Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1310 razy
słowa kluczowe: bydgoszcz  boks 
Autor

Bydgoszcz BOKS

Sione

Wysłana - 01 marca 2010 19:30    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam

Orientuje sie ktos moze, gdzie w Bydgoszczy odbywaja sie komercyjne treningi boksu dla dorosłych?

z gory dzieki za odpowiedzi

pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 marca 2010 23:21 
W większości przypadków polecamy:

Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

KokoWKS FARFOCEL

Wysłana - 02 marca 2010 23:21    Edytuj Cytuj
x

Zmieniony przez - KokoWKS w dniu 2010-03-02 23:21:56

Keep ya head up

Daniellew

Wysłana - 02 marca 2010 23:37    Edytuj Cytuj
Na Astori jak jeszcze tam trenowałem to byli tam dorośli. Nie wiem czy o to ci chodziło powiedz więcej co rozumiesz przez komercyjne treningi boksu dla dorosłych

Sione

Wysłana - 03 marca 2010 00:06    Edytuj Cytuj
treningi mzoemy podzielic na

te ktore sie odbwyaja w ramach sekcji - czyli mlode chlopaki sie boksuja amatorsko, jezdza na turnieje, mistrzostwa polski etc. najczesciej za darmo. czesto treningo codziennie lub 3-4 razy w tyg

a komercyjne to stricte na doroslych, czyli odplatne, wieczorami 2-3 razy w tygodniu i rekreacyjne, czyli stare dziady juz nie ejzdza na zadne MP juniorow i tym podobnych turniejow, tylko boksuja sie i cwicza dla zabawy, zeby sie poruszac i pobawic

tak to mniej wiecej rozumiem.

na Astorie dzwonilem wlasnie i powiedzieli zeby sie pojawic w poneidzialek o 16 i pogadac z trenerem, wiec sie wybiore, ale poprostu szukam wiecej mozliwosci w arzie gdyby nie pasowaly zajecia czy cos

a jak Ty trenowales tam to w jakich godzinach i jak to wygladało ? młodzi ( czyli chlopakiw w wieku gimnazjalnym, ew licealnym) cwiczyli razem w grupach z tymi starszymi powyzej 21 lat ?

Daniellew

Wysłana - 03 marca 2010 16:31    Edytuj  Cytuj
Jeśli chodzi o godziny to była to chyba 17:30 w 3x w tygodniu a byli tam i trochę z gimnazjum więcej z liceum/technikum a i byli też dorośli ale to garstka. Dodam, że jak ja tam jeszcze chodziłem to były tam 2 grupy starsi i młodsi ale ci młodsi to podstawówka pewnie już nie ma tej grupy. Ogółem Astoria to marny klub mało sparingów o trenerze już nic nie będę mówił ale jak chcesz iść i po boksować w worek po skakać na skakance to droga wolna. Podejrzewa, że jak masz hmmm 30 lat to nikogo starszego od siebie tam nie spotkasz chyba że zaprosisz znajomych.

Ale co ja ci tam będę mieszał w głowie najlepiej idź i sprawdź kto wie może dużo się tam zmieniło możesz dać relacje jak to teraz wygląda.

mikowhy_81

Wysłana - 24 marca 2010 15:39    Edytuj Cytuj
Na Zawiszy jest sekcja, ale jakiś czas boksowałem z chłopakami odpłatnie jako osoba z zewnątrz. Nie ma z tym żadnego problemu, kluby w ten sposób zarabiają kasę. Nie mam porównania z Astorią (słyszałem skrajne opinie), ale na Zawiszy było całkiem przyjemnie. Nie byłem jedynym uczestnikiem, który nie był zrzeszony w sekcji.
Nie pamiętam kto mnie trenował, bo skończyłem z boksem jakieś 3 lata temu. Był to niezły technicznie, niewysoki gość po 40stce, nazwisko kończyło mu się na "ski"

"Nie liczy się prędkość, ważny jest kierunek".

nokautfc

Wysłana - 22 maja 2011 11:48    Edytuj Cytuj

Usunięty przez Lady M za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.