| Autor |
"Chudniecie bez ćwiczeń ??" |
|
|
SFD
|
|
Wysłana - 25 styczeń 2004 21:13 | zgłoś naruszenie regulaminu
Mam problem nie moge ćwiczyć zbyt intensywnie. waze jakieś 60 - 63 kilo 171 cm, mam mase tłuszczu na udach troche na brzuchu i musze sie tego pozbyc, ale zupełnie nie mam pomysłu jak poniewaz nie moge ćwiczyc prawie wogóle. Jak ktoś ma jakieś pomysły to prosze o nie.Może jakaś dieta, nie wyobrazam sobie chudnięcia bez ćwiczeń
chloe
| |
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Tyka
|
|
A chodzić możesz ? Jeśli tak, to jednym z najlepszych ćwiczeń odchudzających jest długi, szybki spacer (oczywiście w połączeniu z dietą).
Pozdrawiam,
Leniwy Tyka
*** FitNessCafeClassic ***
"Nobody likes dieting. It's boring, difficult, and it intrudes on our personal lives."  | |
przyznaj SOG'a ekspertowi
|
|
|
|
kanarek
|
|
ZASŁUŻONY
|
|
dlaczego ni emozesz zbyt intensywieni cwiczyc i co to znaczy zbyt intensywnie
tequilla.mafia.suple.hardcor.pl
| |
przyznaj SOG'a znawcy
|
|
|
|
Marcinecki
|
|
Nie "moze jakas dieta" tylko dieta jest tutaj podstawa. Mozna schudnac bez cwiczen.
______
Kawosz
|
|
|
SFD
|
|

pewnie, że można schudnąć bez ćwiczeń... Ja schudłam 12kg z Herbalife w niecałe trzy miesiące, teraz o wiele lepiej wyglądam no i wcale nie musiałam ćwiczyć, ale biegałam i dlatego schudłam aż tak dużo, ale przy tym wcale nie trzeba ćwiczyć i się stosunkowo szybko chudnie oczywiście bez efektu jojo no bo w końcu odchudzałam się w zeszłym roku 3 miesiące przed wakacjami no i do stycznia nie stosowałam wcale Herbalife, jadłam normalnie a czasem nawet trochę przejadałam no i przytyłam dopiero po świętach jeden kilogram. Teraz znowu zaczęłam stosować ten sposób, no bo jeszcze zostało mi kilka zbędnych kilogramów. Osobiście polecam no i jak to połączysz z jakimiś chociażby ćwiczeniami rozciągającymi czy ogólnie lekkimi to na pewno schudniesz. :))
,,Per aspera Ad astra"
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
kanarek
|
|
ZASŁUŻONY
|
|
teraz o wiele lepiej wyglądam no i wcale nie musiałam ćwiczyć, ale biegałam i dlatego schudłam aż tak dużo,
A TO NIE CWICZENIE ??
btw - nie polecam jako podstawy produktow Herbalife - podstawa do trwalego efektu jest dieta oraz aktywnosc fizyczna.
pozdrawiam
| |
przyznaj SOG'a znawcy
|
|
|
|
SFD
|
|
no tak, bieganie to ćwiczenie, ja nie powiedziałam, że nie. Chodzi mi o to, że stosując Herbalife nie trzeba ćwiczyć, a i tak się schudnie i to bez niespodzianek typu mniej elastyczna skóra, blada cera, słabe włosy. Wręcz przeciwnie - wszystko jest lepiej.
,,Per aspera Ad astra" | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Marcinecki
|
|
Jaaaasneeeeee...
______
Kawosz
|
|
|
SFD
|
|
no tak, zresztą nawet mniej jedząc można schudnąć bez ćwiczeń!
,,Per aspera Ad astra" | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
kanarek
|
|
ZASŁUŻONY
|
|
uwazasz ze jesli mam np pod opieka kobiete ok. 100kg i polece jej Herbalife na wszelkie problemy to schudnie bez problemy do np upragnionych 60kg ?
| |
przyznaj SOG'a znawcy
|
|
|
|
Tyka
|
|
|