Szewczenko trafił do Chelsea, bo takie było widzimisię właściciela klubu Romana Abramowicza. Rosyjski oligarcha polował na napastnika od dawna. W Chelsea jednak ukraiński napastnik Andrij Szewczenko nie jest już gwiazdorem, którym był w Milanie.
To racja!Szefczenko już spada ma co raz mniej tej jego mocy.A teraz tabela Premiership 1. Manchester United 22 49:15 54 2. Chelsea Londyn 22 37:17 48 3. FC Liverpool 22 32:16 40 4. Arsenal Londyn 22 41:19 39 5. Bolton Wanderers 22 27:21 39 6. Portsmouth 22 33:21 36
a i dodam troche wypowiedzi
Jose Mourinho jest niezadowolony z tego, że na dzwięk słowa 'Chelsea' kluby kilkakrotnie podwyższają cenę swoich zawodników i on sam nie zamierza się cenowemu szaleństwu poddawać.
Boss londyńskich The Blues obiecał nawet, że prędzej postawi 55-letniego asystenta, Baltemara Brito, na środku obrony niż zapłaci na przykład 27 milionów euro za Micaha Richardsa z Manchesteru City
Ma 55 lat i jest dobrym stoperem. Wolę postawić na niego, niż zapłacić szalone pieniądze jakich ludzie oczekują od Chelsea - powiedział Mourinho.
Chelsea ma duże problemy kadrowe i na mecz z Wycombe w rozgrywkach FA Cup nie ma nawet jednego środkowego obrońcy.
a i o Didieże
Napastnik londyńskiej Chelsea - Didier Drogba wciąż głęboko wierzy, iż po powrocie do drużyny obecnie kontuzjowanych zawodników, zespół "The Blues" wyprzedzi w ligowej tabeli Manchester United i ostatecznie zdobędzie Mistrzostwo Anglii.
Ambicje zawodnika z Wybrzeża Kości Słoniowej są bardzo wysokie. Chelsea wciąż nie potrafi odrobić straty do pierwszego w tabeli Manchesteru United, a ostatnie mecze The Blues kończą się remisami.
Wiem, że jest to bardzo ciężkie zadanie, ponieważ Czerwone Diabły grają bardzo dobrze, lecz jestem przekonany, że zostaniemy Mistrzami Anglii. Zawsze wierzyłem w nasz sukces. W jeden tydzień potrafiliśmy zmniejszyć naszą stratę do United z ośmiu do dwóch punktów - powiedział najlepszy strzelec ligi angielskiej w bieżącym sezonie.
Brak Johna Terry'ego daje się nam często we znaki i potrzebujemy naszego kapitana. Petr Cech też jest kluczowym zawodnikiem naszego zespołu, lecz na szczęście niedługo wróci do gry. Jeżeli oni wyzdrowieją, będziemy w stanie wygrać Premiership. Zrobimy to! - powiedział Didier Drogba.
Didier Drogba my friend's.
1167824494000
Didierek
Wysłana - 03 stycznia 2007 12:47
1 stycznia 2007 Aston Villa - Chelsea wyjazdowy 13 stycznia 2007 Wigan - Chelsea u siebie 20 stycznia 2007 Liverpool - Chelsea wyjazdowy 31 stycznia 2007 Blackburn - Chelsea u siebie 3 lutego 2007 Charlton - Chelsea wyjazdowy 10 lutego 2007 Middlesbro - Chelsea u siebie 24 lutego 2007 Manchester City - Chelsea wyjazdowy 3 marca 2007 Portsmouth - Chelsea wyjazdowy 17 marca 2007 Sheff Utd - Chelsea u siebie 31 marca 2007 Watford - Chelsea wyjazdowy 7 kwietnia 2007 Tottenham - Chelsea u siebie 9 kwietnia 2007 West Ham - Chelsea wyjazdowy 14 kwietnia 2007 Manchester Utd - Chelsea u siebie 21 kwietnia 2007 Newcastle - Chelsea wyjazdowy 28 kwietnia 2007 Bolton - Chelsea u siebie 5 maja 2007 Arsenal - Chelsea wyjazdowy 13 maja 2007 Everton - Chelsea u siebie
Didier Drogba my friend's.
1167824845000
bodymaker
Wysłana - 03 stycznia 2007 15:54
jeżeli Szewczenko był pomysłem Romana to Mourinho nie ponosi, aż takiej odpowiedzialności za wynik tego transferu. Wynik z Villa dla mnie jest wielką niespodzianka.
ale skupmy się teraz na teraźniejszości, bo do 20 kwietnia jeszcze troche czasu jest.
Chelsea wciąż w niemocy. Trzeci remis pod rząd. 6 punktów straty do MU. To nie jest przewaga, która przekreśla Chelsea, ale gracze MU w kolejnych spotkaniach na murawę wybiegać będą z lekką rezerwą psychiczną. Mniejsza presja
Scio me nihil scire. - Sokrates
We will never die, because we are UNITED !
Znawca -
1167849810000
Grubmen
Wysłana - 03 stycznia 2007 20:35
Można by powiedziec, ze graja pod Manchester
Jeden klub, jedna miłość, jedna pasja - Fc Barcelona !