Witam wszystkich, Czy znacie jakies cwiczenia które pomogą mi się pozbyć tzw. bryczesów?? Chodzi mi o miejsca zaznaczone przeze mnie na zdjęciu.Ćwiczę już jakiś czas, chudnę, ale jeśli chodzi o proporcje to te cholerne bryczesy cały czas odstają i nie mogę ich się pozbyć. Z góry dziękuje za wszystkie poważne odpowiedzi.
Jak dla mnie wyglądasz super. Do tego jesteś bardzo szczupła Wyglądasz jakbyś miała w biodrach nie więcej niż 85-87 cm Dla mnie Twoje nogi wyglądają świetnie, ale rozumiem Cię że możesz się złościć o te bryczesy, bo mam ten sam problem (tylko po pierwsze większy a po drugie poza bryczesami od zewnątrz mam jeszcze bułeczki od wewnątrz ...). Czekam z niecierpliwością na odpowiedzi w tym watku.
1214246759000
slayerek01
Wysłana - 23 czerwca 2008 23:29
odwodzenie i przywodzenie nog
1214256543000
mariqa
Wysłana - 24 czerwca 2008 00:50
Dzięki za odpowiedzi. Zapomniałam dodać, że chodzi mi o ćwiczenia które mozna wykonywać w domu. Nie mam niestety ani czasu ani kasy na siłownię.
Bioderkowa, wewnętrzną część ud udało mi się troche zgubic gorzej jest z tym na zewnątrz. W każdym razie dziękuje za komplementy :)
Zmieniony przez - mariqa w dniu 2008-06-24 00:51:52
1214261427000
slayerek01
Wysłana - 24 czerwca 2008 14:13
kladziesz sie na boku i unosisz noge do gory ( tez wejdzie w duzym stopniu na miesnie skosne brzucha ale na udo tez )
Wielkie dzięki Super ten zestaw cwiczen. Mam nadzieje ze pomoze, bo jest to tak wredne miejsce ze nic na nie nie działa. Tłuszcz stamtad schodzi, ale schodzi i z całego ciała, w efekcie proporcje są zachowane i cały czas to odstaje.Musze sie tego pozbyc, to juz sprawa honoru:) pozdrawiam