Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Christian Bale - jak on to robi ?

kriSLee

Wysłana - 12 listopada 2006 03:15    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Jeśli ktoś nie kojarzy to jeszcze szybko przypomnę grał w filmach:
"American Psycho","Equilibrium","Reing of fire" - ostatnio "Batman Begins".
I nie wiem czy się większość z was ze mną zgodzi - ale wygląda nieźle.
Ale grał też w filmie "The Machinist" i tam specjalnie do tego filmu schudł (wyglądał jak anorektyk).
W filmie "Władcy ognia (Reing of fire)" ważył 84kg.
3 miesiące późniejstracił na masie do filmu "The Machinist" i ważył 52kg.
3 miesiącepotem gra w filmie BATMAN z wagą 98kg!!
Co więcej kolega który kiedyś oglądał wersję DVD filmu Batman Begins, opowiadał o dodatku w którym mówili, że owszem Bale nabrał masy do filmu Batman - ale nabrał jej za dużo !? (wg kolegi wyglądał tak że był szerszy niż wyższy ) i przesunęli kręcenie Batmana o ileś tygodni żeby zbił trochę masy mięsniowej.
I to co mnie najbardziej w tym wszystkim szokuje to te krótkie interwały czasowe jakie mu starczyły na tak diametralne zmiany masy/sylwetki ?!
JAK ON TO ROBI ? 3 miesiące i zupełnie inny człowiek

p.s. Myślę, że widzieliście większość ww filmów a jak wyglądał w filmie "The Mechanist" zobaczcie tutaj:
http://media.movieweb.com/galleries/1599/1886/hi/co2.jpg

"Po tym mistycznym wydarzeniu zacząłem wierzyć w życie okołoziemskie."

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 listopada 2006 08:56 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł
Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SweeX

Wysłana - 12 listopada 2006 08:56    Edytuj Cytuj
Chlopak jechal na ryzu i makaronie

Pikaczu

Wysłana - 12 listopada 2006 09:01    Edytuj Cytuj
powroty po spadkach masy są bardzo szybkie + saa

[http://nwk.eblog.pl] - wejdź, jeżeli nie boisz się swojego boga .

ediee

Wysłana - 12 listopada 2006 09:33    Edytuj Cytuj
do swojej masy mozna wmiare syzbko wrócic, ta sławna pamiec miesniowa....
ale reszta to saa

Kruszek

Wysłana - 12 listopada 2006 10:36    Edytuj Cytuj
Nikt gwiazdorom z holywood'u nie robi testów antydopingowych, bardzo możliwe, że coś bierze.
W sumie, to sam kiedyś straciłem w miesiąc dwanaście kilo, ale jadłem po osiem posiłów dziennie. Jeżeli zaczął się głodzić, a na to wygląda, to masa mięśniowa, którą przecież trzeba jakoś "podtrzymywać" szybko spadła, no i efekt wyglądu anorektyka już mamy.
Wolę nie myśleć, jak rozwala czymś takim swój organizm, to zdrowe nie jest.

Zmieniony przez - Kruszek w dniu 2006-11-12 10:40:45

Vecht of sterf - Je bent een kleine stinkende vieze zuigende kankerhoer!
Ekspert -

VALKO

Wysłana - 12 listopada 2006 11:11    Edytuj Cytuj
NAJBARDZIEJ NIESAMOWITE JEST TO ZE CHŁOP WYGLADA NA NIESAMOWICIE ZBITEGO PRZY MEGO PROPORCJACH TO NIESA SPUCHNIETE MIĘŚNIE

SIŁA I HONOR
wyżej,szybciej,mocniej

WODYN TRENING

Wysłana - 15 listopada 2006 07:58    Edytuj Cytuj
46kg w 3 miesiace? Nawet z poziomu anorektyka i na saa to nie jest takie proste. Mozliwe ze mial na to wiecej czasu, 5 miesiecy o juz calkiem prawdopodobne. Na pewno nie koxowal tuz po wyjsciu z glodzenia sie bo by mu sie zylki pozaciskaly, moze kksil po jakichs 4-6 tygodniach normalnego rezimu dietetycznego???

Mam kolege ktory prawie nic nie je. Pamietam jak kiedys sie chwalil ze wazy ok 75 przy ok 184 cm wzrostu a przez miesiac jadl tylko 1 jablko dziennie.
ja mu akurat wierze, bo dobrze go znam i wiem jakie ma jazdy z dieta..

Namowilem go na silownie i kazalem jesc. Rosl tak szybko ze co 24 godziny nie moglem poznac ze to te same miesnie. Przytyl 14 kg w tydzien, a pozniej sie wystraszyl i zwolnil tempo jedzenia, a cwiczyl moze pol roku i stal sie calkiem duzy. Pozniej znowu go naszlo na glodzenie sie.

Zauwazylem ze jak ich nazywam "niejadki" szybko nabieraja masy, ale 50 kg to w najlepszym przypadku w rok plus od cholery sadla! Maja tez raczej malo sily w stosunku do masy samych miesni, przynajmniej przez pierwsze lata.

Ale to wszystko dalekie od przykladu Bale'a.. nadal watpie w te 3 miesiace..

Poza tym sadze ze jechal na programie typu "metoda 15-10-5" fbw 3 rzy w tygodniu cale cialo. Max szybkie odzyski..

Pozdr.

DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.

1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
Ekspert -

bic44

Wysłana - 15 listopada 2006 12:58    Edytuj Cytuj
Wodyn da sie przeżyć jedząc jedno jabłko dziennie?! co do tego znajomego to może spróbuj mu pomóc jakoś żeby sie na śmierć nie zagłodził...

WODYN TRENING

Wysłana - 15 listopada 2006 13:13    Edytuj Cytuj

Da sie przezyc spokojnie. Poczytaj o glowkach.

Jak go znam to podjadal co pare dni, ale nie mowil o tym bo zapomnial ... a jablek moglo byc wiecej. Poza tym wierze mu.

Sadze ze teraz cos tam je, ohajtal sie i zona mu gotuje ...

1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
Ekspert -

Kruszek

Wysłana - 15 listopada 2006 13:19    Edytuj Cytuj
Ja kiedyś jechałem na jednej paczce ryżu dziennie, po trzech dniach zasłabłem - ogólnie, raczej nie polecam. Jak macie koleżanki, które przyczytają o diecie monoskładnikowej, to podajcie im mój przykład.

Też trudno mi uwierzyć w tak szybki skok wagi, tym bardziej, że Bale wygląda na mezomorfika, a ci tak łatwo nie zalewają się sadłem.

Vecht of sterf - Je bent een kleine stinkende vieze zuigende kankerhoer!
Ekspert -

WODYN TRENING

Wysłana - 15 listopada 2006 13:32    Edytuj Cytuj
Nawet Mezo-ekto..

Zmieniony przez - WODYN w dniu 2006-11-15 13:33:09

Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Christian Bale - jak on to robi ?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.