Vasopro Ephedrine HCl firmy Mega-pro. jak to oceniasz efedrynowa księżniczko. Rozważam dwa sposoby użycia: do redukcji i jako dopalacz przed treningiem kiedy jestem zmęczony. czekam na opinie
Czy nie uważasz że w naszym kraju każdy klepie biede?(a faceci coś jeszcze)Czy nie sądzisz że na naszym forum dzieje się coraz gożej-SOGi mogą dawać tylko abonenci,dziewczyny nie chcą wklejać fotek i wysyłac CV do zainteresowanych,a administrator wyjechał po koszulki "zaraz" wraca-może wkońcu zobaczymy jak wygląda. A czy nie wkur.wa Cie że Quart nie ma modaMożesz to zmienić głosując na TAK!- http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=111962
Witam Bardzo dobra efedryna (jestem na niej dziwnie spokojny). Możesz ten produkt używać do redukcji i jako dopalacz. Jeśli priorytetem jest dla Ciebie redukcja to zrób z tego stacka eca jak podano wyżej.
dzięki wszystkim, sogi raczej nie wejdą. A jak radzicie łączyć to z aspiryną i kofeiną (proporcje) przy redukcji? drugie pytanie: jeżeli zastosuje aspiryne w formie powlekanej (dojelitowa) to czy z racji różnego tempa wchłaniania nie osłabi to działania takiego stacka?
RUN CLEAN, RUN FAST!
AGILITY HANDLER PRO
On też może być sportowcem. www.dssk.pl
Znawca -
1067864920000
Grasik ZASŁUŻONY
Wysłana - 03 listopada 2003 14:12
mozesz laczyc z kofeina - 200mg na 'porcje' aspiryne mozesz, ale nie moosisz - praktycznie nie ma udowodnionego dzialania => nie jest ona niezbedna przy polaczeniu efki/kofeiny
Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.
28:06:42:12 That is when the world will end.
Ekspert -
1067865164000
SFD
Wysłana - 03 listopada 2003 21:51
Witam Badania tego nie potwierdziły bo to fakt że aspiryna nie zwiększa wcale lipolizy (chociaż pośrednio owszem). Aspiryna ogranicza działanie niektórych prostagladyn - hamuje aktywność cyklooksygenazy (enzymu odpowiedzialnego za syntezę prostagladyn). Prostagladyny (niektóre) hamują aktywność cyklazy adenylowej poprzez białko G - itd. A efedryna jako że działa nieselektywnie (działa na wiele receptorów w przeciwieństwie np. do clenbuterolu), zwiększa produkcje prostagladyn, stąd branie aspiryny wcale nie wydaje się bez sensu - aczkolwiek nie jest to konieczne.
Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.
28:06:42:12 That is when the world will end.
Ekspert -
1067926216000
SFD
Wysłana - 04 listopada 2003 08:09
Witam Widocznie źle się wyraziłem :) (nikt nie mówił) odniosłem się tylko do badań nad skutecznością aspiryny na tym tle. Ty to Grasik wiesz, ale inni może tego nie wiedzą.