Pisałem juz na "Zdrowiu" ale albo mnie olali albo nie wiedzą jak mi pomóc. Jestem po artroskopii lewego kolana. Usunieto mi odłamek łekotki i wyczyszczono stawy, mam równiez naderwane wiezadło przednie krzyzowe i boczne poboczne, ale rekonstrukcja nie jest potrzebna. Mam pytanie. Po ilu dniach ( tygodniach ) od operacji mogę zacząc truchtać ???
jak na moje oko powinienes sie udac jakis czas po zabiegu do lekarza(najlepiej jak juz nic nie bedzie bolec), niech Cie zbada czy tam wysle na jakies badania i on Ci wszystko wytlumaczy. nie da sie powiedziec przez internet takich rzeczy. jeszcze tu masz pare tematow, wiec poczytaj moze sie dowiesz czegos ciekawego http://www.sfd.pl/Search.asp?wczym=tytul&search=artroskopia
pozdrawiam
1158492306000
wiadroman
Wysłana - 19 września 2006 12:59
I bardzo dobrze, ze Cie olali. Masz czlowieku troche zdrowego rozsadku? To idz z tym problemem do lekarza a nie pytasz o tak powazne sprawy ludkow no forum.
Run Forrest, run!
1158663573000
girjewik
Wysłana - 19 września 2006 21:51
to co chlopaki juz powiedzieli, tylko troche w innym stylu:
zapytaj dobrego platnego lekarza, albo forumowicza-wrozke (porady za darmo) wybor nalezy do ciebie
centrum medycyny sportowej w Warszawie na "Skrze" nie pamietam nazwy doktorzy Rusin, albo Scinski (moglem pomylic nazwiska) oni specjalizuja sie w kolanach warto zainwestowac w konsultacje z tymi lekarzami i bilet (jesli jestes z daleka)
uwazaj: duzo ludzi mysli, ze jak kiedys mialo problemy z kolanem, to automatycznie sa znawcami tematu, postawia diagnoze i cie wylecza