Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1292 razy
słowa kluczowe: biodra  talia 
Autor

Biodra i talia :///

MeJulie

Wysłana - 28 czerwca 2009 20:51    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Kazdy z nas czy to kobieta czy mezczyzna ma jakies niedoskonalosci(niestety) ja rowniez je mam i chodzi tutaj o biodra przede wszystkim. Mam za waskie biodra co powoduje efekt szerszej talii. Moj wzrost 169 cm a waga 56kg. Na silowni jestem 5 dni a czasmi nawet 6 dni w tygodniu i do tego dochodzi dieta,ale jakos nie moge sobie dobrac cwiczen na waska talie, poszerzenie bioder i nieco powiekszenie posladkow. Co do swojego wygladu mam wysokie wymagania dlatego tez potrzbne mi sa jakies dobre i sprawdzone cwiczenia lub trening na te partie ciala

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia

Be Naughty!!!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 czerwca 2009 20:56 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 28 czerwca 2009 20:56    Edytuj Cytuj
Zdecydowanie dobrymi ćwiczeniami na twój problem to będą, głębokie przysiady oraz wykroki
Ekspert -

MeJulie

Wysłana - 28 czerwca 2009 21:02    Edytuj Cytuj
A co powiesz na step??? Czy to pomoze mi w zmianie ksztaltu posladkow i poszerzeniu bioder??? A te przysiady to fajna rzecz thx

Be Naughty!!!

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 29 czerwca 2009 20:49    Edytuj Cytuj
Step to nieśmiała pensjonariuszka przy rozwydrzonej lolicie, jaką są głębokie przysiady
Ekspert -

MeJulie

Wysłana - 01 lipca 2009 19:20    Edytuj Cytuj
Thx za odpowiedz
Bedac wczoraj na silowni zastosowalam sie do Twoich zalecen i sprobowalam kilku wersji przysiadow(z ciezarkami i bez nich)ale jakos mi nie szlo (moze przez te upaly)... Na szczescie sa na silowni maszyny wiec niektorym z nich zostane wierna

A jakie cwiczenia na talie???

Be Naughty!!!

tereferrek

Wysłana - 24 lipca 2009 18:04    Edytuj Cytuj
UP!

Mam ten sam problem - w ubraniu jestem całkiem zgrabna (mam podobne wymiary - 168cm, 54kg), ale jak się rozbiorę to nie mogę na siebie patrzeć - chodzi mi o rejon bioder. Biodra mam wąskie, talię też niezbyt szeroką, ale przy tych wąskich biodrach to kontrast z talią jest niewielki. Polećcie jakieś ćwiczonka nietylko na pośladki ale też coś na miejsce powyżej stawu biodrowego, ale poniżej kolców biodrowych, z boku - jeżeli tam jakieś mięśnie istnieją :D może uda się zwiększyć ich objętość ;p

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.