Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Chce być fessss duży !!! :-)))))))))))) - CIEKAWY POST !!!!!

Frugo

Wysłana - 26 września 2002 10:13    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Siemanko wszystkim mam małe pytanko , chce zacząc brać kox i niewiem jakie mam brać sterydy . zzZobaczćie sobie mój profil. Ale chcę bycbardzo duużym Myślałem nad 20 strzałów deca-durabolin /holenderska 2 ml , do tego 200 mety (rusek) i myslałem jeszcze wziąść winstrol ale niewiem ile? , i coś jeszcze w stylu 10 omki - polfa !!! Proszę o normalne odpowiedzi , a nie w stylu niebierz itp. jestem zdecydowany na 100 % i wiem co robie !!!
Pozdrawiam wszystkich z forum !!!!

Fruuuuu

Fruuuuu

"Aby żyć , trzeba walczyć !"

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 września 2002 10:16 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - THERMO STIM

CENA: 35.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

DRESONATOR VITALMAX TEAM

Wysłana - 26 września 2002 10:16    Edytuj Cytuj
jak dla mnie bomba pa tekiej dawce będziesz napewno duży
ale dożuciłbym do tego jeszcze 20 teści 10%
a winstrol to z 30 strzłów powinno wystarczyć
pozdraiwa DRESONATOR

DUZI MAJĄ LEPIEJ

HARDCORE STYLE --> VITALMAX

Serdecznie zapraszamy do sklepu ATLETA!!! [www.atleta.pl]
Odżywki oraz suplementy VITALMAXA i innych firm w najlepszych cenach!!!

--- VITALMAX TEAM ---

SFD

Wysłana - 26 września 2002 10:19    Edytuj Cytuj
EXTRA JESZCZE WIECEJ CO TAK MAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHŁOPCY Z CHORZOWA SĄ DUŹI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POTRZEBUJĄ MEGA DAWEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BICEPS DO GÓRY

marcopolo

Wysłana - 26 września 2002 10:20    Edytuj Cytuj
Napisałes w profilu ze interesuje Cie twoja dziewczyna -i zeby nie pisac Ci zeby nie brac bo i tak weźmiesz -wiec mam dla Ciebie rade kup jej dobry
wibrator z zapasem baterii na poł roku bo po tych ilosciach sterydów jakie podales ze chcesz zapodac sam niewiele bedziesz mógł jej zrobic.
,

marcopolo

marcopolo

Frugo

Wysłana - 26 września 2002 10:24    Edytuj Cytuj
Chłopie , ja mam taką pałe że po dawce 2 razy większej bedzie jej lepiej niż kiedykolwiek . Pytam o sterydy nie o laske !!!! prosze o odp . Dzięki

Fruuuuu

Fruuuuu

LL COOL J

Wysłana - 26 września 2002 11:01    Edytuj Cytuj
po co chcesz tak drastycznie przytyc na masie , nie myslałes o miesniu lepszej jakosci w granicach 4,5kg jestes mlody masz czas by zrobic z siebie kawal chłopa i nic poza tym!!

DZIEKI Z WSZYSTKO

3 mechy bez treningow!
Specjalista -

Frugo

Wysłana - 26 września 2002 11:03    Edytuj Cytuj
To podaj mi jakiś cylk warty rozpatrzenia

Fruuuuu

Fruuuuu

LL COOL J

Wysłana - 26 września 2002 11:19    Edytuj Cytuj
polecił bym ci takie srodki jak;DECA+PROPIONICUM+WINSTROL TABS.LUB AMP.oczywiscie nie musisz brac wszystkich naraz tylko poprostu zrobić jakąs kombinacjeNP;DECA + PROPIONICUM i tyle.Ja na tym zrobiłem 6kg suchego miecha (bo widocznie trafiłem na oryginalną DECE)

DZIEKI Z WSZYSTKO

3 mechy bez treningow!
Specjalista -

Frugo

Wysłana - 26 września 2002 11:29    Edytuj Cytuj
Nie jestem zbyt obeznany na temat koksu opisz mi jakiś cykl doładnie co i jk i jakie ceny ! dzieki bardzo sog for you !

Fruuuuu

Fruuuuu

X-VENOM-X

Wysłana - 26 września 2002 13:20    Edytuj Cytuj
Wez to wszystko a nie dosc, ze bedziesz duzy to jeszcze slawny! Do televizji Cie zaprosza! Cos mi sie widzi, ze takie programy jak "rozmowy w toku" zawsze znajda "wode na swoj mlyn"...

Sluchaj FRUGO:

1) najpierw zacznij cwiczyc - powod - bez treningu nie urosniesz
2) jednoczesnie naucz sie odpowiednio jesc - powod - bez jedzenia masy nie zbudujesz
3) potem zacznij i naucz sie stosowac suplementy - powod - daja swietne efekty
4) trzymaj tak przez 2 lata - powod - dzieki temu wyprodukujesz odpowiednia ilosc receptorow androgennych ktore "odbiora" podany w przyszlosci towar
5) po 2ch latach harowy o ile wytrzymasz bedziesz 10-15kg ciezszy (wiem co pisze - to jest jak najbardziej mozliwe) i 10-15 razy madrzejszy (to chyba tez ) jesli zdecydujesz, ze taki przyrost to jednak zbyt malo i masz ochote na dalsza zabawe, zglos sie do mnie i przypomnij mi ten post - powod - rozpisze Ci takie cykle ktorych nie zapomnisz do konca zycia a wyniki bedziesz bral za cuda - ale wtedy bedziesz juz w stanie uwierzyc, ze nie towar to spowodowal a twoja wiedza na temat swojego organizmu, dieta, trening i suplementacja ktore koks po prostu "podrasuje", dopiero wtedy bedziesz gotowy rozmawiac o dopingu a twoje cialo odbierze go i wykorzysta odpowiednio...

P.S. zdecydujesz jak chce - z tego co napisales - juz jestes zdecydowany, wiec podam Ci tylko jeden jedyny powod dla ktorego teraz jeszcze niewarto:

Nie bede Ci opowiadal i trul o bezplodnosci, roz***anej watrobie i nerkach, wypadajacych wlosach, syfach na skorze bo nie kazdemu sie to zdarza i nie kazdemu przeszkadza.

Jedno natomiast jest prawie pewne - jesli teraz wezmiesz - momentalnie zablokujesz ta bardzo niewielka ilosc receptorow androgennych jaka teraz masz obecnie a odblokowanie ich lub nabudowanie nowych (patrz pkt 4. ) to kwestia paru lat.

Tak wiec pierwszy przedwczesny cykl skonczy sie szybkim spadkiem efektow i ich brakiem pomimo pozniejszego panicznego zwiekszania dawek - co jeszcze pogarsza sprawe. Po czym nastapi zniechecenie i zarzucenie pomyslu (chce byc bardzo duzy) poniewaz bez wiedzy o treningu, diecie i suplementach nie przyjdzie Ci na mysl, ze pomimo takiego bledu mozesz miec przyrosty na sucho.

Na samym koncu zas, prawdopobnie objawia sie jednak uboczne efekty twojej zabawy (bo nie sa to wymyslone przez d****i bajki) a, ze jestes mlody - moga byc szczegolnie mocne - jedz wtedy do tvn i wystepujac w programie o szkodliwosci sterydow zaszkodz nam wszystkim - zszargaj opinie tych ktorzy biora i przestrzegaj matki przed wysylaniem dzieci na silownie - moze i nie bedziesz duzy a twoja niepokonana pala nie bedzie juz tak jurna jak teraz ale bedziesz mogl pochwalic sie kolegom i zaimponowac dziewczynie tym, ze byles w telewizji

juz wkrotce... badzcie czujni... cierpliwosci... dam znac...

Zmieniony przez - X-VENOM-X w dniu 2002-09-26 13:22:38

KONDUKTOR W WAGONIE SYPIALNYM
...mafia.suple.hardcor.pl...
Ekspert -

LL COOL J

Wysłana - 26 września 2002 13:29    Edytuj Cytuj
TO JEST 'POST' VENOM SOG DLA CIEBIE) Pozdrawiam

DZIEKI Z WSZYSTKO

3 mechy bez treningow!
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 5 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Chce być fessss duży !!! :-)))))))))))) - CIEKAWY POST !!!!!

Strony:  pierwsza  2  3  4  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.