Witam wszystkich. Mam pytanie odośnie roweru wymienionego w tytule, a mianowicie o koła. Rower wyposażony jest w kompletne wheelsety Sunringlé Ryde XMB. Co to jest za firma, i na jakich łozyskach są piasty? Zależy mi na piastach z łożyskami maszynowymi, czy te koła takie mają? Zamierzam kupić na wiosne rower mtb za kwotę około 5000 zł i ten wydaje mi się ok, ale może ktoś ma inne propozycje?? Pozdrawiam all.
Rowerek spodobał mi sie od razu, jezdzi sie wysmienicie :) na razie sie dociera i kombinuje z ustawieniami :D ale czuje ze bedzie swietnie :)
dałem 4 300 po przecenie z 4 600 (chyba)
zdr.
P.S zabazpieczenie przesyłki przez sklep do transportu - PROFESJONALNE
"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider®
1269543914000
Spartanx9
Wysłana - 27 marca 2010 20:19
za 5000 zł duzy wybór popatrz dobrze żebyś nie żałował
Hardcoreteam
1269717551000
Rendy
Wysłana - 20 maja 2010 15:16
Sam jednak składam rower (już właściwie złożony), na ramie Authora Egoist 20' i kołach Mavic crossride.
1274361407000
rzeka
Wysłana - 20 maja 2010 21:26
te kółka CrossRide troche przyciężkawe i zapadki padają w tylniej pieście co jest dosyć kosztownym zabiegiem w naprawie. Za tą cene można by mniej wagowo koła złożyc i bardziej trwałe. Co do ramy, to niewyrzycuja rachunku bo przyda się jak pęknie (niestety author).
"Moimi afrodyzjakami są smar na rękach i błoto między zębami." BydziaPowerBikeTeam