Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

CM3 +?? doradzcie prosze.

scorpi18

Wysłana - 10 czerwca 2007 16:30    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Jestem w trakcie jedzenia drugiego opakowania 180 capsow CM3. Jak je skoćze będe już na cyklu ponad 4 tygodnie z tego co czytałem to zarówno na mono i jabłko potrzeba od 6 do 8 tygodni. Wpadłem na pomysł żeby teraz po tym okresie miesiąca dorzucić zamiast kolejnego opakowania CM3 jakiś stack kreatynowy. I tu rodzi sie moje pytanie czy dobrym jest pomysłem tak zrobić sobie cykl. Zaczynając od czystego jabłka a skonczyc na stacku. Mam na oku CP , X-panda i rózne "takie takie" o podobnym składzie. Czekam na odpowiedzi i ewentłalnie inne propozycje stackow. Powiem wam ze jabłko biore pierwszy raz i juz po 2,5 tygodni widze efekty w budowie cwiczonego miesnia i jego sile. Pozdrawiam.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 czerwca 2007 16:45 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

maximus_pl

Wysłana - 10 czerwca 2007 16:45    Edytuj Cytuj
mozesz brac stacka
jak pierwszy stack
to bierz CP

Znawca w dziale odżywki & suplementy :)

Znawca -

venom81

Wysłana - 10 czerwca 2007 17:00    Edytuj Cytuj
Ostatnio mozna kupic CP za smieczne pieniadze ,takze z powodzniem mozesz go wrzucic zamiast samego jabłczanu.

spoko_loko

Wysłana - 10 czerwca 2007 18:31    Edytuj Cytuj
a jak tam rezultaty po cm3 ???
możesz napisać jak poszła siła, waga, jakie przyrosty i własne uwagi )

scorpi18

Wysłana - 10 czerwca 2007 21:23    Edytuj Cytuj
Więc tak:
Z wagą to nie wiem bo jestem tez na cyklu spalacza z reszta już drugim. Więc o ile nie utrzymuje wagi to napewno dużo nie przybiore.
Z siłą powiem wam, że zadowalająco jak na moje początki. Klatka na ławce wyciskanie o 10 kg więcej, na biceps o 5 kg na ręke więcej na plecy równierz zwiększyłem ciężar, lecz nie pamiętam dokładnie o ile. Ogólnie zauważyłem też wieksza tendencje do wysiłku. Najelepiej w sumie podoba mi sie fakt, że dobrze kształtuje ćwiczone partie mięśni, lecz to moze byc rownierz zaleta spalacza ktory dodatkow wypala tłuszcz i odsłania to co pomaga zbudowac cm3.

PS: A propos przyrostów też trudno pisać, bo mięsnie idą w góre a tłuszczyk sie spala. Najwidoczniejsze przyrosty to w łapie z 40 na 41,3 cm oraz w przedramieniu z 33 na 34.

Zmieniony przez - scorpi18 w dniu 2007-06-10 21:27:39

spoko_loko

Wysłana - 11 czerwca 2007 17:22    Edytuj Cytuj
e to spoko ale jednak lepiej cp jak za taką cenę teraz jest :P

koksmen 3

Wysłana - 27 grudnia 2007 19:29    Edytuj Cytuj
czy to daje durze przyrosty sily i masy jak tak to o ile czekam na odpowiedzi cze

Siodema

Wysłana - 27 grudnia 2007 19:39    Edytuj Cytuj
to zalezy od twojej diety i treningu!

nie odswierzaj starych tematow

Dieta jest dla frajerow ,ktorych nie stac na suple.
Suple sa dla frajerow ,ktorzy boja sie igly

"zebym choc raz sie nie wstydzil latem jak zdejme koszulke na plazy"
Ekspert -

Grodzio

Wysłana - 27 grudnia 2007 20:01    Edytuj Cytuj
Możecie mi rozwinąć skrót: CP? Polecam Horse Power na kolejny cykl. Kumpel go testował i są bardzo dobre efekty. Sam go wypróbuje

King_Odin Trec Nutrition

Wysłana - 27 grudnia 2007 20:18    Edytuj Cytuj
cell pump

HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:[http://www.sfd.pl/-t589381.html]
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: [http://www.sfd.pl/-t655403.html]
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:[http://www.sfd.pl/-t654560.html]
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.
Ekspert -

Winiacz-88

Wysłana - 27 grudnia 2007 20:26    Edytuj Cytuj
Też jadłem najpierw jabłko CM3 a później CP i jestem zadowolony na sile po CP tak ok 15kg na klate poszło :).

Odpowiedzi jest na 6 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

CM3 +?? doradzcie prosze.

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.