Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Bolesne injekcje propianatu;/ co jest przyczyna?? pomuzcie...

Miglanc89

Wysłana - 17 stycznia 2010 11:38    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam mam problem z podawaniem propianatu łacze go z meta i prolongatum i bije w oba barki i teraz w czym problem...przy podawaniu jest spoko propio bije raz w jeden bark raz w drugi i w ten gdzie gi podaje na drugi dzien boli i rwie nie mam zadnych zrostuw ani zasinien poprostu budze sie na 2 dzien i mnie rwie przez 2 dzi co jest przyczyna pielegniarka ktura mi to podaje wstrzykuje go powolutki igla 6mm...pomuzcie

Fight to Fight W kupie siła:)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 stycznia 2010 11:47 
W większości przypadków polecamy:

Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

miczelx Wide Pride

Wysłana - 17 stycznia 2010 11:47    Edytuj Cytuj
pielengniarka wbija ci w barki powiadasz ? hahahaha

zmien miejsce iniekcji na jakies normalne, dupa albo uda
a propionaty najczesciej bola, mniej lub bardziej ale boli,
jak wbijesz w wiekszy miescien to bedzie to troche mniej odczuwalne

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Ekspert -

AvantD

Wysłana - 17 stycznia 2010 11:47    Edytuj Cytuj
jaki prop? z regoly ten estr ma to do siebie, ze boli, wiec sie nie przejmuj i zmien miejsce na udo, albo posladek

edit: miczelx, byles szybszy

Zmieniony przez - AvantD w dniu 2010-01-17 11:48:36

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 17 stycznia 2010 11:51    Edytuj Cytuj
j.w. widocznie tag reagujesz na propka,a pielęgniarka powinna robić ci zastrzyk w posladek

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

Miglanc89

Wysłana - 17 stycznia 2010 12:05    Edytuj Cytuj
Niewiem co jest smieszne ze pielegniarki mi bije poprostu kiedys mialem przygode ze sam sobie strzelilem w bark i trafilem w żyłe a zeby malo tego to z kosc i nie ryzykuje a ta pielegniareczka to sasiadka:):):)sprybuje zmienic na dupe ok chlopoki hehe dzieki big

Miglanc89

Wysłana - 17 stycznia 2010 12:07    Edytuj Cytuj
mam propka z"FM" taka firma niemam go przy sobie teraz bo u laski siedze wiec nie bede bajek cisł wam 10 ml buteleczka

oskar117

Wysłana - 17 stycznia 2010 14:00    Edytuj Cytuj
prop to bolesny środek a co do propa to flor medico jest dobry
Specjalista -

lysolec

Wysłana - 17 stycznia 2010 14:32    Edytuj  Cytuj
zalezy od organizmu mnie np nawet omka boli a o propie to juz nie mowie z enanem jest ok

Czaninho

Wysłana - 17 stycznia 2010 14:34    Edytuj Cytuj
ja mialem firmy pmp i tez strasznie bolal. tak samo jak u Ciebie.ale z kolei jak w tylek walilem to siedziec nie moglem hehe

niech masa bedzie z nami

GREGOR_ian SECOND

Wysłana - 17 stycznia 2010 14:48    Edytuj Cytuj
Tylko jak bedxziesz zmienial miejsce inj to ogol dupe

Prop ma to do siebie ze czasem boli

Sprobuj tez tego propa zmieszac z enanem i dac w jednej pompce. Czesto pomaga w zniwelowaniu bolu jak zmieszasz go wlasnie z innym sokiem.

Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2010-01-17 14:50:36

BORN TO WIN.
Ekspert -

sad998

Wysłana - 17 stycznia 2010 15:12    Edytuj Cytuj
Mnie też bardzo bolało przez pierwsze 3 strzały. Biłem propa w udo i chodzić nie mogłem. Spróbuj masować mocno miejsce kłucia przez chwilę- może pomoże Mi pomogło. Nie zaszkodzi spróbować. Trzym się.

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Bolesne injekcje propianatu;/ co jest przyczyna?? pomuzcie...

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.