Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 305 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uderzane
BokS albo coś innego 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: boks albo coś innego
Autor "BokS albo coś innego"   

Lukasz144
 Wysłana - 6 luty 2010 22:09        | zgłoś naruszenie regulaminu

siema, chce trenować boks tylko tutaj w moim mieście jest sekcja boksu tylko tyle że mi bardzo towarzystwo nie odpowiada tam ,napewno bedą sie ze mnie śmiać że niemam mięsni , ręce patyki , a z takiego większego brzucha co miałem odchudziłem sie no i praktycznie skóra mi wisi jak sie zginam :/ takie wały, niewiem co robić , zacząłem ćwiczyć na hantlach i ekspanderze + a6w ćwiczenia są z youtube od kfdpl. co robić ??? no i moim zdaniem bardzo nie umie sie bić ,a chce sie nauczyć

przyznaj SOG'a

Koldun
 Wysłana - 6 luty 2010 22:15      [zgłoszenie]

elo,nie jestem jakims specem ale powiem z własnego doswiadczenia kiedy po raz pierwszy poszedlem na K1 tez sie wstydzilem(jestem lekko przy ciele)bylo kilka osob ktore sie ze mnie smialy i pokonywaly jak chcieli ale w dupie ich mialem cwiczylem intesywnie biegi,siłka i K1 i po 6 mies ich rozwalilem i zrobili sie czerwoni jak buraki,niestety juz nie ma tej sekcji i w przylym roku sprobouje sil w boksie:p Pozdro

przyznaj SOG'a

4rScorpion
SPAMER
 Wysłana - 6 luty 2010 22:18      [zgłoszenie]

Idź na sekcje i nie pjerdol
Nikt się z Ciebie śmiać nie będzie bo każdy kiedyś zaczynał! Jeszcze jedno ćwiczy się dla siebie a nie dla innych!!!

Nowa szkoła muay thai w Krakowie! [www.amnat.pl]
Przyjdź na trening, nie pożałujesz!!!
[http://www.sfd.pl/***KRAK%C3%93W_Nowa_szko%C5%82a_Am_Nat_Muay_Thai***-t554892.html]

przyznaj SOG'a specjaliście

Krucz1
 Wysłana - 6 luty 2010 22:21      [zgłoszenie]

Przecież po to sie idzie na sekcje aby tam nauczyć się bić! Więc nie przejmuj się tym. Każdy zaczynał od 0. A innymi trolom co naśmiewają się z Ciebie pokaż że masz ich głęboko w d*pie! Życze powodzenia

" Jaki człowiek w walce taki w życiu "

przyznaj SOG'a

koks4444
 Wysłana - 6 luty 2010 22:23      [zgłoszenie]

******* ich idz na trening.

choćbym szedł ciemną doliną, zła sie nie ulęknę - bo sam jestem najgorszym sk%^@$!wys

przyznaj SOG'a

_radek
 Wysłana - 6 luty 2010 22:27      [zgłoszenie]

Jednak spróbuj tamtą sekcję... jakoś sobie nie wyobrażam żeby się na sekcji z początkującego śmiać, tym bardziej z tego że suchy jest. Z youtuba nie masz co ćwiczyć, jak chcesz trochę masy złapać, to poczytaj na tym forum w treningu dla początkujących, ale jak naprawdę chcesz w boks się bawić to nie masz co na siłce na razie czasu marnować... jedyne wyjście to tamten klub, albo inna sekcja uderzana a potem jak nabierzesz trochę pewności to zmienisz.
Sam kiedyś nie chciałem na zapasy iść po części przez towarzystwo... i to głupota była bo teraz bym był dużo do przodu do tego co teraz...

,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka

przyznaj SOG'a

wolwer1103
 Wysłana - 6 luty 2010 22:31      [zgłoszenie]

co do wyglądu to myślisz,że Fedor wstydziłby się iść na trening ? Nie ma ciała jak model ,a jego mina w stylu "mam na Was wy***ane" zatyka buzie większości napinaczy :)
Jak napisał koleś ,który dzięki nam dostał 150 zł (:PP hehehe ) "Idź na sekcje i nie pjerdol

chce być najlepszy!!
[url=[seryjnimordercy.feen.pl][img]http://img199.imageshack.us/img199/4049/seryjnimordercy.jpg[/img][/url]]

przyznaj SOG'a

buakaw123
 Wysłana - 6 luty 2010 23:50      [zgłoszenie]

Nikt się śmiać nie będzie, śmigaj śmiało. Nawet jak ktoś by się śmiał to będzie to na 100% taki osobnik którym na pewno nie warto się przejmować. I takim zwykle szybko się nudzi naśmiewanie z kogoś kto się tym nie przejmuje.

przyznaj SOG'a

Tienshin
 Wysłana - 7 luty 2010 00:20      [zgłoszenie]

śmiać się nikt nie powinien, wiec mozesz smialo isc, kazdy kiedys jakos zaczynal.

przyznaj SOG'a

koks4444
 Wysłana - 7 luty 2010 09:14      [zgłoszenie]

a śmieją się przeważnie największe buraki i cioty co na zawodach dostają wpi:"rdol wiem to z doświadczenia więc idz na trening i nic się nie przejmuj.

choćbym szedł ciemną doliną, zła sie nie ulęknę - bo sam jestem najgorszym sk%^@$!wys

przyznaj SOG'a

Lukasz144
 Wysłana - 7 luty 2010 10:57      [zgłoszenie]

rzeczywiście , nie bede sie nimi przejmował, będe ćwiczył dla siebie a nie dla nich. dziękuje Wam wszystkim za wsparcie

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

BokS albo coś innego

Strony: 1 2

<< Chce Kopac w Głowe-jakies ćw??? / tv w necie >>

Podobne: Techniki Boksu | Ćwiczenia ogólnorozwojowe w treningach bokserskich. | [ART] Mentalny aspekt boksu | Trening siłowy w boksie & elementy siły ciosu! | Ciemna strona boksu: Gerald McClellan | postawa bokserska

Warto przeczytać: gregxx | pompki z waskim ustawieniem | metanabol p | sciegno | bcaa thermo | dobrze jest dolozyc | kala86 | early years | nitrobolon 35og | early years napisy | nitrobolon 350g | prysznic po | kapiel po | przepis piers | pompki na srodek klaty | ropa | testosteron enanthate norma | testosteron norma | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL