Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
jestem teraz w czwartym dniu cyklu : 1-9 deca 200mg (front 300 mg) 1-10 prolo 300 mg co 5 dni 1-4 meta 25 mg na dzien No i dzis w nocy zaczal mnie okropnie zab bolec... zreszta dzis mnie tez troche pobolewa. Czy moze to byc wywolane cyklem i czy moge brac srodki przeciwbolowe??/ I czy na tym cyklu moge brac rutinoscorbin ??/
Witam nie wiem czy to moze byc spowodowane cyklem , ale co do rutinoscorbinu, to boli cie zą czy masz grype? ja bralem rutinoscorbin na cyklu i zamiast poprawy zdrowia mialem coraz wieksze goraczki i bole glowy, ale do tego bralem jeszcze scorbolamid (w czasie cyklu dopadla mnie grypa)
1114681962000
BadMad ZASŁUŻONY
Wysłana - 28 kwietnia 2005 11:55
Rutinoscorbin jak najbardziej nawet powinieneś bez względu na chorobe Przeciwbólowe możesz zarzucić tyle że w tym przypadku mocniej obciązasz bebechy,ale skoro teraz nic się nie dzieje to i po paru tabsach ibuprofenu nie powinno
12 spampostów w suplach i MMA 15 w odżywianiu dlugo dlugo nic... DOPING - spampost nr 100 <brawo>
Ekspert -
1114682159000
HENIEK25
Wysłana - 28 kwietnia 2005 14:04
Dzieki Badmax. A tak w ogole to mam tez lekka grype dlatego sie pytam o rutinoscorbin. a poza tym to wiadomo ze scorbolamidu nie mozna brac lacznier z rutinoscorbinem
1114689849000
fastfood
Wysłana - 09 grudnia 2008 11:09
przepraszam ze odswiezam temat ale jestem na cyklu od 3tygodni i od soboty bolal mnie zab w niedziele juz mialem goraczke,bole stawow,dreszcze i bol gardla ktory przeszedl. w poniedzialek wyrwalem zab reszta objawow nie zniknela...
moze ktos napisze czy mial podobne problemy na cyklu?
niewiem czy nie odstawic soku dzis przypada kolejny shot a ja sie troszke zle czuje....
1228817370000
tomek 82
Wysłana - 09 grudnia 2008 11:11
moze masz grype ? jaki cykl lecisz? na cykl choroby mozesz zjechac z dawkami
Zmieniony przez - tomek 82 w dniu 2008-12-09 11:11:58
NOX
Specjalista -
1228817487000
fastfood
Wysłana - 09 grudnia 2008 15:21
bycmoze.. zobacze co czas pokaze i dzis jeszcze tego shota zrobie
Zmieniony przez - fastfood w dniu 2008-12-09 15:21:45
1228832472000
Budziok
Wysłana - 09 grudnia 2008 17:49
po mojemu ból zęba własnie spowodowany cyklem Jade prawie taki sam cykl i ostatnio w weekend tez mnie strasznie dziąsło rwało, mam zepsutego zęba i tak ogolnie jest spoko nic nie boli, a jak jade jakis cykl, to zawsze troche poboli