Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Brudne łokcie i inne problemy

Slabeuszz

Wysłana - 17 lutego 2010 11:10    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Mój problem to brudne łokcie. Nie zaniedbuje ich a szorowanie do krwi nie pomaga. Stosowałem różne środki i nic, może są bielsze ale nadal odbiegają od standardów.

Wstydzę się nosić T-Shirty i chodzić z gołym torsem bo moja "góra" jest nie za bardzo. Oprócz tego mam tajemniczą górkę na klatce piersiowej w okolicach mostka. Lekarz stwierdził, że to już na całe życie i ma być mniej widoczne gdy się zestarzeję i nabiorę masy.

No właśnie... jestem ektomorfikiem z biednej rodziny. Ciężko mi podjąć inicjatywę, która wiąże się z kasą. Sam zakup hantli był dla mnie sporym wydatkiem.

Podsumuje to krótko, byście mogli mi pomóc :

1. Potrzebuję sposobów na brudne i szorstkie łokcie
2. Czy istnieje szansa by ektomorfik nabrał masy bez ścisłej i regularnej diety?
3. Czy są tanie sposoby by o siebie zadbać? Pomijam wodę i mydło, dla mnie OCZYWISTE.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 lutego 2010 12:15 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

nioonia

Wysłana - 17 lutego 2010 12:15    Edytuj Cytuj
Co do łokci... znalazlam na innym forum bardzo duzo porad
mianowicie, ze to moze byc oznaka choroby tarczycy i zeby wybrac sie z tym do lekarza, ponadto, zeby dostarczac organizmowi witamine A.
O nawilzaniu to zapewne wiesz, wiec mozesz kupic np. czerwony garnier, jest bardzo nawilzajacy, ktos wspominal o glicerynie (ona nie jest droga i do kupienia w aptece) wymieszanej z sokiem z cytryny.
Nie szoruj ich do krwi, bo to nie ma sensu, mozesz robic peelingi, ewentualnie szorstka gabka, ale nie zeby do krwi...
powinienes tez unikac stosowania zwyklych mydel, bo one tez wysuszaja,
nie wiem jaki masz budzet wiec ciezko cos dobrac.
tanie sposoby sa na pewno, pytanie tylko co dla Ciebie znaczy tanie, bo to pojecie wzgledne.
Specjalista -

Morfyn555

Wysłana - 17 lutego 2010 14:30    Edytuj Cytuj
tez mam brudne i sie nie przejmuje :)

dostarczaj organizmowi duzo witamin i potrzebnych minerałów, no i myj codziennie, jak nie zniknie to trudno, ja mam brudne i nosze caly czas t-shirty i nikt mi nie mowil ze mam brudne lokcie, nawet sie nie patrzą na to

"Bijąc słabszych udowadniasz, że jesteś nikim."

malutka_k

Wysłana - 18 lutego 2010 19:15    Edytuj Cytuj
co do łokci są one zapewne przesuszone. szorowanie nic nie da faktycznie.
domowy sposób skuteczny zarówno na łokcie ,dłonie , kolana
do szklaneczki nalej oleju /oliwy z oliwek do tego wciśnij sok z cytryny.
parę razy dziennie wcieraj w łokcie.
Specjalista -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Brudne łokcie i inne problemy

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.