zwrócę na to większą uwagę niż teraz, na ile się da staram się pilnować takich rzeczy ale dzięki za sugestię
chyba sama przetestuję w końcu ten cały guam hihi i zobaczę czy warto w to inwestować w ogóle
1262533146000
Apolonia
Wysłana - 22 stycznia 2010 17:47
Ja stosowałam Guam - kupuje na Allegro i uważam że to jest rewelacyjne. Wracam do tych zabiegów średnio raz na rok. Trzeba tylko kupować u sprawdzonych sprzedawców koszt to ok. 200 zł, ale naprawde warto. Ja ćwiczę od dziecka, nienawidze tłustego jedzenia, nie palę, piję okazjonalnie i cellulit żyje na moim ciele swoim własnym życiem.Aaaaaa i jeszcze polecam peeling z kawy - tanie i rewelacyjne.
Apolonia - dziękuję za odzew super że na Ciebie to działa, mam tym większy zapał
1264698596000
daga_1212
Wysłana - 02 kwietnia 2010 16:05
Dużo o tym czytałam i wszędzie przewija się kawa jako dobry środek na celulit. Swego czasu używałam pilingu z kawy (łyżka kawy sypanej wymieszana z żelem pod prysznic) ale znalazłam w sklepie preparat Vichy Destock, który już zawiera kofeinę. Świetnie się wchłania skóra jest delikatna i rozluźniona. Polecam wszystkim!
-Spójrz przez okno, co widzisz? -Nic jest noc. -Nie to cień mojej duszy...
1270217152000
madzia-wlo
Wysłana - 18 kwietnia 2010 09:40
przy kosmetykach z kofeina nalezy uwazac, gdyz po dluzszym stosowaniu moga pojawiac sie tzw "pajaczki", rozszerzone naczynka:)
1271576458000
Apolonia
Wysłana - 19 kwietnia 2010 18:01
Nie wiem czy czytałyście ostatnio inne fora, ale na jednym z nich laska daje przepis na pozbycie sie cellulitu za pomocą....... odkurzacza !!!!!!! U niej podziałało po 3 tyg. Pomysł wydaje się być absolutnie hm......smieszny, na forum laski się z niej nabijały - ale jakby sie nad tym zastanowić to te pompy ssące w salonach mają takie same działanie. Ja mam odkurzacz z regulacją siły ssania i ostatnio jak koło niego przechodzę to tak mnie kusi :D:D:D:D:D:D choć jak wyobrażę sobie jak siedzę z udem wciąganym przez odkurzacz to wciąż się śmieję :):):)