Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
wpływ na płód ze strony Bolda, nie został udowodniony jeszcze na 100%.
~ ex fatiga ~
~ masz pytanie? bernard_levaar@yahoo.com ~
Specjalista -
1155671183000
asdf0r
Wysłana - 15 sierpnia 2006 21:46
jakto jaka jest roznica, nikt ci tego nie powie, ja bym wybral boldka, co do teratogennosci niby to nie wystepuje ale tego nie wiadomo do konca.
Specjalista -
1155671203000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 15 sierpnia 2006 21:47
boldek robi suchsza mase przy zachowaniu tej samej diety.
jesli chodzi o teratogennosc to ponoc nie ma wplywu na plod bo jesli ma to ja mam nadzieje ze bralem wy***ke
BORN TO WIN.
Ekspert -
1155671245000
Kacperson
Wysłana - 15 sierpnia 2006 21:51
Grzesiu jak pisałęm gdzieś kiedyś,z tego co mi sie obijało o uszy,to teratogenny na płód jest tylko gdy użyje go kobieta,jesli facet ponoć powinno być wszystko ok...ale chciałbym w końcu sam mieć 100% pewnosci
Respekt i honor-braterska więź.
Specjalista -
1155671502000
Plemnik
Wysłana - 16 sierpnia 2006 08:10
Co Wy z ta terratogennoscia ? Narazie nie widzialem zadnego sensownego artu nt. terra... bolda a wszyscy tu panikujecie
Kto mi wykupi abona ?
Znawca -
1155708601000
TyreX
Wysłana - 16 sierpnia 2006 08:17
na zimne huhu trzeba robić...
~ ex fatiga ~
~ masz pytanie? bernard_levaar@yahoo.com ~
Specjalista -
1155709059000
lukowska5
Wysłana - 16 sierpnia 2006 11:54
to co plod bedzie mial wieksza mase niz ojciec
kox
1155722097000
Mari.
Wysłana - 16 sierpnia 2006 11:59
No ale piszą że podobno jest to jeden z najbespieczniejszych koksow;)A taki efekt uboczny raczej do takich go nie zalicza a przyznam racje ze na zimne trzeba huhu:)No ale chciałbym użyć jakiejś masówki i znajomy polecał własnie bolda bo chodzi mi glownie o taki koksik ktory tak nie aromatyzuje do estrów bo boje sie gino i wiem jakie sa srodki aby temu zapobiec ale wole dmuchac na zimne!Pozdro
Masa to klasa;)
1155722385000
lukowska5
Wysłana - 16 sierpnia 2006 12:06
nolva+letrozole i mozesz ladowac tescia ile wlezie
kox
1155722817000
e0r
Wysłana - 16 sierpnia 2006 12:42
Lepszy Arimidex nawet 1mg e2d.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi. [ON]