!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!! !! Pomyśl, jeśli potrafisz !!
Specjalista -
1174657252000
bodymaker
Wysłana - 23 marca 2007 14:57
w lidze angielskiej mecz obsługuje z 20 kamer, wiec po każdym meczu jakaś komisja sędziowska powinna usiąść przed ekranem i dokładnie przeanalizować mcz pod kątem "nurkowania" i takie ewidentne symulacje karać zawieszeniami
Bodymaker, tutaj jezeli po meczu wypowiesz sie na temat pracy sedziego odrazu masz finansowa kare, czasem nawet zawieszenie lub odsuniecie od prowadzenia druzyny z lawki. Kamery swietnie pokazuja wszystko i czasami wylapuja chamskie faule, ktore sa pozniej karane. Za udawane i wymuszane faule jeszcze nigdy nie bylo kary, blad? W tym sezonie sedziowie bardzo slabo sedziuja, chyba najgorzej w historii.
Zmieniony przez - slawle w dniu 2007-03-23 23:16:19
Shut The Fuck Up And Train
1174675826000
Radinho7
Wysłana - 24 marca 2007 14:47
Zgadzam się z bodymakerem! Niech usiądzie i się patrzy do bólu !!! Podczas ostatniej LM Chelsea straciła awans przez błąd sędziego !!!
Ta bramka padła !!!!!!!!!
1174744077000
KafarXXL
Wysłana - 25 marca 2007 08:57
to było dawno nie ma sensu tego rozstrząsać
nie tylko Chelsea była pokrzywdzona przez sędziego
Scio me nihil scire. - Sokrates
We will never die, because we are UNITED !
Znawca -
1174805857000
Grubmen
Wysłana - 25 marca 2007 09:35
Pomyłki sędziów są czeste przeciez to tez ludzie i pomlic sie moga wiem, ze na takim poziomie nie powinno byc wpadek, ale symulacje piłkarzy były, sa i będą
Jeden klub, jedna miłość, jedna pasja - Fc Barcelona !
Wylapanie w trakcie meczu np. udawania faulu w polu karnym powinno byc karane czerwona kartka ale takie symulki to czesc tej gry , uczciwe na pewno to nie jest ale sprawia ze gra jest ciekawsza , wiecej sie dzieje , wiecej kontrowersji . Ja tam lubie takie spiecia , dodaja grze smaku
tylko jeden klub kocham aż po grób...
1174851541000
bodymaker
Wysłana - 25 marca 2007 21:57
napastnicy często dodają coś "od siebie" jak np. ktoś ich złapieza koszulke, wchodzi wślizgiem itp. ale jest kontakt, czujesz, ze ktoś cię fauluje, jesteś w polu karnym, to się przewracasz, żeby "ułatwić" sędziemu zadanie, to jestem w stanie zrozumieć, ale rzucanie się zawodników z zimną krwią bez żadnego powodu mnie ogromnie irytuje i trzeba to wyeliminować.
no wlasnie o to chodzi zeby to bylo irytujace kibicow druzyny przeciwnej i przeciwnikow ! mnie tez krew zalewa jak widze ze ktos symuluje faul ale gdy robi to ktos z druzyny jakiej kibicuje to przymykam troche oko ale wtedy jak zrobi to umiejetnie i jest karny
Zmieniony przez - Zdenek_SB w dniu 2007-03-25 22:20:38