Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 538 razy
słowa kluczowe: boks  skolioza 
Autor

Boks a skolioza

mrozio1990

Wysłana - 02 listopada 2009 16:39    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam chciałbym oprawiać znowu boks jak za dawnych czasów ale nie wiem co mam zrobić. Przed operacja wstawienia implantów w kręgosłup trenowałem ale niestety musiałem udać się na operacje. Teraz jestem 3 lata po operacji i nie wiem co dalej. Po 2 latach od operacji te implanty można usunąć bo są zbędne. Nie wiem czy to wszystko ma sens. Bo jednak ćwiczeń z implantami sobie nie wyobrażam. Jeżeli ktoś coś może wiedzieć to byłbym wdzięczny za pomoc. Można również napisać do mnie na gg. 4510309. Pozdrawiam i czekam na jakąś odpowiedź

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 listopada 2009 16:42 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

vexen

Wysłana - 02 listopada 2009 16:42    Edytuj Cytuj
Jak można je usunąć to usuń przynajmniej tak zrozumiałem .

Ostatnio był podobny temat o skoliozie http://www.sfd.pl/Muay_Thai_a_skolioza-t541729.html

Ale ty dajesz inny temat i inną treść.

KB/MT/MT + BJJ

mrozio1990

Wysłana - 02 listopada 2009 16:48    Edytuj Cytuj
No można usunąć. Ja już praktycznie teraz tego nie potrzebuje mieć w sobie. Ale nie wiem jak po wyciągnięciu tego będzie czy nie będzie nikt miał z tym żadnych problemów. W tamtym temacie była mała skolioza a ja miałem około 50 stopni i musiałem być usztywniony. Po tej operacji w okresie do 2lat kręgosłup sam się usztywnia i implanty są zbędne bo powstaje jakieś usztywnienie kostne.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.