Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Bolące plecy :(

SFD

Wysłana - 13 stycznia 2004 15:48    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Panowie mam taki problem... Od pewnego czasu bola mnie plecy wczesniej bolaly w dolnym odcinku a teraz jeszcze po prawej stronie mniej wiecej na srodku... Po czym to moze byc ?

Trenuje cyklicznym gr 1

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 stycznia 2004 16:26 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

Mawashi

Wysłana - 13 stycznia 2004 16:26    Edytuj Cytuj
To moze byc po wszysytkim. Jak sobie wyobrazasz diagnoze po swoim opisie ? Napisz wiecej szczegolow a dostaniesz odpowiedz, chlopaki myslcie troche ...

Pozdrawiam,
Mawashi

**Moderator Działu Trening**
I tak jak u Michaila : "KONSULTACJE INDYWIDUALNE-MÓJ MAIL PRYWATNY- POWIADOMIENIEM Z SFD-ZAPRASZAM"

Moderator dz. Trening w domowych warunkach

"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Ekspert -

SFD

Wysłana - 15 stycznia 2004 21:05    Edytuj Cytuj
Najprawdopodobniej wysuneły ci się kręgi lędzwiowe ,też to przechodziłem najpierw lekkie bóle pleców a pózniej było cieżko 3 miesiące zwiajnia z bólu. Ale ćwiczyłem dalej , po każdym wysłunietym kręgu wysłuwa sie nastepny mi wysłuneły się trzy ale teraz są nastawione i jest ok

Sachem

Wysłana - 15 stycznia 2004 22:24    Edytuj Cytuj
Farfocel mi tez sie wlasnie wysuwaja choojki te kregi - wlasnie w odcinku ledzwiowym (mam dwa wysuniete do tylu, a ten pomiedzy nimi jest tak gleboko wcisniety do przodu ze go nie czuc reka - tez tak miales?). Napisz kto Ci to nastawial i jak! Pozdro

<<< Wszystko zaczyna się w umyśle... >>>

[http://www.smoczyjezdzcy.pl] - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.