Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Boli kolano + słaba kondycja bardzo słaba :P

Damciosz

Wysłana - 29 września 2009 21:55    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam.
1.
Od 4 dni boli mnie dziwnie kolano powiem tak :
obudziłem się rano i jak się obróciłem w łóżku to i obróciłem nogę i wtedy mnie bardzo po raz 1 zabolało kolano dokładnie pokaże na zdjęciu jak coś to nie moja fota :P

Przy chodzeniu nic nie boli ale jak np. zegniesz mocniej nogę lub ukucniesz, jak np. siedząc wezmę nogę lekko na prawo/ lewo to tak dziwnie mi coś przeskoczy jakby kość chciała się wyrwać a ból jest nie samowity tak strzeli coś dziwnie po prostu aż płakać się chce :d do lekarza nie bardzo chcę iść i dlatego pytam się was o radę. Nie zawsze tak złapie ten ból nie raz wcale nie robi przy zgięciu.
2.
Grając w piłę oberwałem w mięsień udowy około 2 tyg temu i jeszcze troszkę boli przy zgięciu nogi tak dziwnie coś ściąga czy to normalne ?
3.
Mam bardzo słabą kondycje mianowicie przy bieganiu bardzo szybko się męczę a jak biegaliśmy na 1000m miałem czas 4,14min
a na 100m 13,8 sek krótkie dystanse o niebo lepiej wychodzą.
A po 2 jeszcze mnie udo bolało ciut.
Co mi zalecicie na poprawienie kondycji ?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 września 2009 16:34 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Damciosz

Wysłana - 30 września 2009 16:34    Edytuj Cytuj
odp. ktoś ? :>

A-LEX

Wysłana - 30 września 2009 16:42    Edytuj Cytuj
1)idź do lekarza, z kolanami nie ma żartów, jak coś spieprzysz możesz się męczyć do końca życia.
2)możesz mieć delikatnie naderwane wiązadło (wnioskuję z twojego opisu), ale ekspertem nie jestem, a nawet ekspert nic nie poradzi przez neta.
3)odstaw sport!
4)jeszcze raz - lekarz

They are the weakest, however strong, who have no faith in themselves or their own.

Damciosz

Wysłana - 30 września 2009 17:00    Edytuj Cytuj
Ok. thx
jeszcze zobaczę z tym kolanem narazie mam opaskę lekarską to przy zginaniu niby nic nie boli :)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Boli kolano + słaba kondycja bardzo słaba :P

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.