Kazdy z nas czy to kobieta czy mezczyzna ma jakies niedoskonalosci(niestety) ja rowniez je mam i chodzi tutaj o biodra przede wszystkim. Mam za waskie biodra co powoduje efekt szerszej talii. Moj wzrost 169 cm a waga 56kg. Na silowni jestem 5 dni a czasmi nawet 6 dni w tygodniu i do tego dochodzi dieta,ale jakos nie moge sobie dobrac cwiczen na waska talie, poszerzenie bioder i nieco powiekszenie posladkow. Co do swojego wygladu mam wysokie wymagania dlatego tez potrzbne mi sa jakies dobre i sprawdzone cwiczenia lub trening na te partie ciala
Thx za odpowiedz Bedac wczoraj na silowni zastosowalam sie do Twoich zalecen i sprobowalam kilku wersji przysiadow(z ciezarkami i bez nich)ale jakos mi nie szlo (moze przez te upaly)... Na szczescie sa na silowni maszyny wiec niektorym z nich zostane wierna
A jakie cwiczenia na talie???
Be Naughty!!!
1246468826000
tereferrek
Wysłana - 24 lipca 2009 18:04
UP!
Mam ten sam problem - w ubraniu jestem całkiem zgrabna (mam podobne wymiary - 168cm, 54kg), ale jak się rozbiorę to nie mogę na siebie patrzeć - chodzi mi o rejon bioder. Biodra mam wąskie, talię też niezbyt szeroką, ale przy tych wąskich biodrach to kontrast z talią jest niewielki. Polećcie jakieś ćwiczonka nietylko na pośladki ale też coś na miejsce powyżej stawu biodrowego, ale poniżej kolców biodrowych, z boku - jeżeli tam jakieś mięśnie istnieją :D może uda się zwiększyć ich objętość ;p