Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 8518 razy
Autor

Chleb pełnoziarnisty

jonasz1987

Wysłana - 17 czerwca 2004 19:49    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez Mawashi z działu 'Odżywianie'.

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Kto mi powie jak wyglada chleb pełnoziarnisty i z czgeo sie składa .Aha mam w domu chleb bawarski taki troche ciemniejszy od zwykłego ma on ziarna słonecznika w sobie moze to jest kaurat pełnoziarnisty czzkam na wskazówki jak to wyczuć .

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 czerwca 2004 20:18 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Sachem

Wysłana - 17 czerwca 2004 20:18    Edytuj Cytuj
pelnoziarnisty to wlasnie taki ktory w wiekszosci zrobiony jest z calych ziaren zboz lub zawiera ich bardzo duzo (tak mie sie zdaje). jesli chleb jest tylko z wierzchu posypany ziarnami to nie znaczy ze jest on pelnoziarnisty, a ze ciemny to tez nic nie oznacza, bo moze byc barwiony karmelem. polecam chleb razowy lub gracham. pelonoziarnisty (jesli tak sie nazywa - patrz opakowanie) tez jest dobry

[http://www.smoczyjezdzcy.pl] - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
Ekspert -

zakrześ

Wysłana - 17 czerwca 2004 20:30    Edytuj Cytuj
pełnoziarnisty jest najlepszy ma najwięcej błonnika witamin i minerałów i najniższe ig

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

jonasz1987

Wysłana - 17 czerwca 2004 20:42    Edytuj Cytuj
ale jak go rozpoznać bo dalej nie wiem !!

zakrześ

Wysłana - 17 czerwca 2004 20:51    Edytuj Cytuj
ma ziarna w sobie jest ciemniejszy a najlepiej jak się zapytasz albo na opakowaniu pisze

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

Eska

Wysłana - 18 czerwca 2004 11:00    Edytuj Cytuj
ja z tym chlebem to ciezko wyczuc zawsze. U mnie w sklepie takim spozywczym to chyba nawet nie ma pelnoziarnistych. Zawsze jak sie pytam o pelnoziarnisty albo zytni to mi odpowiadaja ze nie ma bo nikt nie bedzie jadl zytniego jak ma pszenny No wiec musze jezdzic do geanta i tam sobie kupuje ale to nie za czesto dlatego musze jesc czasem stary... a zytni razowy stary chleb to masakra jesc Wiec prawie wogole nie jem chleba ostatnio heh

Zmieniony przez - Eska w dniu 2004-06-18 11:00:40

!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Chleb pełnoziarnisty

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.