Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 37001 razy
słowa kluczowe: chelsea  londyn 
Autor

Chelsea Londyn

-Baca-

Wysłana - 17 lipca 2006 14:55    Edytuj  Cytuj
Arsenal sie staral o Wright'a-Phillips'a, ale On wolal wiecej kasy niestety sezon nieudany

Nagrody w Typerze sfd.pl funduje Sklep Kibica [http://www.ISS-sport.pl]
[http://www.sfd.pl/Liga_Typer%C3%B3w__X_Edycja-t791009.html]

!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!!
!! Pomyśl, jeśli potrafisz !!
Specjalista -

KafarXXL

Wysłana - 17 lipca 2006 16:00    Edytuj Cytuj
Mam nadzieje ze te transfery zle wplyna na 'the blues '
niestety, ale wątpie
cos czuje, że transfer Shevchenki, Ballacka i tego młodego Mikela ( o którego strał sie Manchester) to strzał w dziesiątke.

Scio me nihil scire. - Sokrates

We will never die, because we are UNITED !

Znawca -

carire

Wysłana - 05 sierpnia 2006 23:13    Edytuj Cytuj
Zapowiada sie interesujaco w nowym sezonie! Zakupili naprawde znakomitych pilkarzy i to byl strzal w dziesiatke!

KafarXXL

Wysłana - 06 sierpnia 2006 08:33    Edytuj Cytuj
passa Chelsea w lidze musi zostać przerwana

Znawca -

carire

Wysłana - 06 sierpnia 2006 11:02    Edytuj Cytuj
Musi to na rusi
A tak serio to sie okaze juz niedlugo, co jak co ale kiedys to nastapi ale sadze ze jeszcze nieteraz

Grubmen

Wysłana - 06 sierpnia 2006 14:12    Edytuj Cytuj
Frank Lampard sensacyjnie wyjawił, że mógłby grać tylko dla Barcelony, o ile opuściłby Chelsea.

Angielski pomocnik przyjaźni się z mega-gwiazdą Bar&#231;y, Ronaldinho i hiszpański gigant może odgrywać wielką role w przyszłość 28-latka, o ile ten podejmie decyzję o szukaniu nowego wyzwania poza Stamford Bridge. Perspektywa odejścia Lamparda do Bar&#231;y wzrosła, po tym jak rozmawiał on z Ronaldinho po spotkaniu Ligi Mistrzów w ostatnim sezonie. Lampard, który ma aktualnie umowę z Chelsea do 2009 roku, wyjaśniał: &quot;Po spotkaniu, Roni przyszedł do mnie i wymieniliśmy się uściskiem i koszulkami.&quot;

&quot;Był to znak szacunku i przyjaźni. On był ciągle uśmiechnięty i zażartował, że któregoś dnia, możemy zagrać dla tego samego zespołu. Zastanawiałem się nad tym. Było sporo pogłosek o zainteresowaniu moją osobą Bar&#231;y i w wywiadach, Roni zawsze wyrażał się o mnie ciepło. Oprócz najlepszego piłkarza świata, dyrektorzy Bar&#231;y również byli do mnie przychylnie nastawieni. Bar&#231;a była europejskim zespołem, który w dzieciństwie najbardziej mnie interesował ze względu na czasy Maradony, Romario i Ronaldo.&quot;

&quot;Zawsze intrygował mnie ich stadion i pokochałem tamtejsze miasto, ponieważ odwiedzałem tam rodzinę mojej narzeczonej, Elen. Ludzie sugerowali, że to Elen trzyma mnie siłą w Chelsea. Ona jednak nigdy nie próbowała wpłynąć na mnie i jest szczęśliwa, że to kariera mnie niesie.&quot;

&quot;Wielkim zaszczytem jest możliwość dołączenia do Bar&#231;y. Jeżeli kiedykolwiek miałbym ambicję gry za granicą, Bar&#231;a byłaby jedynym klubem, do którego chciałbym trafić.&quot;

[źródło: newsoftheworld.co.uk]

Jeden klub, jedna miłość, jedna pasja - Fc Barcelona !

Czarni Jasło !
[http://pl.youtube.com/watch?v=gbgQzJ1jFvw]

pozdro ;)

kiki88

Wysłana - 06 sierpnia 2006 14:14    Edytuj Cytuj
Chelsea duzo straci sprzedajac Lamparda

Grubmen

Wysłana - 06 sierpnia 2006 14:19    Edytuj Cytuj
chelsea straci barcelona zyska
nic w przyrodzie nie ginie

Jeden klub, jedna miłość, jedna pasja - Fc Barcelona !

Czarni Jasło !
[http://pl.youtube.com/watch?v=gbgQzJ1jFvw]

pozdro ;)

kiki88

Wysłana - 06 sierpnia 2006 14:20    Edytuj Cytuj
ja tam w sumie nie mam nic przeciwko bo nie lubie zarardzo angielskich zespolow no oprocz Arsenalu i Liverpoolu

KafarXXL

Wysłana - 06 sierpnia 2006 14:28    Edytuj Cytuj
Lampard zostanei w Chelsea
nie ma sie co ludzić, ze odejdzie do Barcelony

Znawca -

Odpowiedzi jest na 192 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.