jak w temacie kurde niem oge sie pozbierac bardzo duzo spie i ciagle mi mało nie moge powrocic do swojego rytmu zebarac sie na siłownie i wogole totalny brak siły ...nie wiemjuz sam kurde cos na odzyskanie zyciowej energii bo juz nie wiem nic mi sie niechce a dodam ze ciezko mi wrocic do normalnego trybu (siłownia .basen itp ) rano bydze sie nie wyspany z góry dziekuje za jakis pomysł który pozwoli mi złapac rytm ..:)
Life Energgy treca - 2-3 tabletki dziennie do posilku + spij dłuzej (6-8 godzin) + stosuj codziennie kąpiele :)
*** EMERYTOWANY DORADCA W SUPLEMENTACJI ** kontakt GG 1844256
Ekspert -
1113685838000
Ziemny
Wysłana - 16 kwietnia 2005 23:16
kapiele codzinnie :) do tego co drugi dzien sauna ... a co do tego prepratu treca to jaka cena
Jak by nie było zawsze jest mało!!!
1113686200000
Ziemny
Wysłana - 16 kwietnia 2005 23:24
kurde zen szenia to biore krka jedna tabletke rano :) i jakos tak kicha ..a wzałem od kumpa raz efedryne zarzuciłem rano i działao super ale efka ma za duzo sideów i cvhyba raczej uzaleznia do tego stopnia ze potem bez niej bedzie mi ciezko a ja potrzeuje załapc rytm potem juz górki zreszta ide na wykłady i tak po 10 h snu jestem spiacy wracam do domu i spie nie wiem co sie dzieje taki ciagle zmulony
Jak by nie było zawsze jest mało!!!
1113686649000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 16 kwietnia 2005 23:31
life energy to poalczenie zen-szenia i guarany super product