!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!! !! Pomyśl, jeśli potrafisz !!
Specjalista -
1153140904000
KafarXXL
Wysłana - 17 lipca 2006 16:00
Mam nadzieje ze te transfery zle wplyna na 'the blues ' niestety, ale wątpie cos czuje, że transfer Shevchenki, Ballacka i tego młodego Mikela ( o którego strał sie Manchester) to strzał w dziesiątke.
Scio me nihil scire. - Sokrates
We will never die, because we are UNITED !
Znawca -
1153144809000
carire
Wysłana - 05 sierpnia 2006 23:13
Zapowiada sie interesujaco w nowym sezonie! Zakupili naprawde znakomitych pilkarzy i to byl strzal w dziesiatke!
Frank Lampard sensacyjnie wyjawił, że mógłby grać tylko dla Barcelony, o ile opuściłby Chelsea.
Angielski pomocnik przyjaźni się z mega-gwiazdą Barçy, Ronaldinho i hiszpański gigant może odgrywać wielką role w przyszłość 28-latka, o ile ten podejmie decyzję o szukaniu nowego wyzwania poza Stamford Bridge. Perspektywa odejścia Lamparda do Barçy wzrosła, po tym jak rozmawiał on z Ronaldinho po spotkaniu Ligi Mistrzów w ostatnim sezonie. Lampard, który ma aktualnie umowę z Chelsea do 2009 roku, wyjaśniał: "Po spotkaniu, Roni przyszedł do mnie i wymieniliśmy się uściskiem i koszulkami."
"Był to znak szacunku i przyjaźni. On był ciągle uśmiechnięty i zażartował, że któregoś dnia, możemy zagrać dla tego samego zespołu. Zastanawiałem się nad tym. Było sporo pogłosek o zainteresowaniu moją osobą Barçy i w wywiadach, Roni zawsze wyrażał się o mnie ciepło. Oprócz najlepszego piłkarza świata, dyrektorzy Barçy również byli do mnie przychylnie nastawieni. Barça była europejskim zespołem, który w dzieciństwie najbardziej mnie interesował ze względu na czasy Maradony, Romario i Ronaldo."
"Zawsze intrygował mnie ich stadion i pokochałem tamtejsze miasto, ponieważ odwiedzałem tam rodzinę mojej narzeczonej, Elen. Ludzie sugerowali, że to Elen trzyma mnie siłą w Chelsea. Ona jednak nigdy nie próbowała wpłynąć na mnie i jest szczęśliwa, że to kariera mnie niesie."
"Wielkim zaszczytem jest możliwość dołączenia do Barçy. Jeżeli kiedykolwiek miałbym ambicję gry za granicą, Barça byłaby jedynym klubem, do którego chciałbym trafić."
[źródło: newsoftheworld.co.uk]
Jeden klub, jedna miłość, jedna pasja - Fc Barcelona !