Jakie są Wasze zdania na temat CLA z zieloną herbatą ? Na opakowaniu napisane, że pomocny w redukcji cellulitu i spala tkankę tłuszczową... Dietę mam w zasadzie opracowaną, staram się stosować. Aktywność fizyczna jest jak w ankiecie. Główny problem : redukcja tkanki tłuszczowej na biodrach i udach. Wiem, że tłuszcz spala się równomiernie . Mięsnie takie w miarę OK są pod warstwą tłuszczu   Płeć: Kobieta   Wiek: 39   Waga: 61   Wzrost: 164   Obwód klatki: 89   Obwód ramienia: ?   Obwód talii: 72   Obwód uda: 56   Obwód łydki: 36   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ?   Aktywność w ciągu dnia: praca siedząca   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: aerobik 3 x tyg. po 1 h, basen 2-3 x w miesiącu   Odżywianie: obecnie dieta wg. forumowych wskazówek zywieniowych, wcześniej tradycyjna polska kuchnia domowa   Cel: poprawa estetyki i proporcji   Ograniczenia żywieniowe: brak   Stan zdrowia: OK   Preferowane formy aktywności fizycznej: mam zamiar biegać kiedy zrobi się cieplej ( teraz za zimno na moje wrażliwe gadrło)   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: istnieje mozliwość   Stosowane wcześniej diety: brak
cla z zieloną herbata działa jak stosuje sie je regularnie. pierwsze efekty tak okolo po 3 tygodniach. ale trzeba wszystko połączyć z aktywnościa fizyczną. masz problem z tym samym rejonem co ja-proponuje bieganie, rower, skakanke- byle regularnie i diete z dużą ilościa warzyw i owoców. p.s. uważaj na węglowodany.
miodziak
1204980276000
ostowap100
Wysłana - 08 marca 2008 14:10
ile kosztuje to cla i zielona herbata??
1204981804000
Celinka
Wysłana - 08 marca 2008 14:23
CLA + Green Tea z firmy Trec - około 50 zł za 90 kapsułek A co tam spróbuję, napiszę o efektach kiedy skończę pierwsze opakowanie. Koniu, podobno teraz jest rok szczura, to może i na mnie CLA podziała jak na szczurka )) A na węglowodany będę oczywiście uważała )
Kurcze, buźki nie chcą mi się dodawać do posta...szkoda.
popijaj duza iloscia wody-szybciej sie wchłonie, zalecam stosowanie na okolo 30 minut przed wysiłkiem, ja łykałam tez przed snem popijajac szklanka wody. jesli polaczysz z chromem bedzie dzialac aktywniej i nie bedziesz odczuwała ochoty na podjadanie, pozdrawiam, ach te buzki:):):):*:*:*
miodziak
1204999986000
Celinka
Wysłana - 08 marca 2008 23:05
OK, dziękuję za podpowiedź Sama jestem ciekawa co z tego będzie. Może choć skóra się bardziej wygładzi to już będę happy.