Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 521 razy
słowa kluczowe: biegi  wcześnie  rano 
Autor

Biegi wcześnie rano

Celinka

Wysłana - 27 grudnia 2008 19:52    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Z powodu zmiany pracy nie mam wyjścia: albo będę biegać ok. 05.00-06.00 rano, albo... wcale .Po południu nie mogę za nic, wieczorem u mnie na osiedlu samotna kobieta nie pobiega sobie długo...
Kicha, ostatnio u mnie się zrobiła, musiałam porzucić ulubiony aerobik, bo na nic nie mogłam znaleźć czasu, człowiek po pracy do domu : obiadek, sprawy domowe i lulu.. Dieta nietety też była nie taka jak powinna. Diabli nieco wzięli moje 2 letnie starania o fajną sylwetkę. Po 3 miesiącach nicnierobienia widać efekty w postaci otłuszczenia, celulitu ble... No dobra, w końcu trzeba wziąc się w garść i naprawić to co się zepsuło .
Bardzo proszę o radę jak tu biegac rano co by nie tracić mięśni tylko tłuszczyk. Może odżywkę białkową rano tylko ile czasu przed biegami ? Zamierzam biegać ok. 30-40 minut dziennie, od poniedziałku do piątku, sobota, niedziela basen. Jak mi się dalej poukłada i schemat "zaskoczy" wrócę do aerobiku.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 grudnia 2008 19:57 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

zolnierz73

Wysłana - 27 grudnia 2008 19:57    Edytuj Cytuj
zamiast typowej odzywki bialkowej proponowal bym jakis antykatabolik np bcaa 30min przed biegiem

Celinka

Wysłana - 27 grudnia 2008 21:44    Edytuj Cytuj
Ok, zakupię, tylko strasznie dużo tego.. Który jest najbardziej polecany z Trec-a czy z Olimpu a może jeszcze inny? Ja z tego zielona jestem... tylko CLA z zielona herbatką łykałam, ale i tak podstawą dobra dieta była .

Seewy SKF Dwunastka KRK

Wysłana - 27 grudnia 2008 21:53    Edytuj Cytuj
nie :)
odzywka bialkowa 30min przed bieganiem
wystarczy :)

"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Znawca -

Celinka

Wysłana - 28 grudnia 2008 18:47    Edytuj Cytuj
Dziękuję pięknie

shula

Wysłana - 28 grudnia 2008 21:23    Edytuj Cytuj
jeśli planujesz biegać około 30min.przed biegiem wystarczy ci słodka herbata.
po,porządne śniadanie.
bieg w tempie 85% tętna max.

"odrobina aromatu zawsze pozostaje na ręce która podaje ci różę"

[http://www.sfd.pl/Shula%2FWFC_CHALLENGE%2FDziennik_Blog.2011%2F2012r.-t803927.html]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Biegi wcześnie rano

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.