Moja kobietka chciałaby zrzucić troszkę tłuszczyku z brzuszka i mieć talie "osy". Czy moglibyście mi doradzić jakie ćwiczenia powinna wykonywać, aby osiągnąć te cele? Czy A6W będzie dobre na brzuch? Jeśli nie, to co innego?(aha i bieganie, czy rowerek odpada bo ona nie chce mieć grubych nóg ) A jakie ćwiczenia na talię? Wymiary mojego Maleństwa , to: wzrost: 178cm waga: 55kg
Hej Patryk :) Myślę że przede wszystkim dieta i jeszcze raz dieta...A co do ćwiczeń to proponowałbym np.pływanie,dłuższe spacery a jeśli już "Twoje Maleństwo" chce zagłębić się w ćwiczenia to zajrzyj tutaj http://www.naturalne-kosmetyki.net/cwiczenia-odchudzajace.html myślę że może zaczynać ćw. na brzuch ale proponowałbym zacząć od AB 1 ...żeby na początku nie było sieki :P i gdzieś po 2 miesiącach zacząć od A6W =D pozdrawiam
ABS 2 =D
1191864996000
Patryk89
Wysłana - 08 października 2007 22:03
dzięki za odpowiedź.
1191873817000
searme
Wysłana - 08 października 2007 23:31
wzrost: 178cm waga: 55kg
Ona ma gdzieś tłuszcz?
Jeśli chodzi o róznicę miedzy talią a biodrami, to w dużej mierze decyduje o tym naturalna budowa. Jeśli ktoś ma bardzo wąskie biodra, to superwcięcia raczej nie uzyska. Natomiast pomagają w pewnym stopniu ruchy obrotowe, np. trening z hula hop, a także brzuszki skośne (tylko, że jeśli nie ma w talii tłuszczu do zgubienia, to może być efekt odwrotny, bo rozbudują się mięsnie...) Bardzo dobry jest też każdy taniec, który mocno angażuje biodra.
"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."
1191879072000
wortal
Wysłana - 09 października 2007 02:26
bez jaj, 55 kg przy 178 cm to raczej niedowaga!
Może ma jakieś zakusy na anorektyczkę? Sorry, to że tam cos jest, to oznacza, że tak być musi!
Wyciąg z regulaminu : Ptk.4 - "wortal" ma zawsze racje Nie klikaj [http://wortal.prv.pl]
1191889607000
Patryk89
Wysłana - 09 października 2007 19:36
hehe ona ma super szczupłe i dłuugie nogi, dlatego tylko tyle waży. Na brzuchu i na tych biodrach ma trochę fatu ale dla mnie to w sumie nic takiego ale ona mi jęczy, że mam jej jakiś plan treningowy ułożyć bo jej sie mój brzuch podoba i też taki chce.
Dam jej na początek ABS, może wystarczy, a jak będzie jej mało to niech A6W robi i wtedy myślę, że będzie dobrze, co?? A i jeszcze powiem żeby hula hop sie pobawiła