Potrzebuje jakiegos napastnika, ktory strzela jak na zawolanie. Bo tych co mam strzelaja bardzo malo. Aha i musi byc bardzo tani, najlepiej za darmo :P. Znasz kogos takiego kto bo przyszedl do Rody JC ??
CM 01/02 FOREVER !!!!!!
1108713567000
DUDEK
Wysłana - 18 lutego 2005 10:57
Spróbuj Ziarkowskiego wyciągnąć, naprawde zawodnik rewelka .
No i tu jest problem, bo ja nie mam wlaczonej ligi polskiej i go nie ma :(. Jakbys mial jeszcze kogos w zanadrzu to napisz.
PS: Jezeli moge ci doradzic to zawsze rob kopie sejva (Przynajmniej ja tak zawsze robie) Z gory dzieki
CM 01/02 FOREVER !!!!!!
1108735231000
El_Siara
Wysłana - 28 lutego 2005 16:30
Cze. ja gram w Cm 01/02 na starych danych własnie z tego okresu i mam zajefajną frajde mimo nowych menagerów jua własnie uwielbiam ten stary. najcześciej gram Juve bo to moja druzyna. a jak chce sobie jakies wieksze wyzwania zrobic to biore słabsze kluby. bardzo lubie lige włoską bo tam w CM nie obowiązują limity na obcokrajowców. Oststnio gram Lecce i doprowadziłem je do cwiercfinału P. Uefa i jestem na 3 miejscu w tabeliw drugim roku prowadzenia Lecce. z polskich druzyn to grałem Wisłą i Górnikiem Zabrze (najczesciej te 2 kluby)
1109604606000
El_Siara
Wysłana - 28 lutego 2005 16:37
Znacie jakies ciekawe talenty do CM 01/02 ??
Moje propozycje to min:
Marcin Harasimowicz - Gwardia warszawa Napastnik Jarosław Swiętochowski - Gwardia Warszawa Pomocnik Ofen. Stanisław Terlecki - Gwardia Warszawa Napastnik Pawał Brożek - Wisła Kraków Napastnik Łukasz Załuska - Stomil Olsztyn Bramkarz Rafał Grzelak - Ruch Chorzów Pomocnik to chyba najwieksze polskie talenty w tej wersji CM
1109605077000
DUDEK
Wysłana - 28 lutego 2005 18:04
Wgraj sobie pierwszego lepszego patcha i nie będzie tej pierwszej trójki której wymieniłeś :D.
Harasimowicz był reasercherem IS GAME i to on sam ustawił sobie takie parametry i swoim kolegom
no ok ale wg mnie i tak Brozek najbardziej wymiata. a z zachodnich piłkarzy to tez mam kilka talentów min: Mark Kerr Falkirk Pomocnik To Madeira Gouveia Napastnik Vinicio Espinal Atalanta Ofensywny pomocnik Daniele Bonera Brescia Obrońca Alexey Baga BATE Obońca Frederik Klausen Orn-Horten Pomocnik defensywny Julius Aghahowa Shakhtar Pomocnik ofensywny Kim Kallstrom Hacken Pomocnik Marajo Venus Pomocnik Stephan Coqu Lecce Bramkarz