Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 879 razy ¬

Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Doping
Bol zeba na koksie... 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: bol zeba koksie
Autor "Bol zeba na koksie..."   

HENIEK25
 Wysłana - 28 kwiecień 2005 09:06        | zgłoś naruszenie regulaminu

jestem teraz w czwartym dniu cyklu :
1-9 deca 200mg (front 300 mg)
1-10 prolo 300 mg co 5 dni
1-4 meta 25 mg na dzien
No i dzis w nocy zaczal mnie okropnie zab bolec...
zreszta dzis mnie tez troche pobolewa.
Czy moze to byc wywolane cyklem i czy moge brac srodki przeciwbolowe??/
I czy na tym cyklu moge brac rutinoscorbin ??/

przyznaj SOG'a

RadziOOs
 Wysłana - 28 kwiecień 2005 11:52      [zgłoszenie]

Witam nie wiem czy to moze byc spowodowane cyklem , ale co do rutinoscorbinu, to boli cie zą czy masz grype? ja bralem rutinoscorbin na cyklu i zamiast poprawy zdrowia mialem coraz wieksze goraczki i bole glowy, ale do tego bralem jeszcze scorbolamid (w czasie cyklu dopadla mnie grypa)

przyznaj SOG'a

BadMad
 Wysłana - 28 kwiecień 2005 11:55      [zgłoszenie]

Rutinoscorbin jak najbardziej nawet powinieneś bez względu na chorobe
Przeciwbólowe możesz zarzucić tyle że w tym przypadku mocniej obciązasz bebechy,ale skoro teraz nic się nie dzieje to i po paru tabsach ibuprofenu nie powinno

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>

przyznaj SOG'a ekspertowi

HENIEK25
 Wysłana - 28 kwiecień 2005 14:04      [zgłoszenie]

Dzieki Badmax.
A tak w ogole to mam tez lekka grype dlatego sie pytam o rutinoscorbin.
a poza tym to wiadomo ze scorbolamidu nie mozna brac lacznier z rutinoscorbinem

przyznaj SOG'a

fastfood
 Wysłana - 9 grudzień 2008 11:09      [zgłoszenie]

przepraszam ze odswiezam temat ale jestem na cyklu od 3tygodni i od soboty bolal mnie zab w niedziele juz mialem goraczke,bole stawow,dreszcze i bol gardla ktory przeszedl.
w poniedzialek wyrwalem zab reszta objawow nie zniknela...

moze ktos napisze czy mial podobne problemy na cyklu?

niewiem czy nie odstawic soku dzis przypada kolejny shot a ja sie troszke zle czuje....

przyznaj SOG'a

tomek 82
 Wysłana - 9 grudzień 2008 11:11      [zgłoszenie]

moze masz grype ?
jaki cykl lecisz?
na cykl choroby mozesz zjechac z dawkami

Zmieniony przez - tomek 82 w dniu 2008-12-09 11:11:58

NOX

przyznaj SOG'a specjaliście

fastfood
 Wysłana - 9 grudzień 2008 15:21      [zgłoszenie]

bycmoze.. zobacze co czas pokaze i dzis jeszcze tego shota zrobie

Zmieniony przez - fastfood w dniu 2008-12-09 15:21:45

przyznaj SOG'a

Budziok
 Wysłana - 9 grudzień 2008 17:49       [zgłoszenie]

po mojemu ból zęba własnie spowodowany cyklem Jade prawie taki sam cykl i ostatnio w weekend tez mnie strasznie dziąsło rwało, mam zepsutego zęba i tak ogolnie jest spoko nic nie boli, a jak jade jakis cykl, to zawsze troche poboli

------==||||||||||||| ----| %-)

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Bol zeba na koksie...

<< BOLDENON pytanie do znawcow / METANABOL - ROZNICE? >>

Podobne: zycie na koksie ( III stopień wtajemniczenia) | Masa na Oxie i innym koksie %) | art. " Życie na koksie " | TRENING na koksie. | Artlite - bold - tak/nie ? | TeRaToGeNnOśĆ BoLdEnOnU.......

Warto przeczytać: Yakumo 253 | Yakumo partia 253 | horse power 253 | jakie są szkoły sztuk walki w sopocie | metanolon propionat | pitt buul | przelicznik funty na kilogramy | najnowsze sterydy | guarana a antykoncepcja | ryba w pomidorach | 4930918 | najnowsze unergrundy | najnowsze firmy sterydowe | nitrobolon 2 na cykl | vpx opinie testy | rozpiętki skosy | rozpiętki różne skosy | abs | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL