Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Cell Pump + Mono + dextroza

SpOnZ

Wysłana - 21 lutego 2008 14:34    Edytuj  Cytuj
kolos88 mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat "dobrego katabolizmu potreningowego" oraz jak wg ciebie najlepiej to wykorzystać do wzrostu mięśni (chodzi o kwestię posiłków potreningowych) ??

Obecnie jadę tak, że kończę trening i od razu piję Gainera (25B/50WW) a po jakimś czasie (45 - 60 min) ryz + mięcho. Czy proponowałbyś jakieś zmiany czy zostawić jak jest ?

Pozdrawiam

"Sorry babe, not with the lights on this month. I'm bulking." CT

kolos88

Wysłana - 21 lutego 2008 15:48    Edytuj Cytuj
po treningu usuwane są różne toksyny i inne takie ******ły. Qazar pisał o tym w którymś ze swoich tematów, ale nie jestem w stanie znależc. Ja po treningu robię stretching, pozniej aeroby. Posiłek jem dopiero 30-40 minut pozniej. I osobiscie jestem przeciwnikiem odzywek w proszku (no moze oprócz WPC ).

Polecam przeczytac cały temat http://www.sfd.pl/W%C4%99glowodany..._a_raczej_Carbo_%3B-_-t316423.html

Zmieniony przez - kolos88 w dniu 2008-02-21 15:48:47

Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj
na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.

Odpowiedzi jest na 2 strony.      poprzednia 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Cell Pump + Mono + dextroza

Strony:  pierwsza  1   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.