ANKIETA:

1. WIEK: 27
2. WAGA: 84
3. WZROST: 186
4. WYMIARY:
-biceps: 37
-klatka: nie potrafie sam zmierzyc
-udo: 62
-pas 84
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6 lat z przerwami, cwicze SW i silownie, okresowo same SW, zdarza sie tez ze nic nie cwiczylem
6. DIETA: (głównie: drób, cielęcina, wołowina, jaja, ryby/kus kus, makaron durum, ryż paraboiled, płatki owsiane/oliwa z oliwek, olej lniany, orzechy włoskie/warzywa/owoce/uzupełnienie braków białka diecie odżywką wysokobiałkową)
-białko: 3
-węglowodany: 5
-tłuszcz:1
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: dwa, metanabol 1-4 20mg/ed, matanabol 1-6 25mg/ed
8. TRENING: 3 x silowania + prawdopodobnie 1 x SW
9. CEL CYKLU: masa w miarę dobrej jakość(a nie napuchniecie wodą), wiadomo to zależne jest głównie od michy, jestem ekto więc wybór padł na enanthat a nie propionat
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: rok
11. POZIOM BF%: w miarę niski, dokładnie nie wiem
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ektomorfik
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: po mecie troszkę kłaków mi wyrosło na klacie i tyłku, do tego ciut gęściej sie zrobiło na rekach
15. PPM (podstawowa przemiana materii): podstawa + 2500kcl
16. WYNIKI SIŁOWE:(w szczytowej formie)
-klata: 107,5
-martwy ciąg: 152
-przysiad: 155
Planuje uderzyć w testosteronem enanthat przez 8 tygodni. Do dyspozycji mam Cidoteston (250mg/ml). Mam też Dece ale nie chce eksperymentować z dwoma długimi estrami na raz. Dlatego też, chcę zobaczyć jak mój organizm zareaguje na sam teston. Zostało mi 12 tabletek metki. Każda 10mg. Jest sens rzucić to na początek? Czy do kosza?
Zastanawiam się nad częstotliwością iniekcji. Z tego co czytałem nie powinienem przekroczyć 200mg tygodniowo. Z racji tego, że to Cido trudno mi będzie tego dokonać, bo nie będę się rozdrabniał. Co będzie lepszym wyjściem?
1-8 250mg/e5d, czy może 1-8 125mg/e4d (w tym wypadku 1szy strzał- front 250mg)
Właśnie ta ostatnia opcja wydaję mi się sensowniejsza. Ale czekam na Wasze opinie.
PCT 2 tygodnie po ostatnim strzale. Tego dnia zaczynam AAKG.
Dzień 1: 150mg
Dni 2-11: 100mg
Dni 12-21: 50mg
Dotatki: (coś jeszcze?)
-omega 3 - 5g dziennie
-koenzym q10 90mg dziennie
- kompleks witamin i minerałów
- przed snem 100mg cynku w celu obniżenia retencji
- aliofil
- opcjonalnie acard
Zazwyczaj korzystałem z konta kumpla, ale postanowiłem założyć swój profil w celu wypełnienia ankiety.
Sensowne uwagi mile widziane.