Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 5858 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Fitness
Chudniecie bez ćwiczeń ?? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: chudniecie bez ćwiczeń
Autor "Chudniecie bez ćwiczeń ??"   

SFD
 Wysłana - 25 styczeń 2004 21:13        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam problem nie moge ćwiczyć zbyt intensywnie. waze jakieś 60 - 63 kilo 171 cm, mam mase tłuszczu na udach troche na brzuchu i musze sie tego pozbyc, ale zupełnie nie mam pomysłu jak poniewaz nie moge ćwiczyc prawie wogóle. Jak ktoś ma jakieś pomysły to prosze o nie.Może jakaś dieta, nie wyobrazam sobie chudnięcia bez ćwiczeń

chloe

przyznaj SOG'a

Tyka
 Wysłana - 25 styczeń 2004 22:00      [zgłoszenie]

A chodzić możesz ? Jeśli tak, to jednym z najlepszych ćwiczeń odchudzających jest długi, szybki spacer (oczywiście w połączeniu z dietą).

Pozdrawiam,
Leniwy Tyka

*** FitNessCafeClassic ***
"Nobody likes dieting. It's boring, difficult, and it intrudes on our personal lives."

przyznaj SOG'a ekspertowi

kanarek
ZASŁUŻONY
 Wysłana - 26 styczeń 2004 00:34      [zgłoszenie]

dlaczego ni emozesz zbyt intensywieni cwiczyc i co to znaczy zbyt intensywnie

tequilla.mafia.suple.hardcor.pl

przyznaj SOG'a znawcy

Marcinecki
 Wysłana - 26 styczeń 2004 10:01      [zgłoszenie]

Nie "moze jakas dieta" tylko dieta jest tutaj podstawa. Mozna schudnac bez cwiczen.

______
Kawosz

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 28 styczeń 2004 18:06      [zgłoszenie]

pewnie, że można schudnąć bez ćwiczeń... Ja schudłam 12kg z Herbalife w niecałe trzy miesiące, teraz o wiele lepiej wyglądam no i wcale nie musiałam ćwiczyć, ale biegałam i dlatego schudłam aż tak dużo, ale przy tym wcale nie trzeba ćwiczyć i się stosunkowo szybko chudnie oczywiście bez efektu jojo no bo w końcu odchudzałam się w zeszłym roku 3 miesiące przed wakacjami no i do stycznia nie stosowałam wcale Herbalife, jadłam normalnie a czasem nawet trochę przejadałam no i przytyłam dopiero po świętach jeden kilogram. Teraz znowu zaczęłam stosować ten sposób, no bo jeszcze zostało mi kilka zbędnych kilogramów. Osobiście polecam no i jak to połączysz z jakimiś chociażby ćwiczeniami rozciągającymi czy ogólnie lekkimi to na pewno schudniesz. :))

,,Per aspera Ad astra"

przyznaj SOG'a

kanarek
ZASŁUŻONY
 Wysłana - 28 styczeń 2004 23:39      [zgłoszenie]

teraz o wiele lepiej wyglądam no i wcale nie musiałam ćwiczyć, ale biegałam i dlatego schudłam aż tak dużo,
A TO NIE CWICZENIE ??

btw - nie polecam jako podstawy produktow Herbalife - podstawa do trwalego efektu jest dieta oraz aktywnosc fizyczna.
pozdrawiam

przyznaj SOG'a znawcy

SFD
 Wysłana - 29 styczeń 2004 10:39      [zgłoszenie]

no tak, bieganie to ćwiczenie, ja nie powiedziałam, że nie. Chodzi mi o to, że stosując Herbalife nie trzeba ćwiczyć, a i tak się schudnie i to bez niespodzianek typu mniej elastyczna skóra, blada cera, słabe włosy. Wręcz przeciwnie - wszystko jest lepiej.

,,Per aspera Ad astra"

przyznaj SOG'a

Marcinecki
 Wysłana - 29 styczeń 2004 11:26      [zgłoszenie]

Jaaaasneeeeee...

______
Kawosz

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 29 styczeń 2004 11:42      [zgłoszenie]

no tak, zresztą nawet mniej jedząc można schudnąć bez ćwiczeń!

,,Per aspera Ad astra"

przyznaj SOG'a

kanarek
ZASŁUŻONY
 Wysłana - 29 styczeń 2004 12:51      [zgłoszenie]

uwazasz ze jesli mam np pod opieka kobiete ok. 100kg i polece jej Herbalife na wszelkie problemy to schudnie bez problemy do np upragnionych 60kg ?

przyznaj SOG'a znawcy

Tyka
 Wysłana - 29 styczeń 2004 13:06      [zgłoszenie]

no nie, jeszcze musisz dokupic ze trzy abgymniki i połączyć je szeregowo

Pozdrawiam,
Leniwy Tyka

*** FitNessCafeClassic ***
"Nobody likes dieting. It's boring, difficult, and it intrudes on our personal lives."

przyznaj SOG'a ekspertowi
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Chudniecie bez ćwiczeń ??

Strony: 1 2 3

<< 3 pytanka / CELLULIT!!! >>

Podobne: Trening brzucha dla pań bez przyrządów!!! | POLECAM:"JAK REDUKOWAĆ TKANKĘ TŁUSZCZOWĄ BEZ UTRATY MASY MIĘŚNIOWEJ ?" | pytania powazne - bez czatu :) | bolący kręgosłup...porady i łatwe ćwiczenia | Sposób na poranne bieganie bez utraty masy mięśniowej? | Prośba o ćwiczenia na mm. brzucha

Warto przeczytać: brak wzwodu a odzywki | shock nie dziala | brak wzwodu a horse | shock nie | horse power a brak wzwodu | rzelba a masa | kiedy rzelbic? | brzuch po treningu | brzuch przed treningiem | kontuzja piszczela | bodytech bcaa | goraczka po tesciu | tricep[s | kreatyna plus megace | megace plus kreatyna | act omdlenie | bluza animal | prolongatum ile wejdzie | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL