Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 80845 razy
Autor

Brzuch - jak spalić tłuszcz

SFD

Wysłana - 30 kwietnia 2001 20:14    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Zna ktoś jakieś dobre sposoby na pozbycie się tłuszczu z brzucha? Ostatnio przesadzałem z jedzeniem i widocznie urosłem, jednak dużo tłuszczu osadziło mi się na brzuchu. Ile razy w tygodniu powinienem ćwiczyć brzuch?

Olek, olek_b@wp.pl

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 maja 2001 14:20 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Olimp - Creatine Mega Caps

CENA: 68.31zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

SFD

Wysłana - 01 maja 2001 14:20    Edytuj Cytuj
brzuch najlepiej ćwiczyć co drugi dzień,ale od samych ćwiczeń tłuszcz nie zejdzie.aeroby i dieta pomogą.

Fire

Wysłana - 02 maja 2001 10:36    Edytuj Cytuj
U mnie pomaga tez pas wyszczuplajacy chociaz sa rozne opinie...

Fire
Moderator

** eX Moderator SFD **

Prince$$

Wysłana - 02 maja 2001 11:09    Edytuj Cytuj
Tluszszu nie da sie spalic miejscowo. Musisz sie wziac za aeroby. Pamietaj, ze tluszcz zaczyna sie spalac dopiero po ok 20 minutach. Oczywiscie nie zapominaj o cwiczeniu brzucha i o odpowiedniej diecie.

Powodzenia,
Prince$$

VISIT www.rallypl.com VISIT

SFD

Wysłana - 02 maja 2001 17:31    Edytuj Cytuj
To ja juz nie wiem o co chodzi w aerobicu.Tzn. ze mahając rekami przez 30 min.spali mi sie tluszcz na brzuchu i nogach ?Zawsze mi sie wydawalo ze tluszcz sie spala tylko tam gdzie miesnie pracują.Ostatnio sie dowiedzialem ze jezdzac na rowerku treningowym szybciej spale tluszcz niz robiac brzuszki,mimo ze przy rowerku miesnie brzucha nie pracuja(moze troszeczke).Na jakim rowerku lepiej pojezdzic : na zwyklym goralu po dworzu,czy na treningowym??

Prince$$

Wysłana - 03 maja 2001 20:51    Edytuj Cytuj
Kleju, chodzi o to, ze cwiczac aeroby spalasz tluszcz rownomiernie z calego ciala. Cwiczac dana partie miesni wyrabiasz je, wzmacniasz itp.
Ja osobiscie preferuje gorala. Pogoda jest akurat :)

Pozdrowienia,
Prince$$

VISIT www.rallypl.com VISIT

SFD

Wysłana - 04 maja 2001 20:55    Edytuj Cytuj
poswiec sobie ok. 1 godz na bieganie (jak masz gdzie) i efekt zobaczysz bardzo szybko.
Stepery sa rowniez dobre do spalenia tkanki tluszczowej

Xawier

Wysłana - 08 maja 2001 03:28    Edytuj Cytuj
Ja bym ci poradzil abys zrobil sobie mase brzucha bo jak masz problem z tluszczem to nie bedzie tak latwo zrobic rzezby a jak bedziesz mial mase to nawet jak sie bardziej zatluscisz to i tak bedzie widac rzezbe.

POW * MIA
Bring them home!!!

Farmaceuta - Technik

Lukx

Wysłana - 08 maja 2001 20:27    Edytuj Cytuj
dokladnie! Ja od 5 lat codziennie robie dokladnie 100 brzuszkow.(normalnie lezac na podlodze, zwykle brzuszki)i mimo ze mam torche tluszczyku to widac "kwadraciki".

pozdrofka
Lukx
www.lukx.cnet.pl

pozdrofka
lukx
[http://www.lukx.com]

wietom

Wysłana - 13 czerwca 2001 13:19    Edytuj Cytuj
Na temat brzucha i tluszczyku ostatno ukazaly sie fajne artykuly w pismie FORMA -szczegolnie w nr 3 i nr6
Tluszcz nie rozpuszcza sie ani w wodzie ani w powietrzu, jedyne wyjscie to go spalic, bez porzadnych cwiczen aerobowych nie da sie tego zrobic. Suplementami typu l-karnityna lub Fat Burner mozna tylko wspomoc spalanie. Polecam kilka artykulow na ten temat http://priv.ciechnet.pl/dso/sklep lub www.dieta.iq.pl

wietom

wietom

SFD

Wysłana - 26 czerwca 2001 17:51    Edytuj Cytuj
Witam.

Mam pytanko, jesli chodzi o suplementy pomagajac spalac tluszcz. Czy one rzeczywiscie dzialaja? I jak dlugo trzeba je stosowac oraz czy po odstawieniu mam szanse utrzyma zmniejszona wage przy zachwaniu odpowiedniej diety? No i jeszcze, jak szybko spala sie tlusz zakladajac dzienny wysilek 1h (bieganie) wspomagany preparatami.

pozdrawiam
Tomek

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Brzuch - jak spalić tłuszcz

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.