Mam przyjemność zakomunikować, że ruszają profesjonalne treningi boksu w Opolu prowadzone przez znakomitych fachowców! Treningi odbywają się w Opolskiej Akademii Sztuk Walki (ul. drobiarska 1), sala jest bardzo pojemna, znajduje się na niej full sprzęt do ćwiczeń (worki, tarcze, ciężary itp.). Dni, godziny oraz cena zajęć są dostosowane po rozmowie z trenerem. Wymagany prywatny sprzęt to: owijki, rękawice, a w późniejszym czasie do sparingów kask oraz ochraniacz na zęby. Kontakt z trenerem przez gadu gadu (2546295) oraz komórkę (604511196).
Witam, pisze dopiero jakis miesiac po rozpoczeciu tego tematu, wiec nie wiem czy jest jeszcze aktualny.Ruszyliscie z tymi treningami boksu? jesli tak, to w jakie dni i godziny oraz jaka bylaby cena? gdzie jest ul. drobiarska (tzn jaka to czesc Opola)? jak duza grupa i jaki wiek mniej wiecej? jeszcze takie pytanie mialbym, czy 28 lat to nie za pozno na rozpoczecie treningow? tzn pare lat temu przez jakis czas (troche ponad pol roku) trenowalem kickboxing. pozdrowienia dla wszystkich
1265501686000
Siwy_OKS
Wysłana - 07 lutego 2010 15:07
Dalej wszystko jest aktualne. Treningi odbywają się w najlepszym porządku Trenujemy w poniedziałki(17), środy(17), soboty(14:30) oraz niedziele(różnie, koło 12). Co do miejsca znajdź na mapie Opola, na pewno w internecie coś znajdziesz albo na stronie mzk - to jest ost. przystanek 10 i 17. Grupa liczy około 15 osób, średnia myślę, że z 20 lat. 28 lat to na pewno nie jest za późno
Witam ponownie, myślałem ze zacznę treningi szybko po tym jak dowiedzialem sie tu o Waszej szkole, ale niestety, trafila sie emigracja i trzeba Jesli treningi dalej aktualne, to byloby super. Chcialbym dowiedziec sie tez jakie macie zdanie na temat 1 treningu w tygodniu, poniewaz niestety mam dosc spore ograniczenia czasowe. pozdrawiam serdecznie.
1285571688000
Siwy_OKS
Wysłana - 27 września 2010 15:38
Treningi : poniedziałek 17 30 i 19 00 środa 17 30 i 19 00 piątek 20 00 sobota 10 00
Treningi w poniedziałki i środy są jakoś podzielone na grupy zaawansowane i początkujące? Czy 1 trening w tygodniu miałby sens w ogole?
1285660540000
mazio123
Wysłana - 19 października 2010 19:43
Witam Chciałbym zapytać czy mając 15 lat mógłbym trenować? Jaki jest koszt treningów?
1287510214000
Siwy_OKS
Wysłana - 20 października 2010 14:21
Trenuje już nawet chłopak, który ma 15stke, więc bez problemu możesz się zapisać, ale o boksowaniu z nim zapomnij, bo jest w kadrze Polski. koszt zależy od liczby zajęć
Pasowałoby mi najbardziej zajęcia w sobote i poniedziałek. Ile tak mniej więcej by to wyniosło? I jaka jest atmosfera w klubie? Czy jest coś takiego jak tzw. chrzesty?
Hej ; D ., chciałabym się dowiedzieć czy mogę uczęszczać na treningi boksu w wieku (prawie) 15 lat . ? i będąc dziewczyną . ?? ; > no ,bo słyszałam ,że dziewczyny nie mogą .. -.- aaa .. i jeszcze w jakiej cenie by to było , jeśli chodziłabym na wszystki treningi w tygodniu . ? ; DD