Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 522 razy
słowa kluczowe: boks  albo  innego 
Autor

BokS albo coś innego

Lukasz144

Wysłana - 06 lutego 2010 22:09    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

siema, chce trenować boks tylko tutaj w moim mieście jest sekcja boksu tylko tyle że mi bardzo towarzystwo nie odpowiada tam ,napewno bedą sie ze mnie śmiać że niemam mięsni , ręce patyki , a z takiego większego brzucha co miałem odchudziłem sie no i praktycznie skóra mi wisi jak sie zginam :/ takie wały, niewiem co robić , zacząłem ćwiczyć na hantlach i ekspanderze + a6w ćwiczenia są z youtube od kfdpl. co robić ??? no i moim zdaniem bardzo nie umie sie bić ,a chce sie nauczyć

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 lutego 2010 22:15 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Koldun

Wysłana - 06 lutego 2010 22:15    Edytuj Cytuj
elo,nie jestem jakims specem ale powiem z własnego doswiadczenia kiedy po raz pierwszy poszedlem na K1 tez sie wstydzilem(jestem lekko przy ciele)bylo kilka osob ktore sie ze mnie smialy i pokonywaly jak chcieli ale w dupie ich mialem cwiczylem intesywnie biegi,siłka i K1 i po 6 mies ich rozwalilem i zrobili sie czerwoni jak buraki,niestety juz nie ma tej sekcji i w przylym roku sprobouje sil w boksie:p Pozdro

4rScorpion SPAMER

Wysłana - 06 lutego 2010 22:18    Edytuj Cytuj
Idź na sekcje i nie p******
Nikt się z Ciebie śmiać nie będzie bo każdy kiedyś zaczynał!Jeszcze jedno ćwiczy się dla siebie a nie dla innych!!!

Karate Shin Ai Do w Krakowie! [http://shinaido.w8w.pl/]
Przyjdź na trening, nie pożałujesz!!!
[http://www.sfd.pl/***Karate_SHIN_AI_DO_Krak%C3%B3w***-t749535.html]
Ekspert -

Krucz1

Wysłana - 06 lutego 2010 22:21    Edytuj Cytuj
Przecież po to sie idzie na sekcje aby tam nauczyć się bić! Więc nie przejmuj się tym. Każdy zaczynał od 0. A innymi trolom co naśmiewają się z Ciebie pokaż że masz ich głęboko w d*pie! Życze powodzenia

" Jaki człowiek w walce taki w życiu "

koks4444

Wysłana - 06 lutego 2010 22:23    Edytuj Cytuj
******* ich idz na trening.

choćbym szedł ciemną doliną, zła sie nie ulęknę - bo sam jestem najgorszym sk%^@$!wysynem w tej dolinie ...

_radek

Wysłana - 06 lutego 2010 22:27    Edytuj Cytuj
Jednak spróbuj tamtą sekcję... jakoś sobie nie wyobrażam żeby się na sekcji z początkującego śmiać, tym bardziej z tego że suchy jest. Z youtuba nie masz co ćwiczyć, jak chcesz trochę masy złapać, to poczytaj na tym forum w treningu dla początkujących, ale jak naprawdę chcesz w boks się bawić to nie masz co na siłce na razie czasu marnować... jedyne wyjście to tamten klub, albo inna sekcja uderzana a potem jak nabierzesz trochę pewności to zmienisz.
Sam kiedyś nie chciałem na zapasy iść po części przez towarzystwo... i to głupota była bo teraz bym był dużo do przodu do tego co teraz...

,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka

wolwer1103

Wysłana - 06 lutego 2010 22:31    Edytuj Cytuj
co do wyglądu to myślisz,że Fedor wstydziłby się iść na trening ? Nie ma ciała jak model ,a jego mina w stylu "mam na Was wy***ane" zatyka buzie większości napinaczy :)
Jak napisał koleś ,który dzięki nam dostał 150 zł (:PP hehehe ) "Idź na sekcje i nie p******

buakaw123

Wysłana - 06 lutego 2010 23:50    Edytuj Cytuj
Nikt się śmiać nie będzie, śmigaj śmiało. Nawet jak ktoś by się śmiał to będzie to na 100% taki osobnik którym na pewno nie warto się przejmować. I takim zwykle szybko się nudzi naśmiewanie z kogoś kto się tym nie przejmuje.

Tienshin

Wysłana - 07 lutego 2010 00:20    Edytuj Cytuj
śmiać się nikt nie powinien, wiec mozesz smialo isc, kazdy kiedys jakos zaczynal.

koks4444

Wysłana - 07 lutego 2010 09:14    Edytuj Cytuj
a śmieją się przeważnie największe buraki i cioty co na zawodach dostają wpi:"rdol wiem to z doświadczenia więc idz na trening i nic się nie przejmuj.

choćbym szedł ciemną doliną, zła sie nie ulęknę - bo sam jestem najgorszym sk%^@$!wysynem w tej dolinie ...

Lukasz144

Wysłana - 07 lutego 2010 10:57    Edytuj Cytuj
rzeczywiście , nie bede sie nimi przejmował, będe ćwiczył dla siebie a nie dla nich. dziękuje Wam wszystkim za wsparcie

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

BokS albo coś innego

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.