany: 5
-tłuszcz:1
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: dwa, metanabol 1-4 20mg/ed, matanabol 1-6 25mg/ed
8. TRENING: 3 x silowania + prawdopodobnie 1 x SW
9. CEL CYKLU: masa w miarę dobrej jakość(a nie napuchniecie wodą), wiadomo to zależne jest głównie od michy, jestem ekto więc wybór padł na enanthat a nie propionat
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: rok
11. POZIOM BF%: w miarę niski, dokładnie nie wiem
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ektomorfik
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: po mecie troszkę kłaków mi wyrosło na klacie i tyłku, do tego ciut gęściej sie zrobiło na rekach
15. PPM (podstawowa przemiana materii): podstawa + 2500kcl
16. WYNIKI SIŁOWE:(w szczytowej formie)
-klata: 107,5
-martwy ciąg: 152
-przysiad: 155

Planuje uderzyć w testosteronem enanthat przez 8 tygodni. Do dyspozycji mam Cidoteston (250mg/ml). Mam też Dece ale nie chce eksperymentować z dwoma długimi estrami na raz. Dlatego też, chcę zobaczyć jak mój organizm zareaguje na sam teston. Zostało mi 12 tabletek metki. Każda 10mg. Jest sens rzucić to na początek? Czy do kosza?
Zastanawiam się nad częstotliwością iniekcji. Z tego co czytałem nie powinienem przekroczyć 200mg tygodniowo. Z racji tego, że to Cido trudno mi będzie tego dokonać, bo nie będę się rozdrabniał. Co będzie lepszym wyjściem?

1-8 250mg/e5d, czy może 1-8 125mg/e4d (w tym wypadku 1szy strzał- front 250mg)
Właśnie ta ostatnia opcja wydaję mi się sensowniejsza. Ale czekam na Wasze opinie.

PCT 2 tygodnie po ostatnim strzale. Tego dnia zaczynam AAKG.
Dzień 1: 150mg
Dni 2-11: 100mg
Dni 12-21: 50mg

Dotatki: (coś jeszcze?)
-omega 3 - 5g dziennie
-koenzym q10 90mg dziennie
- kompleks witamin i minerałów
- przed snem 100mg cynku w celu obniżenia retencji
- aliofil
- opcjonalnie acard

Zazwyczaj korzystałem z konta kumpla, ale postanowiłem założyć swój profil w celu wypełnienia ankiety.

Sensowne uwagi mile widziane.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 marca 2009 14:55 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 07 marca 2009 14:55    Edytuj Cytuj
250mg e5d przez 10 tyg,

Profilaktyka:

www.sfd.pl/temat326383/

doping & zdrowie
Ekspert -

Psujzabaw

Wysłana - 07 marca 2009 15:00    Edytuj Cytuj
dzięki, za szybką odpowiedź? 8 tyg za krótko?
reszta bez zastrzeżeń?

o profilaktyce czytałem.

Zmieniony przez - Psujzabaw w dniu 2009-03-07 15:01:12

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 07 marca 2009 15:10    Edytuj Cytuj
Clom

7 x 100mg
dalej po 50mg

doping & zdrowie
Ekspert -

imp0

Wysłana - 07 marca 2009 16:09    Edytuj Cytuj
ja bym bił e4d pozdro
Znawca -

odzywa18

Wysłana - 07 marca 2009 20:30    Edytuj Cytuj
bij e4d lub ze bys nie myslil dni w poniedzialki i piatki250mg of course

Ekspert -

Psujzabaw

Wysłana - 07 marca 2009 22:36    Edytuj Cytuj
nie za duzo na poczatek?
z tego co czytalem to trzeba ostroznie z dawkami
lepiej przylozyc sie do michy niz zawyzac dawki
mowie czysto teoretycznie

sogi dla wszystkich za pomoc

Zmieniony przez - Psujzabaw w dniu 2009-03-07 22:37:22

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 07 marca 2009 22:37    Edytuj Cytuj
Poczekaj jeszcze dzień, wylicytują Ci e2d i powiedzą, że też jest ok

doping & zdrowie
Ekspert -

Psujzabaw

Wysłana - 07 marca 2009 22:41    Edytuj Cytuj
hehhehe
tak korci mnie to dorzucenie Deci hmm tylko obawiam sie DD
Krzykacz co o tym muslisz?

ew co z ta resztka metki??

Zmieniony przez - Psujzabaw w dniu 2009-03-07 22:49:30

tomek wwl

Wysłana - 08 marca 2009 12:54    Edytuj Cytuj
Zrób solo testosteron 250 mg co 5 dni i starczy , dobre kopyto bedzie jak wczesniej tylko meta szła. Metanabol zostaw na odblok , 5 mg z samego rana po sniadaniu w znaczacy sposób zahamuje katabolizm i ograniczy spadki.

MACIEJA21

Wysłana - 08 marca 2009 12:59    Edytuj Cytuj
j.w juz nie kombinujcie co 4 dni albo co 3 dni co piec dni wystarczajaca na 1 kontakt
pozdro

Macieja
MY FOTO [http://www.sfd.pl/temat208080/] i strona 4
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Cidoteston 250mg/1ml prośba o pomoc w rozłożeniu dawek i odbloku.

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.