Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1261 razy
słowa kluczowe: brak  siły 
Autor

Brak siły

Serce21

Wysłana - 26 listopada 2009 19:18    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Mam problem ponieważ na każdym treningu brakuje mi siły, mam sparingi to tylko przyjmuje ciosy. Z braku siły w rękach opuszczam gardę i potem mam obitą morde. Nie mam siły i mam troche słabą kondycje. Co robić? Żeby nabrać siły przed treningiem co jeść?

Za pomoc SOG'i.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 listopada 2009 19:24 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

mtylus

Wysłana - 26 listopada 2009 19:24    Edytuj Cytuj
siłownia...

samo jedzenie nie da ci siły (chociaż chciałbym żeby tak było)

vexen

Wysłana - 26 listopada 2009 19:29    Edytuj Cytuj
Za mało kcl dostarczasz i są efekty idz do działu odżywianie.

Na kondycje bieganie ,skakanka rób bieg bokserski .

KB/MT/MT + BJJ

carbon91

Wysłana - 26 listopada 2009 19:33    Edytuj Cytuj
no zależy, jeśli nic nie jesz przed treningiem no to powodzenia :D
wiadomo ze musisz się dobrze odżywiać, a co do twojego problemu - pewnie jesteś początkujący, moim zdaniem to nie jest jakiś straszny problem, brak ci kondycji, jeśli do niedawna trenujesz to nie przejmuj się tym specjalnie tylko trenuj pod kątem tego problemu, więcej pracy rękami, jakaś skakanka czy bieganie

--==GAINER TEAM==--

DZIENNIK: [http://www.sfd.pl/-t732420-s6699.html#eot]

SFD

Wysłana - 26 listopada 2009 19:45    Edytuj  Cytuj
mtylus wedlug mnie autorowi nie chodzi o brak sily ciosu jak mozna wydedukowac z twojej porady, a o brak sily, kondycji. Sama dieta pewnie pomoze, jedz jakis dobry posilek przed treningime zeby miec powera

Serce21

Wysłana - 26 listopada 2009 19:48    Edytuj Cytuj
mtylus mi tu chodzi o energie...

vexen, carbon91 łapcie SOG'i.

Tak, jestem początkujący.Dziś przed treningiem zjadłem czekoladę, kukurydze, żur z jajkiem i tyle. Dodam że jadłem to jakieś 30minut przed treningiem. Ale nie pamiętam żebym miał jakiegoś powera na treningu...

Apacz67

Wysłana - 26 listopada 2009 19:53    Edytuj Cytuj
Przykładaj się bardziej do treningów, jak brakuje ci sił do trzymania gardy to zmuś ręce siłą woli aby dalej gardę trzymały. Musisz nastawić psychikę, że opuszczenie gardy = przegrana.Popraw kondycję robiąc trening obwodowy, a z czasem jak będziesz się starał to przyzwyczaisz się.

Thai-Mati

Wysłana - 26 listopada 2009 20:00    Edytuj Cytuj
Opuszczanie gardy = przegrana ?? Brednie

Dieta,ewentualnie gainer przed treningiem.
To ,że ręce ci nie wytrzymują i opadają to nic wielkiego.Z czasem wyrobisz wytrzymałość(głównie barków)i nie będziesz miał problemu.

How much can you know about yourself if you've never been in a fight?

vexen

Wysłana - 26 listopada 2009 20:05    Edytuj Cytuj
Serce i co się dziwisz co Ci dała kukurzydza i Żurek z proszku ? Tylko jajko białko OK i czekolada może być ,ale to za mało przed treningiem zjedz z torbe ryżu 100gr + miecho warzywa i będzie power.

KB/MT/MT + BJJ

Apacz67

Wysłana - 26 listopada 2009 20:06    Edytuj Cytuj
To był taki przykład, aby przez siłę woli zmuszał się do wysiłku, mi to zawsze pomaga jak np. brak mi sił myślę sobie wtedy "muszę walczyć do końca" i jadę dalej.

bokser7393

Wysłana - 26 listopada 2009 20:06    Edytuj Cytuj
Może to być też regeneracja. Nie dosypiasz, a później na treningu nie masz siły. Człowiek musi spać "minimum" 8 godzin, a czasami trzeba sobie pozwolić na dłużej przy wysokiej intensywności treningów.

Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą...
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Brak siły

Strony:  pierwsza  2    ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.