Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

CZy urosnę 166 , 60kg porady wzrost

BBoyMC

Wysłana - 25 października 2009 14:12    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam was forumowicze,, Powiedzcie mi proszę czy urosnę jeszcze ??? mam 16 lat ,,w wieku 14 lat zacząłem pakować w domu ... co prawda mam teraz ładną sylwetkę ale obawiam się o wzrost,, jednym z ćwiczeń ktore wykonywalem byly przysiady ze sztangą (ok 16 kg ) duzo powtórzeń przez dluzszy okres czasu... czy to pomoglo czy negatywnie wplynelo na wzrost... w trakcie tego pakowania uroslem 4 cm .. Prosze więc pomóżcie jeśli możecie .. :)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 października 2009 14:16 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

niezłomnyy

Wysłana - 25 października 2009 14:16    Edytuj Cytuj
gdzies do 170 cm dobijesz..choc to różnie bywa.. ale pakuj dalej bedziesz fajnie wygladal i bil tych wysokich fajne wdzianko , niezla sylwetka i jestes boss a koledzy beda mieli do ciebie respect mimo tego ,że jesteś niższy pozdro

BBoyMC

Wysłana - 25 października 2009 14:39    Edytuj Cytuj
hehe, dzieki ,,, tak pakuje tylko bardzo umiarkowanie.. dzieki za szybką odp tylko jeszcze prosze Ciebie albo innych zeby cos wiecej powiedzieli na temat tych przysiadów ze sztangą,,, bo chce wiedziec jak to wplynęło ... :)

K3NJI

Wysłana - 25 października 2009 15:53    Edytuj Cytuj
gdzies do 170 cm dobijesz..choc to różnie bywa.. ale pakuj dalej bedziesz fajnie wygladal i bil tych wysokich fajne wdzianko , niezla sylwetka i jestes boss a koledzy beda mieli do ciebie respect mimo tego ,że jesteś niższy pozdro

lepiej przemilczeć chyba

BBoyMC ja w wieku 18 lat dopiero zaczalem rosnac a mialem tyle co ty wiec sie nie martw jesli wiekszosc domownikow i blizsza rodzina sa wyzsi, problemem moze byc genetyka, tego nie oszukasz jesli rodzice i dziadkowie sa niscy jestes raczej na straconej pozycji, a z cwiczeniami uwazaj na kregoslup (MC, przysiady) reszte z umiarkowanym obciazeniem

donJAZYRone

Wysłana - 25 października 2009 15:54    Edytuj Cytuj
Masz tu kolego czytaj
http://www.sfd.pl/Wzrost_Ogólne_info.%2C_Trening%2C_Porady_etc._-_Artykuł_-t501891.html
Niezłomny, odpowiedź mi czy wróżysz z kuli czy może z fusów...?

Zmieniony przez - donJAZYRone w dniu 2009-10-25 15:56:21

Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.

BBoyMC

Wysłana - 25 października 2009 17:14    Edytuj Cytuj
,, wiecie,, patrzylem na kalkulator wzrostu zrobiony przez amerykanów (pliszak.webpark.pl/kalkulatory/wzrost.html ) i wyszlo ze bede mial 172 .. czyli dosyc prawdobodobne ,mam nadzieje :D,, u kolegi co ma 178 wzrostu wpisalem dane jego rodzicow kliknąłem policz i wyszlo ze bedzie mial 178 (czyli prawda) ,,, jakby co , moja mama 153/4 tata 164 albo 165 ,, dziadek (ojciec taty) 185 ... :)

donJAZYRone

Wysłana - 25 października 2009 17:19    Edytuj Cytuj
To się sprawdza 50/50 jeśli wzrost po rodzicach odziedziczysz

Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.

BBoyMC

Wysłana - 25 października 2009 17:19    Edytuj Cytuj
dzieki za Artukul .:) Jesli ktos jeszcze cos wie ,,mowcie,, chetnie poczytam,, troszke zmniejszyly mi sie obawy co do tej sztangi choć ... chcialbym miec decydującą odpowiedź .. :) pzdr

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

CZy urosnę 166 , 60kg porady wzrost

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.