Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 7987 razy
słowa kluczowe: ciężarki  nogi  warto 
Autor

Ciężarki na nogi - warto?

szuminos

Wysłana - 16 stycznia 2005 20:59    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Warto kupić takie ciężarki na nogi w celu "wyrobienia" sobie nóg? Ile takie kosztują (nie potrafiłem znaleźć na allegro) i czy warto?

" The deadliest weapon in the world is Marine and his rifle " [ Full Metal Jacket ]

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 stycznia 2005 21:12 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

KOSA KK

Wysłana - 16 stycznia 2005 21:12    Edytuj Cytuj
zalezy co chcesz tym osiagnac
jesli chcesz kopac z ciezarkami to odradzam bo moze nastapic przedprost kolana tak samo w przypadku biegania alternatywa dla tego rozwiazania jest przy pokaniu zamocowanie gdzies gumy czy sprezyn zalozenie tego na noge i kopanie efekt taki sam a nie ciegnie ci nogi dalej powodujac nienaturalne zginanie w druga strone kolana a jesli chcesz biegac z tym to lepiej kupic ciezarki mocowane na pasie

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
Znawca -

szuminos

Wysłana - 16 stycznia 2005 21:28    Edytuj Cytuj
Nie no chodzi mi o to, że powiedzmy chciałbym iść na KB i ogólnie chcę sobie wzmocnić nogi...

" The deadliest weapon in the world is Marine and his rifle " [ Full Metal Jacket ]

Abaddon198

Wysłana - 16 stycznia 2005 21:36    Edytuj Cytuj
Sam kiedys nosilem ciezarki na nogach. Ale tylko w nich chodzilem lub na skakance skakalem. Do biegania nie poleca a do kopania tym bardziej. Jak napisal KOSA KK latwo sobie zalatwic kolana wiec niewarto ryzykowac.

****SFD FIGHT CLUB****

Wole umrzec stojac niz zyc na kolanach

SESJA = system eliminacji studentów jeszcze aktywnych

szuminos

Wysłana - 16 stycznia 2005 21:46    Edytuj Cytuj
Chodzi mi o to żeby w nich chodzić i trochę wyrobić sobie nogi przed KB... bo z tym to raczej kiepsko jest. To jak, warto? I jaki jest orientacyjny koszt? (albo jak to się fachowo nazywa, bo nie znalazłem nic na allegro)

KOSA KK

Wysłana - 16 stycznia 2005 22:05    Edytuj Cytuj
szuminos moja rada jest taka
odpusc sobie ciezarki bo mozesz przez przypadek sobie zrobic krzywde a nogi na kicku sobie wyrobisz
a jak chcesz bardzo to zrobic to sa lepsze spodoby bieganie jazda na rowerze przysiady takie bardzien naturalne choc tez obciazajace stawy ale nie ma rozy bez kolcow

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
Znawca -

kwas

Wysłana - 16 stycznia 2005 22:07    Edytuj Cytuj
nie warto
dzięki takim ciężarkom łatwo sobie rozwalić kolana, nogi możesz wzmacniać przez normalny trening na kicku a jeśli i to ci mało to dodaj trening nóg na siłowni

Ból jest najlepszym instruktorem tylko nikt nie chce zostać jego uczniem!
================================================
Wejdź - [http://www.pajacyk.pl]
_-=<<--SFD-FIGHT-CLUB-->>=-_
__--__GRUBAS Z UDERZANYCH__--__
Znawca -

szuminos

Wysłana - 16 stycznia 2005 22:41    Edytuj Cytuj
Ok, dzięki tak zrobię

_Knife_

Wysłana - 17 stycznia 2005 10:31    Edytuj Cytuj
J.w. -&gt; kwas. Nie warto. A na siłowni też NIE RÓB pełnych wyprostów np. na maszynie! Kolana się sypią i wolno regenerują.
Specjalista -

tifarg

Wysłana - 17 stycznia 2005 12:37    Edytuj Cytuj
1. Nie kupuj! Nie warto, naprawdę nie warto jeżeli chcesz w tym kopać.
2. Jesli chcesz wzmocnić siłę kopnięcia to kop na worku. Nie osłabi Ci to dynamiki i nie zniszczy kolan. Wręcz przeciwnie, podniesiesz sobie siłę i szybkość...

&quot;jesli chcesz biegac z tym to lepiej kupic ciezarki mocowane na pasie&quot;
...nom, obywatele arabscy np. dla lepszego efektu przypinają ładunki wybuchowe! : P Ciężko im z tym biegać, ale w momencie walki niszczą już za pierwszym strzałem...*

*oczywiście żartuję sobie. Ale nie wiem czy to takie dobre, bo kolana sa dosyć obiążone. Musiał byś mieć naprawdę dobre obuwie.

Placek

Wysłana - 17 stycznia 2005 12:59    Edytuj Cytuj
żadnych ciężarków w początkowym etapie szkolenia

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ciężarki na nogi - warto?

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.