Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 11341 razy
Autor

Chudniecie bez ćwiczeń ??

SFD

Wysłana - 31 stycznia 2004 16:01    Edytuj  Cytuj
kanarku, wcale nie jestes taki goopi Dobrze, ze sie czepiasz. Tym bardziej, ze masz racje
Moja wypowiedz wczesniej skierowana byla glownie do Sliwulli i graki, ktorzy kwestionowali mozliwosc schudniecia bez cwiczen. Ty pisales o herbalifie, na temat ktorego sie nie wypowiadam, bo nie znam.
Oczywiscie masz racje, pelno jest kobiet po dietach cud, na ktore samo ograniczenie kalorii nie podziala. Ja nawet to samo mialam na mysli, piszac o tym, ze jestesmy rozni i roznie dzialaja nasze organizmy. Jak to czasem mam w zwyczaju, nie wyrazilam sie jasno Mysle, ze dieta mojej ciotki tez nie podzialalaby na wielu ludzi, a wiekszosci z pewnoscia przynioslaby efekt jo-jo, ale w jej przypadku tak nie bylo. Eksperyment podzialal Ale mogl przyniesc odwrotne skutki i do tego klopoty ze zdrowiem. Dlatego ja wolalabym nie eksperymentowac.
Co do chudniecia z tluszczu czy miesni, to czasem ten problem nie istnieje. Jesli osoba zainteresowana schudnieciem nie chce slyszec o aktywnosci fizycznej, to najprawdopodobniej nie interesuje jej posiadanie jakiekolwiek masy miesniowej i co wiecej zapewne zbyt wiele jej nie ma.

kanarek

Wysłana - 31 stycznia 2004 16:39    Edytuj Cytuj
Co nie oznacza ze schudniecie w takim przypadku 30kg jest zdrowe i mozna sie tym chwalic ...you know what im sain

tequilla.mafia.suple.hardcor.pl

Śmiech to zdrowie.
Chroń swoje nerwy.
Znawca -

SFD

Wysłana - 31 stycznia 2004 17:45    Edytuj Cytuj
Nie oznacza, ze jest zdrowe i warte podziwu, ale jest mozliwe i wlasnie to caly czas probowalam powiedziec Wnioski kazdy moze wyciagnac sobie sam.

dieta1707

Wysłana - 31 stycznia 2010 18:17    Edytuj Cytuj
zawsze marzylam o tym , zeby schudnac, stosowalam wszystkie diety, ale nie dzialy, w koncu w jednej z ksiazek wyczytalam, ze najlepsza dieta jest niemieszanie białek z weglowodanami nie uprawialam sportu , natomiast dziennie wybieralam sie na 30 min spacerek, schudnal 3 kg w 9 dni bez glodzenia sie, jadlam wszystko tylko nie mieszalam weglowodanow z bialkami, pozniej zaczelam prace i nie mialam czasu na spacerek, czasami bylam zmeczona, nadal czymalam sie diety chudnac 2 czasami 2.5 kg w 9 dni ....Naprawde dziala ... spisywalam sobie nawet co jadlam przez te dni, zachowalam te notatki, wiec jesli ktos jest zainteresowany moge je przekazac, aby komus z was pomoc zrzucic zbetne kilogramy pozdrawiam

dieta, ktora dziala

Capo86

Wysłana - 31 stycznia 2010 19:00    Edytuj Cytuj
Ja jestem zainteresowany

Zmieniony przez - Capo86 w dniu 2010-01-31 19:00:30

Against Modern Football

Yang32

Wysłana - 31 stycznia 2010 19:17    Edytuj Cytuj
Dzisiaj zjadłem dwie pizze duże z salami szynką, serem i kukurydzą , z 5 kanapek z masłem, szynka i sałatą, 3 daniowy obiad zupa jarzynowa, 8 ziemniaków mintaj duży , sałatka jarzynowa na śmietanie, z 0,5 kg jabłek - codziennie coś koło tego jem.
Mam 174 cm wzrostu i ok 65 kg - wystarczy 0,5 godziny więcej ćwiczeń dziennie i w dwa miesiące mam 53 kg ( sprawdzone) przy tej samej "diecie"
Reasumując ruch (aktywność fizyczna) bez diety się obejdzie, dieta bez tej aktywności nie. Poza tym skóra kobiety która nie ćwiczy po tonach kremów ujędrniających nie będzie w 30 % nawet taj jędrna i przyjemna w dotyku jak tej co ćwiczy.

To co napisałem bazuje na moich obserwacjach - nie kandyduję do stanowiska eksperta w tej dziedzinie

bujing yishi bu zhang yi zhi

Jendrek74

Wysłana - 01 lutego 2010 13:40    Edytuj Cytuj
Yang32 dużo racji.
A dla tych co zasłaniają się budową ciała lub złą proporcją hormonów, przytoczę przykład Hitlerowskich obozów koncentracyjnych.
Tam nie było ludzi, którzy nie schudli. I nikt nie zażywał kolorowych, ładnych, i mocno reklamowanych spalaczy tłuszczu.
Oczywiście to przykład skrajny, ale zastanówcie się nad nim z poprawką.

Julia2707

Wysłana - 07 lutego 2010 00:15    Edytuj Cytuj
Czy to ma być jakaś reklama produktów Herbalife??:D

Odpowiedzi jest na 3 strony.      poprzednia 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Chudniecie bez ćwiczeń ??

Strony:  pierwsza  1  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.