Mam wielki dylemat, i błagam o rade. Odrazu zaczne od tego ze mój cel to rzeźba - beztłuszczowy przyrost masy mięsniowej bez zalewania. Doradzcie mi co waszym zdaniem zapewni mi lepsze efekty:
Mam zamiar zamówic bezposrednio ze strony Hi-tec'a - inne zródło nie wchodzi w gre.
Nie chwodzi w gre kupienie Createstonu i hyperfusion, bo za duzo kasy naraz oraz bo za duzo krety naraz, wiec albo opcja numer 1) albo numer 2). W ten sposób cenowo wyjdzie mniejwiecej na to samo. Z pozoru wydawalo by sie ze Createston ma niby wiecej dodatków niz Buildup.............choc Build up ma beta-ecdysteron czego nie ma createston, ponad to równiez zdaje sie ze zawiera 4-hydroksyizoleucyne i napewno zawiera tez saponiny steroidowe(Bitter Melone, Zimt/MHCP, Fenugreek/4-HIL,Ctrit Acides). Createston zawiera zwykła krete w składzie i to tylko w dwace 3 g, a hyperfusion ma jak wiecie 10 róznych kreatyn i w dawce 5 g. Wiec co bedzie bardziej wypasione ? Createston czy Buildup+Hyperfusion ?????
1255900249000
jabolcokk A.Jabłoński
Wysłana - 19 października 2009 08:50
Ja bym skorzystał z Promocji Hyperfusion + Whey Fusion
na stronie hi-tec'a nie widze takiej promocji, ale mniejsza z tym. To ze kupie jakies bialko to swoją droga , bo bede robil duze zakupy, m.in. kupie whey fusion oraz prawdopodobnie Hi-tec protein na noc (ewentualnie micelar casein). Ale whey fusion to tylko bialko, a mi chodzi o formułe 'all in one' ktorą jest zarówno Createston oraz Buildup, głowną roznica miedzy nimi to to ze Createston zwiera 3 g krety w porcji a Buildup wogóle. Buildup nie ma tez chyba D-pinitolu. Tak to ma wszystkie inne dodatki jakie ma createston. Oba zawieraja tez mieszanicne bialek serwatkowych i sojowych. I mi wlasnie chodzi o takąformułe all in one.
Wiec ponawiam moje pytanie, co lepsze (nie w cenie, bo ceny znam, tylko w działaniu):
1)Buildup (na stronie hi-teca 3kg za 159 zł) uzupełniony w działaniu o Hyperfusion 2) Createston (ktorego na stronie Hi-teca moge kupic za 219.9 zł 2,4kg +1kg gratis)
Dodam tylko ze nie wchodzi w gre inne źródło zakupu niz strona Hi-teca.
A co do promocji to Hyperfusion na stronie hi-teca kosztuje 85 złotych, Vasabolan tez 85, to razem by bylo 170 zł. Ale teraz jest promocja na stronie hi-teca: Hyperfusion + Vasabolan = 138 zeta. Gdybyscie mi doradzili opcje numer 1) czyli Buildup + Hyperfusion , moze wtedy tez bym sie skusil na ten Vasabolan i uzywal go w przerwie pomiedzy cyklami kreatynowymi zeby ograniczyc spadki.
1255952537000
Nitta
Wysłana - 19 października 2009 15:22
Nie chodzi mi wiec co wychodzi taniej, co ekonomiczniej, bo ceny znam, wage znam, dawki tez znam. Chodzi mi o profesjonalną opinie, najlepiej kogos kto to stosowal np. hyperfusion albo createston lub buildup i ma jakie takie pojecie jak te odzywki działają. Co poklepie mnie ładniej (nie wspominam wszelkich innych dodatkow typu bialko na noc i aminy z rana) sam createston czy Buildup w połaczeniu z Huperfusion ???
1255958565000
jabolcokk A.Jabłoński
Wysłana - 19 października 2009 15:39
Moze jeszcze załapiesz się na Promocje "Psycho WEEKEND" który JEST na stronie www.hitec.pl
Najlepiej poklepie cie Createston + Hyperfusion , BuildUp to Bulk z dodatkami.
Jeśli masz dobra diete to Sam Createston Bedzie Git jeśli nie wybrałbym Buildup + HYperfusion.
Najlepsza opcja jednak byłoby Createston + Hyperfusion + Whey Fusion