Witam... Chcial bym sie dowiedziec jak jest dobrze cwiczyc brzuch. Chcial bym spalic tkanke tluszczowa i wyzezbic miesnie. Cwicze juz miesiac i jakies efekty juz sa a trening wyglaga tak 2 razy w tyg unoszenie nog 3x 50 spinanie brzucha 3x50 i miesnie skosne 5x50... Co byscie zmienila albo jakie inne cwiczenia polecili? Z gory wielki dziex za pomoc
Ale on chce spalić najpierw tkanke tłuszczową. Ja na twoim miejscu bym zrobił 6 weidera albo ćwiczył brzuch 5-7 razy tygodniowo i biegać 3 razy na tydzień, a poźniej jak spalisz tkanke tłuszczową to zabierać się za abs II bo napewno miesnie sie bardziej uwidocznia.
1267551189000
kalikstat
Wysłana - 06 marca 2010 19:54
A czemu tylko brzuch? Bo sezon idzie? A tak na serio to napisz coś o sobie (ankieta) i nie ćwicz TYLKO brzucha
Cwicze i reszte ale na brzuchu mi najarbardziej zalezy a reszte Cwicze w nastepujacy sposob Diete mam ulozona moga byc cwiczenia czy byscie cos zmienili?? Poniedzialek Klatka Piersiowa 1. wyciskanie płasko 2. motylek Plecy 1. podnoszenie sztangielek w opadzie 2. sciaganie drazka na wyciągu 3. szrugsy Brzuch 1. unoszenie nog do gory 2. spiecia brzucha lezac 3. spiecia brzucha lezac ( strona lewa i prawa) Wtorek Barki 1. unoszenie sztangielek przodem 2. unoszenie sztangielek bokiem 3. wyciskanie zza glowy Nogi 1. przysiady 2. wspięcia na palce stojac ze sztanga Sroda –WOLNE Czwartek Biceps 1. uginanie przedramion ze sztangielkami 2. uginanie przedramienia w oparciu o kolano Triceps 1. wyciskanie francuskie sztangielek jednoracz 2. prostowanie przedramienia ze sztangielka w oparciu 3. zwis na drążku Brzuch 1. unoszenie nog do gory 2. spiecia brzucha lezac 3. spiecia brzucha lezac ( strona lewa i prawa) Piątek Barki 1. unoszenie sztangielek przodem 2. unoszenie sztangielek bokiem 3. wyciskanie zza glowy Nogi 1. przysiady 2. wspięcia na palce stojac ze sztanga
1267990244000
Miocio
Wysłana - 07 marca 2010 20:36
I jeszcze czy jazda na rowerze ma jakis wplyw na brzuch i inne miesnie czy nic nie daje
1267990581000
dude1992
Wysłana - 07 marca 2010 21:11
Nie wiem jak bym to zamienił ale napewno klate robiłbym z tricem. Tak robi sie powszechnie. Musi sie wypowiedzieć ktoś doświadczony aby wprowadzić koretky... Jak zależy ci na spaleniu tłuszczu to aeroby(bieganie, jazda na rowerze, stepter, skakanka itp.)
1267992697000
Zielin
Wysłana - 19 marca 2010 16:08
Przecież od a6w też tłuszczu nie spali. Aeroby, interwały... do tego abs2.
Arnold Schwarzenegger też kiedyś miał 31 cm w bicepsie ... jak się urodził