| Autor |
"Callanetics gdzie szukać?" |
|
|
Cosmogirl
|
|
Wysłana - 28 grudzień 2003 21:23 Przeniesiona przez Michail z działu 'Trening'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Czy ktoś z was mógłby mi podać jakieś linki stron z zestawem ćwiczeń z callaneticsu?Byłabym bardzow dzięczna bo nie moge znaleść w żadnej wyszukiwarce.
| |
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Michail
|
|
ZASŁUŻONY
|
|
|
|
|
SFD
|
|
W necie za wiele tego nie ma, callanetics nie jest już na topie tak jak kiedyś i zdecydowanie najłatwiej byłoby kupić książkę lub kasetę video, ale oczywiście służę zestawem, który na początek powinien wystarczyć [agk.20a.w.interia.pl/CALLANETICS.htm]
Przy czym pamiętaj, że w callaneticsie najważniejsze są dwie rzeczy: liczba powtórzeń i perfekcja w wykonaniu ćwiczenia, musi być dokłądnie, idealnie tak jak wskazane - inaczej nici z efektów
Ale ogólnie forma ruchu zdecydowanie godna polecenia
Pozdrawiam!
---------------------------------------------------------------------------------------
kawoszka === modka działu fitness === sympatyk-mafia.suple.hardcor.pl
=================== zamiast dawać mi soga kliknij: [http://www.pajacyk.pl] | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Dione
|
|
Ja ćwiczę callanetics juz od paru ładnych lat z jednej starej i szumiącej już kasety (znam juz to wszystko na pamięć , a kasetę właczam żeby odmierzała czas ) nic nowego nie mogłam znaleźć ale całe szczęście jestem dosyć cierpliwa i nie nudzą mi się te same ćwiczenia. Kiedyś miałam jeszce polską wersję z Mariolą Bojarską bodajże ale chociaż jej szukałam w różnych źródłach to z zerowym skutkiem (pamietam tylko ,że te ćwiczenia były trudniejsze od tych na mojej kasecie)
Zestaw ćwiczeń podany przez Amazone mniej więcej odzwierciedla moje ćwiczenia z tą róznicą,że na mojej kasecie jest ich więcej i są one w innej kolejności oraz jest super rozgrzewka
[http://www.amstaff-pitbull.prv.pl/]
Zmieniony przez - Dione w dniu 2003-12-30 12:41:32 | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Dione
|
|
|
|
|
aniakomosi
|
| Wysłana - 24 kwiecień 2007 21:34 Usunięta przez Shelly za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie] |
| |
|
|
|
armatk
|
|
A ja mam nagrany callanetisc z Callan Pinckney w telefonie,tylko dżwięk ale PO POLSKU, nagrany z takiej właśnie starej zużytej kasety video (ta niestety zaginęła) . Dla kogoś kto zna te ćwiczenia w zupełności wystarczy. | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
tomash82
|
|
tutaj: [search.ebay.pl/callanetics] można znaleźć tanie dvd (po 20 pare złotych) z ćwiczeniami callanetics. Wydaje mi się że warto zainwestować:)
Zmieniony przez - tomash82 w dniu 2008-07-22 17:11:03
Zmieniony przez - tomash82 w dniu 2008-07-22 17:11:22 | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Callanetic
|
|
Witaj!
Jeżeli jesteś zainteresowany/a kupnem callaneticsu z Callan pinckey (wersja polska) płyty DVD (kopia oryginału) to napisz do mnie na GG lub e-mail
GG:1028104
e-mail:marciiin909@go2.pl
|
|
|
gorober
|
|
Witam. Mam do zaoferowania 3 płyty DVD w cenie 30 zł(czyli po 10 zł za każdą - nie sprzedaje osobno tylko cały komplet + ewentualne koszty przesyłki przy wpłacie na konto 10 zł lub pobranie pocztowe 20 zł.
1.Callanetics Callan Pinckney 60 minut Polski lektor DVD
2.Callanetics z Mariolą Bojarską 95 minut DVD
3.A na trzeciej DVD znajdują się Skan Książki Callan Picnkeny po polsku 190 str oraz filmy w formacie AVI takie jak: Aerobik z Mariolą Bojarską ( nie callanetics ) , aerobik z Tamilee Webb 4 czesci : cialo , brzuch , ramiona , posladki( Lektor 120 minut calosc , Yoga z Antonina Kidman Lektor 60 minut , Callanetics Callan Pinckney am/pm 60 minut po angielsku.
Jeśli jesteś zainteresowana kupnem to napisz odrazu w emailu jaką formę płatności wybierasz. Jeśli wpłata na konto to od razu po odczytaniu wiadomości wysyłam dane do przelewu , jeśli natomiast wybierasz pobranie pocztowe od razu podaj dane do wysyłki.
Proszę nie pytać czy oferta aktualna itp!!!.
Płyty dostępne są zawsze.Proszę stosować się do w/w instrukcji.
Kontakt email: gorober@wp.pl lub gadu gadu : 262 60 41 ( często niewidoczny ) - odpowiedz udzielam w ciągu max 6 h. Pozdrawiam
Zmieniony przez - gorober w dniu 2010-01-13 18:08:07 | |
przyznaj SOG'a
|
|