Witam Od niedawna gram w klubie.Jestem jednym z gorszych ale szybko się ucze ,a moi koledzy grają już nawet 8 lat.W szkole na W-Fie jestem jednym z lepszych graczy.Chciałbym prosić was o plan treningowy żeby w pewnym czasie poprawić swoje umiejętności.Nie mam za dużo siły.Głównie chciałbym poprawić siłe,drybling,spostrzegawczość,szybkość (dojścia do piłki),długie podania lecz najbardziej spostrzegawczość gdyż nie wiem komu i gdzie zagrać.Treningi mam 3razy w tygodniu w dni: wtorek,środa,piątek o 16:00. Chciałbym przypomniec ze chodze do szkoły. Proszę o szybką odpowiedź.Wszytstkie przydatne nagradzam SOGiem :). A tu kilka innych informacji: Wiek 13lat Waga około 47kg choc nie wyglądam na tyle Wzrost 166cm
Głownie gram na napadzie ale częsciej siedze na ławce i postanowiłem się wziąść do ciężkiej pracy!
Zapomniałem dodać że jeżeli spostrzegawczosci w taki sposób nie da sie poprawic to chciałbym plan treningowy do poprawienia szybkości.I w soboty mam mecze więc przepraszam że o nich zapomniałem napisać. Dzieki z góry...
Zmieniony przez - powerade13 w dniu 2009-04-07 20:44:53
1239129648000
DevilJin
Wysłana - 08 kwietnia 2009 00:55
witam ... tu masz kilka adresów: (polecam to 1sze, choć inne są też dobre^^)
Dzięki DECO :)C Jest tam wiele ciekawych informacji lecz wolałbym plan szczegółowo dla mnie.Może okres 30dni i przez to 30 dni poprawic chcialbym swoja szybkosć...Pózniej cos innego.Odwdzieczylbym sie lecz narazie nie mam pomysłu jak. Prosze o odpowiedź kogoś kto zna sie na tej dziedzinie sportu.Dzieki z góry!
Deco-O sogu nie zapomne
1239704355000
bidonek26
Wysłana - 14 kwietnia 2009 17:15
skoro masz treningi środa, czwartek, piątek to zostają ci dni poniedziałek, czwartek, (ewentualnie sobota, chyba że masz mecz), więc tak, jeśli chodzi o szybkość: Poniedziałek: 1.Rozgrzewka + rozciąganie 2. 3 x skipy ABC 30 metrów 3.Starty 2 x 10m, 2 x 20m, 30m ,50m - z różnych pozycji 4.Na koniec trucht 1000m
Czwartek: 1.Rozgrzewka + rozciąganie 2.Bieg pod górkę - pozniej zbiegasz z niej na maxa - 6-10 razy 3. 3x25 brzuszków 4. Trucht Rób 2, 3 razy w tygodniu ćwiczenia na mięśnie brzucha. Mam nadzieję że pomogłem
TRENING CZYNI MISTRZA
1239722125000
powerade13
Wysłana - 19 kwietnia 2009 11:36
No dzięki :) pomogłes mam jeszcze wolną niedziele a takto po treningach też mam troche czasu do zabawy z piłką Pozdrawiam ;P