Wiele osób ma problem z techniką, ćwiczeniami, nie zdają spawy z błędów itp W necie jest pełno filmików w których jest wszystko opisane, problem w tym że więkrzość tych filmików jest gówno warta, i nawet lepiej ich nie oglądać.... Więc pomyślałem żeby może wygrzebać te wartościowe, i wkleić tutaj żeby komuś pomogły. A żeby nie było bałaganu podzieliłem je na kategorie, i opisałem krótko każdy filmik z osobna. W niektórych tych filmikach rad udziela Freddy Roach ( jak by ktoś nie wiedział to jeden z najlepszych trenerów na świecie, więc jego filmiki są szczególnie godne uwagi ). Polecam obejżeć te filmiki tym co dopiero zaczynają przygodę z boksem, ale też tym którzy trenują od dawna, aby mogli poprawić ewentualne błędy, i poszerzyć wiedzę. ( Wiem że żaden filmik nie nauczy boksu, wszystkiego trzeba nauczyć się trenując, ale liczę że te filmiki komuś pomogą )
z ciekawością sobie obejrzę. Bardzo Ciekawy Temat i dobrze zrobiony :+)
1252175771000
The-Reaper
Wysłana - 07 września 2009 19:44
Jako że znalazłem kilka nowych ciekawych filmików, z nudów postanowiłem odświeżyć temat i je dodać Mam nadzieję że wam się te filmiki przydadzą ( jeżeli lubicie poszerzać wiedzę filmikami z youtube to całkowicie odradzam filmiki dodawane przez expertvillage, w 95% jest to takie gówno, że aż nie chce się oglądać... polecam za to te filmiki które tu wklejam )
1. Kontry gość pokazuje jak zablokować uderzenie i zadać szybką kontrę
Co jakiś czas będę uaktualniał temat, jeżeli znajdę jakieś filmiki. Mam nadzieję że komuś się przydadzą ( jeżeli tak to proszę o soga ... czyli wiedza w praktyce
4. Znowu lewy sierp, tyle że nieco lepiej wyjaśniony
Co jakiś czas będę uaktualniał temat, jeżeli znajdę jakieś filmiki. Mam nadzieję że komuś się przydadzą ( jeżeli tak to proszę o soga ). Pozdrawiam.
Zmieniony przez - The-Reaper w dniu 2009-11-04 16:24:03
Zmieniony przez - The-Reaper w dniu 2009-11-04 16:25:27