Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Boks we Wrocławiu

HALA

Wysłana - 09 stycznia 2007 16:12    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez Marcin_VB z działu 'Baza klubów Sztuk Walki'.

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam.Znacie moze jakies dobre kluby boksu we Wroclawiu?Ale chodzi mi o takie w ktorych trenuje kilka osob,tak bardziej kameralnie,ale mozna sie zapisac i cena za miesiac jest wyzsza niz w przecietnych klubach?100-150 zl?Chodzi mi o to ze jesli trener pracuje z niewielka liczba zawodnikow moze podchodzic do kazdego indywidualnie i wtedy postepy sa o wiele szybsze.Najlepiej gdzies niedaleko akademi ekonomicznej.Z gory dzieki.

"Każda porażka jest szansą żeby spróbować jeszcze raz, tylko mądrzej"

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 stycznia 2007 16:19 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

MMA_Wrocek

Wysłana - 09 stycznia 2007 16:19    Edytuj Cytuj
a moze jeszcze z dowozka do domu ?? wystarczy na necie wpisac...i Ci wyszuka...czy wy ludzie wszyscy juz rece straciliscie..i glowe ze nieumiecie wyszukac tak prostej rzeczy...

Boks we Wrocławiu jest na GWardii Wrocław za darmo
W klubie Puncher Wrocław za 50 zl bodajze miesiecznie z tego co sie orientuje
Oraz w Klubie na Kozanowie u Macka Zegana... treningi 3x ydzien za 100 zl miesiac

MMA sports !!

HALA

Wysłana - 09 stycznia 2007 16:32    Edytuj Cytuj
Chyba nie doczytales.Chodzilo mi o takie kluby ktorych nie mozna znalezc.I trenuje tam kilka osob.A te co wypisales to kazdy dobrze zna,kto sie troche interesuje.Mi wlasnie chodzi o to zeby zaplacic troche wiecej,ale sie czegos nauczyc.Nie mowie ze w innych sie nie mozna nauczyc ale jak trener ma tak duzo osób to to jest troche wolniejszy proces i predzej mozna nabrac zlych nawykow.

MMA_Wrocek

Wysłana - 09 stycznia 2007 16:53    Edytuj Cytuj
chyba za duzo bajek ogladales....idz na Gwardie..sam zobaczysz czy jest wolniejszy proces.. zreszta w klubie nie ma czegos takiego jak zly nawyk.. predzej czy pozniej instruktor zauwazy co robisz zle a co dobrze... fakt sa to znane kluby.. w tych mniej znanych jest trenerstwo powiedzmy sobie szczerze do dupy... w Puncherze mozna dokupywac prywatne lekcje boksu z trenerem... Gwardia albo Puncher.. do Kozanowa to ja tam nie jestem przekonany.. idz i sam zobaczyc o co halo... nie ma co sie pytac na forum.. no co Ci powiedza : Ja trenuje w Gwardii jest bardzo fajnie.. trenerzy spoko itp.. a pojdziesz i Ci sie nie spodoba bo kazdy ma inny gust.. najlepiej takie sprawy samemu zalatwiac ja Ci podalem namiary.. a ze w tym srodowisku jest tak ze im mniej znane tym gorsze to juz nie moja sprawa.. tam gdzie trenuje BJJ , vale tudo i zapasy... odbywaja sie jakies zajecia Judo.. przed moim treningiem.. i co tam jest moze z 7 osob a trener to ma brazowy pas.. i co to za poziom ?? moim zdaniem gowniany..idz do Gwardii albo Punchera nie pozalujesz.. duzo wyniesiesz z treningu..

MMA sports !!

HALA

Wysłana - 10 stycznia 2007 09:02    Edytuj Cytuj
Chodzilem przez miesiac do jednego znanego klubu,ale szybko sie zniechecilem,bo byl tam wlasnie taki problem jak mowilem.A potem troche do mniejszego,gdzie trenowalo kilka osob i bylo dobrze,na poczatku szybko sie uczylem,ale trener byl zabiegany,czasem nawet go nie bylo na treningu,i cena o wiele za wysoka.Ale jakby byl to na pewno trenowal bym do tej pory i naprawde sporo stamtad wyniosl.

Diamson

Wysłana - 10 stycznia 2007 13:43    Edytuj Cytuj
HALA skontaktuj sie ze mna na gg: 1922478

rolka

Wysłana - 22 czerwca 2008 16:03    Edytuj Cytuj
ktoś wie dokładnie gdzie jest szkoła Zegana na Kozanowie i czy nadal istnieje ? poszedłbym zobaczyć
pozdr.

rolka

Wysłana - 22 czerwca 2008 16:03    Edytuj Cytuj
ktoś wie dokładnie gdzie jest szkoła Maćka Zegana na Kozanowie i czy nadal istnieje ? poszedłbym zobaczyć
pozdr.

rolka

Wysłana - 23 czerwca 2008 22:24    Edytuj Cytuj
podbijam temat , nikt nie wie co ze szkołą Maćka Zegana ?

Balboa5

Wysłana - 23 czerwca 2008 22:52    Edytuj Cytuj

SFD Fight Club & Uderzane

WISŁA KRAKÓW
"Chuligańskie życie przemocy świat wal mocno w morde bedziesz coś wart"

rolka

Wysłana - 02 sierpnia 2008 13:41    Edytuj Cytuj
dowiedziałem się już jakiś czas temu - treningi dla początkujących ruszają od 1 września 3xtyg.
pozdr

Odpowiedzi jest na 7 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Boks we Wrocławiu

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.