Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Przez ostatnie 9 miesięcy raczej rzadko bywałem na forum moze ktos zauwazył. przyczyna była prosta trzy na przemian a następujace po sobie kontuzje kolan............... 9 miesięzy zero ruchu//// no i czywiscie nabrałem masy ale zeby nie było że mięśniowej czasem sadła czystego nałapałem jak szalony ..... kolana mnie dodtąd bolą więc się zastanawiam na cyklem/niecyklem z boldenonu jest tam według naukowców o 25% skuteczniejszy na stawy niz DECA
i tu pojawiają sie pytania dla moich bardziej doswiadczonych kolegów
1. Na bolące stawy (prawe kolano naderwane więzadło poboczne boczne proste i uszkodzona łąkotka boczna.....lewe kolano naderwane więzadło poboczne przysrodkowe i uszkodzona łąkotka przysrodkowa.)))jakie dawki boldenenu i jak często zazywac zarzekam sie ze aby moje kolana mialy lepszą szanse sie wygoic moge sobie robic zastrzyk codziennie albo nawet dwa razy dziennie 2. Czy dodac do boldka testosteron a jesli tak to lepiej Undestor w kapsułkach czy Prolongatum 100 mg /tydzień??? 3> Znacie jakies cwiczenia na wzmocnienie kolan??? 4. Czy mozna w jednej strzykawce i jednym zastrzyku mieszac boldenone i test prolongatum.
Psychika jest jak haszysz, wydaje sie byc twarda i nieplastyczna ale po dostarczeniu odpowiedniej porcji energii łatwo daje się modelowac.
Boldek wzmaga produkcje kolagenu jednak nie nawadnia stawów i ścięgien tak jak deka więc kolana dalej będą Cię boały.Dawki to chyba coś w granicy 25mg/e2d ewentualnie e3d.
"Gdy naród umiera ty palisz trawę i mówisz o miłości..."
1159854781000
reggi
Wysłana - 03 października 2006 08:04
w tym przypadku troche deci i troche boldka nie zaszkodzi, taki mały mix
" 4 lata przerwy od SFD "
Znawca -
1159855448000
GazaX
Wysłana - 03 października 2006 08:15
jak chcesz oprzeć cykl na Boldzie, to zrób to, dodaj profilaktycznie Deci do cyklu.
co do testa, daj Prolonga jest gitezz () Prolongiem możesz lecieć 200mg co 5,6 lub 7 dni jeśli chcesz go użyć jako "podkładu", i możesz naturalnie mieszać go z Boldem w jednej strzykawce.
przy okazji, pozdrawiam Cię Marcin )
Zmieniony przez - GazaX w dniu 2006-10-03 08:20:19
~ ex TyreX ~
a Ty zakompleksiony kundlu patrz jak to robimy i się tasuj, tasuj, tasuj..
1159856116000
rozex
Wysłana - 03 października 2006 16:27
o prolongu pomyslalem z dwóch powodów 1. testosteron w dawkach ponizej 200mg na tyzien też zwieksza synteze kolagenu 2. No własnie łaczenie skoro juz mam sie kłu boldkiem to co mia zalezy dorzucic prolke która jest praktycznie za darmo i miec znacznie lepsze efekty
byłbym wdzięczny jesli ktoś by mi powiedział na czym polega wyjatkowośc deci jesli chodzi o usuwanie bólu stawów bo myslalem ze chodzi o kolagen i czy jakis inny steryd oprócz deci daje podobne efekty jesli chodzi o nawodneinie stawów i usuniecie bólu z nich no i jeszcze jesli bym brał prolo 100mg e7d boldka 60mg e2d to ile i jak czesto dorzucic DECI do tego????????????????
I tak Na margine sie do GAZA mam dla ciebie smakołyki odezwij sie na gg
Zmieniony przez - rozex w dniu 2006-10-03 16:29:23
Psychika jest jak haszysz, wydaje sie byc twarda i nieplastyczna ale po dostarczeniu odpowiedniej porcji energii łatwo daje się modelowac.
1159885663000
Ksiedzu
Wysłana - 03 października 2006 16:30
dece w dawkach terapeutycznych wali sie 50mg co 3 tygodnie. mozesz tyle ,mozesz wiecej..
wydymac caly swiat
Ekspert -
1159885831000
rozex
Wysłana - 03 października 2006 16:36
do pici polo kupiłem sobie zjefajny rower z rama z włókien weglowych lekki jak nie wiem co ale do tej pory jździlem tylko na ciezkich masywnych góralach no i sie troche pojarałem tym rowerem ale generalnie tego samego dnia przy starcie ,który standardowo wygladal tak ze staje na pedalach i wychylam cialo maxymlnie do przodu,zrobilem fikolka z rowerem do przodu bo byl po prostu za lekki i przesunalem srodek ciezkosci upadlem tak dziwnie ze uszkodzilem sobiedwa stawy bo mi sie gdzie noga w rower zawinela skokowy sie szybko wyleczyl ale w prawym kolanie naderwale sobie wiezxadlo poboczne przysrodkowe minal jakis czas po ktorym juz bylem maksymalnie nauczony ze uzywac mozna tylko lewej nogi bo w prawej boli kolano jechalem z dziewczyna na gape tramwajem akuraty byly kanary wiec jej kazalem spieruciekac a sam zostalem przy kanarach i gdy chcialem ich zlac i wyjsc zaraz przed odjazdem tramwaja jeden z nich mnie slapal i probuje zatrzymac ja nie robiac sobie z niego za wiele dalej wychodze z tramwaju zobaczyl to drugi kanar i rzucil sie szczupakiem na nas no i tak yskoczylem z tramwaju z doma kanarami na plecach ladujac tylko na lewej nodze bo pamietalem ze prawa trzeba oszczedzac to tak w skrócie CDN