Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Cią dalsza cyklu, oceńcie sami

FabianDg

Wysłana - 13 marca 2010 12:48    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

1-8 propionat 100mg e2d
1-8 anavar 40mg ed

został mi jeszcze winstrol Genesis 10mg 200 tab, ktory mialem brac razem z tym, ale ze wzgledu na to ze to jest moj pierwszy cykl na saa zdecydowalem wino dorzucic na sam koniec zeby wyrzeźbic po ewentualnym naciagnieciu wody przez testosteron. aktualnie jestem w 6tym tyg i nie wiem czy np dokupic jeszcze propa i pociagnac z winem czy np kupic jakis inny srodek np boldenon i pociagnac to przez kolejne 8- 10 tyg. stan zdrowia podaczs tego uwazam za bardzo dobry, zero komplikacji zblokowania, wiem ze moglbym to spokojnie jeszcze pociagnac:) prosze o wasze podpowiedzi odnosnie tego tematu.

Waga: 94

Wzrost: 173

Obwód klatki: 110

Obwód ramienia: 45

Obwód talii: 87

Obwód uda: 63

Obwód łydki: 43

Staż na siłowni: 6

Ilość spożywanego białka: 240

Ilość spożywanych węglowodanów: 350

Ilość spożywanych tłuszczów: 80

Opis przebytych cykli sterydowych: ten pierwszy

Trening: silownia plus mma

Cel cyklu: sila rzezba wytrzymalosc

Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: ten pierwszy

Poziom BF%: nie wiem

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): ciezko przybieram, ciezko sada

Stan zdrowia: bdb

Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: nie

PPM podstawowa przemiana materii: wysoka

Wyciskanie leżąc (MAX): 150

Martwy ciąg (MAX): 195

Przysiad (MAX): 140

---->Bjj rules<----- ;D

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 marca 2010 12:58 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

flex1976 NO PAIN NO GAIN

Wysłana - 13 marca 2010 12:58    Edytuj Cytuj
kończ normalnie cykl
odblok-przerwa
potem myśl o innych środkach

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -

Aras84

Wysłana - 13 marca 2010 13:01    Edytuj Cytuj
&quot;zdecydowalem wino dorzucic na sam koniec zeby wyrzeźbic po ewentualnym naciagnieciu wody przez testosteron&quot;

bez sensu, jak nawet zalejesz się wodą to po odstawieniu propa ona zejdzie
poza tym wino nie &quot;wyciaga&quot;wody
Ekspert -

FabianDg

Wysłana - 13 marca 2010 13:07    Edytuj Cytuj
wiec proponujecie, zeby skonczyc cykl normalnie, odblok, przerwa i dopiero kolejny cykl?

---->Bjj rules<----- ;D

Aras84

Wysłana - 13 marca 2010 13:12    Edytuj Cytuj
tak
Ekspert -

FabianDg

Wysłana - 13 marca 2010 13:22    Edytuj Cytuj
jakie srodki i dawki? zalezy mi na podobnych efektach. jakie odzywki na &quot;zejsciu&quot;?

---->Bjj rules<----- ;D

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Cią dalsza cyklu, oceńcie sami

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.