Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Buty do wyboru... decyzja.

Pietro.O

Wysłana - 16 lipca 2008 23:15    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Rozwalily mi sie ostatnio po 2 sezonach nike tiempo korki. W zwiazku z czym musze sobie kupic nowe. Zarobilem troche kasy, troche mi dolozyli i uzbieralo sie okolo 320 zl.

Jestem obronca. Uniwersalny zarowno boczny jak i srodkowy. Moim glownym atutem jest szybkosc. Potrafie dogonic nie jednego napastnika i szybko odebrac mu pilke/stanac na drodze do bramki.

Rozmawialem z kilkoma ludzmi i wciaz nie moge sie zdecydowac na kupno nowych butow. Mam 16 lat i zamierzam kupic naprawde porzadne buty, z ktorych bede zadowolony, bo nie wiem jak bedzie z moja przyszloscia.

Mam kilka propozycji:
1http://www.allegro.pl/item401069682_mizuno_mrl_classic_md_43_1_3_wyprzedaz_gratis_.html

2http://www.allegro.pl/item394063269_nike_mercurial_vapor_iii_fg_rozm_47_5.html

3http://www.allegro.pl/item394188088_buty_pilkarskie_adidas_copa_mundial_fg_r_42_2_3.html

Potrzebuje waszych porad, opini, recenzji, doradzcie mi albo chociaz ulatwijcie wybor z gory dzieki wszystkim za odpowiedzi.

nie wazne jak zaczynasz wazne jak konczysz

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 lipca 2008 11:52 
W większości przypadków polecamy:

Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Balboa5

Wysłana - 17 lipca 2008 11:52    Edytuj Cytuj
te 3 są wporzo

SFD Fight Club & Uderzane

WISŁA KRAKÓW
"Chuligańskie życie przemocy świat wal mocno w morde bedziesz coś wart"

Ziela93gno

Wysłana - 17 lipca 2008 11:59    Edytuj Cytuj
Buty z nr. 3 są okey :]

diakonos_0

Wysłana - 17 lipca 2008 12:38    Edytuj Cytuj
Brałbym nr 2.. w adasiach nie pofiglujesz z piłką.. Gorzej piła do nogi się klei i gorzej czuć piłkę..

Nie było zamiarem autora zawarcie w w/w wyrażeniach związku z celebrowaniem rytuału prokreacyjnego

Ziela93gno

Wysłana - 17 lipca 2008 13:04    Edytuj Cytuj
Inaczej trzeba napisać... ja wole adidasa bo te buty mam na co dzień.

To jest kwestia przyzwyczajenia ;]

-kaczy-

Wysłana - 17 lipca 2008 13:23    Edytuj Cytuj
Ja bym wybrał nr. 1 bo najtańsze, a pewnie rozpadną sie jak każde inne

Chociaż o solidności nr. 3 wiele dobrego słyszałem

A nr. 2 to są dobre do gry, ale nie na polskich boiskach,
szybko sie niszczą

http://www.allegro.pl/item395086821_adidas_pulsado_sg_42_26_5_cm_gwaran_sklep.html

Sam polecam ten typ z linku

Zmieniony przez - -kaczy- w dniu 2008-07-17 13:27:43

Visca el Barça! Mes que un club!
Znawca -

Korz0nek

Wysłana - 17 lipca 2008 23:07    Edytuj Cytuj
diakonos_0: ja wiem czy w butach z delikatnej skórki kangurzej gorzej będziesz czuć piłkę niż w syntetyku? Moim zdaniem nie. Wiadomo, że swoim wyglądem nie nawiązują do gry indywidualnej (wyrażę się inaczej, nie gra w nich C. Ronaldo) to i tak na pewno wygoda grania jest bardzo duża.
Ja brał bym 3. :)

Pietro.O

Wysłana - 18 lipca 2008 08:52    Edytuj Cytuj
Zawsze podobaly mi sie vapory, ale widze ze wiekszosc z was proponuje mi buty nr 3. Slyszalem ze sa to jedne z najlepszych butow na swiecie tylko czy dla szybkiego zawodnika naprawde beda one lepsze? Co do strzalow na bramke tez niezaleznie od butow ktore wybiore bedzie to zalezalo od moich umiejetnosci? Z gory dzieki za odpowiedzi.

diakonos_0

Wysłana - 18 lipca 2008 10:57    Edytuj Cytuj
W tych i tych kleiłem piłkę, trzymałem na nodze, trikowałem więc znam różnicę..
Gdybym grał na obronie i wymiatał piły to brałbym 3.. Ale ja raz na tydzień gram na "podwórku" z kumplami i się poopisujemy, więc 3 odpadają..

Nie było zamiarem autora zawarcie w w/w wyrażeniach związku z celebrowaniem rytuału prokreacyjnego

Pietro.O

Wysłana - 18 lipca 2008 12:27    Edytuj Cytuj
diakonos_0 moglbys mi powiedziec cos wiecej o tych korkach adidasach i nikach ? Jesli chodzi o kontrole nad pilka, lekkosc w bieganiu, ogolnie o komfort.

Jesli kupujesz buty to kupic buty ciasne? Zeby sie potem rozbily? Numer mniejszy? Zarowno w nikach jak i adidasach?
Dzieki za odpowiedz.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Buty do wyboru... decyzja.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.