Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1443 razy
słowa kluczowe: blizna 
Autor

Blizna

Marvellous

Wysłana - 18 marca 2007 02:15    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam mam pewne pytanie, ponieważ ostatnio miałem operacje kolca biodrowego. Na treningu upadłem na kolano i tak własnie sie stało, że oderwał mi sie kolec byłem w szpitalu i miałem operacje. Po 6 tygodniowym noszeniu gipsu ta blizna jest dosyc duza i nawet szeroka jakie środki znacie na polepszenie tej blizny, zagojenie. Ja aktualnie używam Contractubex czy jest on dobry ?? znacie cos lepszego?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 marca 2007 08:24 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

ona1983

Wysłana - 18 marca 2007 08:24    Edytuj Cytuj
Bliznę po operacji można smarować jak się już troszeczkę zagoi,ale poleca się jak najwcześniej to robić bo później będzie już problem z pozbyciem się jej.Ta maść co masz to jest właśnie na blizny pooperacyjne,ale nie tylko maść się liczy a masaż jaki robisz wcierając ją.Musisz odczekać też pewnien czas żeby skóra się mogła dostosowaćJest też zamiennik Cepan-tańszy,bez recepty,ma taki sam skład ale wzbogacony jest o wyciąg z cebuli,więc zapach nie jest zbyt przyjemny

www.beksinski.com.pl
Znawca -

Aderos

Wysłana - 18 marca 2007 14:27    Edytuj Cytuj
ja blizne po opazeniu smarowalem wyciagiem z wosku pszczelego,ktory kupilem w zielarskim....bardzo mi pomogl-nie mam nawet sladu po oparzeniu i zadnej blizny

malutka_k

Wysłana - 18 marca 2007 19:42    Edytuj Cytuj
o aderos w koncu cos nowego czytam o sposobie na blizny
chyba wyprobuje gdyz blizn tez troche mam tu i tam
Specjalista -

asiors

Wysłana - 16 czerwca 2009 10:02    Edytuj Cytuj
contractubex jest swietny, tlyko trzeba miec dużo cierpliwości, smarować systematycznie i dość długo no i nie nanosić jej na bardzo świeżą bliznę. mi pomógł, na twarzy miałam blizne po ugryzieniu psa i teraz po niej ani śladu;))pozdrawaim

asiors

Peterlin92

Wysłana - 16 czerwca 2009 13:35    Edytuj Cytuj
Blizny dodają charakteru... ;) a tak serio, co myślicie o metodzie laserowej usuwania blizn?

bartosz181

Wysłana - 17 czerwca 2009 12:05    Edytuj Cytuj
No co wy blizny dodają uroku, ja na łapie mam jedna bliznę z 15 szwami i po drogiej stronie z 7, wiecie jak ludzie się patrzaa propo są jakieś maści cebulowe właśnie tańsze od tych co masz na recepte ale slyszalem ze mniej skuteczne. Pzdr

Jestem Polakiem - więc mam obowiązki polskie

Myszinho

Wysłana - 17 czerwca 2009 12:20    Edytuj Cytuj
wszelakie maści miodowe

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.